Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

8O8O8O

ΚΑΙ ΤΩΡΑ???

τωρα…

:slight_smile:

χαχαχαχαχαχαχαχα γαμησε!! :lol:

Μαλακιες λεμε, το live θα γινει κανονικα, εκτος αν (χτυπα ξυλο) δεν ειναι καλα o Iommi… Απο εκει και περα αν ακυρωθει βλεπουμε. Το οτι ο Ward ειναι εκτος reunion ειναι γνωστο εδω και μερες και πραγματικα στεναχωρηθηκα πολυ οταν το εμαθα. Απο εκει και περα ειναι η μονη συναυλια του 2012 που εχω βγαλει ηδη εισιτηριο, Νο. 1487 και την περιμενω με μεγαλη ανυπομονησια…

E αφού έχεις βγάλει εισιτήριο θα φέρουμε τον Iommi με το σωληνάκι της χημειοθεραπείας για λαιβ.

οντως ρε ανγκους!:-s

ε ρε σεις.δεν ειπε τίποτα το παλικαρι.οτι πιστεύει οτι ο iommi θα την παλέψει είπε

Στην φετινή απονομή των Grammy ήταν παρούσα και η Sharon Osbourne και ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στους Sabbath σχετικά με τον drummer.

Η απάντησή της ήταν:"Ξέρετε,δεν ξέρω.Ειλικρινά δεν ξέρω.Όλα είναι στον αέρα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι SABBATH είναι στο στούντιο με τον παραγωγό Rick Rubin και ότι πρόκειται να περιοδεύσουν.Αυτά είναι όσα ξέρω.Και ξέρω και ότι ο Tony τα πάει εξαιρετικά καλά."
Είδατε?Λέει θα περιοδεύσουν και οτι ο Tony τα πάει μια χαρά!!! :slight_smile:

οχι που θα λεγε οτι δεν ειναι!

http://www.metalhammer.co.uk/news/black-sabbath-cancel-all-dates-except-download/
:-s Αναμενομενο πιστευω…

Εισιτηριάκι παιδιά μόοοοοολις 45 ευρώωω… Προλάααβετε… :D:D:D

Ozzy and friends θα παρουν την θεση τους?
καλυτερα να ασχοληθει με την θεραπεια του ο Iommi και θαρθει η στιγμη
να ερθει απο δω στο μελλον.Καλη αναρρωση!!

Οζζυ λοιπόν…Τι να κάνουμε…
Ελπίζουμε σε καλή παρουσία της Οζζάρας. Ολόψυχα καλή δύναμη στον riffmaster.

Περαστικά στον Iommi, μάλλον ήρθε η ώρα να ανακοινωθούν τα υπόλοιπα ονόματα του Rockwave…

κοιτα να δεις που αυτο που ειχε πει καποιος οτι θα γινουν λαιβ του Οζζυ οι ημερομηνιες των Σαμπαθ και καποιοι τον κοροιδευαν επαληθευτηκε.

ανενομενη η ακυρωση λοιπον

[SPOILER]εισιτηριο των 45 πωλειται. εμπιστευτειτε με, τα λεφτα θα πανε σε καλο σκοπο :p[/SPOILER]

εγω ειμαι καταδικασμενος να παω στη συναυλια.:stuck_out_tongue:
φυσικα για τους Machine Head και δεν θα τους χασω με τιποτα

Respect

Δεν με χάλασε και πολυ μπορω να πω! 'Νταξει, προτιμουσα Sabbath αλλα τι να κάνουμε; Του χρόνου με το καλο, να γινει καλα ο Tony και πιστευω οτι η περιοδεια θα γινει!

The 2012 tour dates are as follows:

BLACK SABBATH

Jun. 10 - Donnington, UK @ Download Festival

OZZY & FRIENDS

May 23 - Helsinki, Finland - Hartwall Arena
May 25 - Stockholm, Sweden - Stadium
May 27 - Jelling, Denmark - Jelling Festival
May 29 - Bergen, Norway - Bergen Calling Festival
May 31 - Oslo, Norway - Spektrum
Jun. 02 - Malmo, Sweden - Malmo Stadium
Jun. 04 - Dortmund, Germany - Westfalenhalle
Jun. 06 - Prague, Czech Republic - O2 Arena
Jun. 15 - Vitoria, Spain - Azkena Rock Festival
Jun. 17 - Clisson, France - Hellfest
Jun. 22 - Dessel, Belgium - Graspop Metal Meeting
Jun. 24 - Milan, Italy - Gods of Metal Festival
Jun. 26 - Vienna, Austria - Stadthalle
Jun. 28 - Belgrade, Serbia - USCE Park
[B]Jul. 01 - Athens, Greece - Rockwave Festival ? Terra Vibe[/B]

πρώτον μία λέξη [SIZE=“5”]ΣΚΑΤΑ[/SIZE] (προηγείται σαφώς΄όμως η υγεία του ανθρώπου) και δεύτερον αυτό το Ozzy and friends εμένα δεν με χαλάει,καθώς τον πλαισιώνουν πολύ καλά ονόματα (τώρα με ποιους θα έρθει εδώ δεν ξέρω)…
και μην ξεχνάμε πως θα δούμε και Machine Head οπότε θα ζήσουμε μια φοβερή συναυλία,ελπίζοντας πως στο μέλλον θα τους δούμε όπως πρέπει…