Οι τιμές πρέπει να μείνουν ίδιες(45-55) για να σπρώξουμε άνετα τα 45ρια όσοι θέλουμε:p
Ας δούμε και τα υπόλοιπα ονόματα και βλέπουμε…για Ozzy and friends πάντως δεν ψήνομαι και για Machine Head μόνο(και μόνος) δεν το κόβω να κατηφορίζω προς Μαλακάσα
Αμα παιξει κανα διωρο (κ περισσοτερο) ο Ozzy κ πει τοσο δικα του τραγουδια οσο κ Black Sabbath τοτε δεν ειναι ασχημα
Από f/b
Guys opoios den thelei na dei ozzy na paizei sabbath me Butler Zak Wylde Slash kai allous special Guests tha tous dothei h dynatothta na e3argyrosoun to eisithrio tous…Fysika thn deytera tha ypar3ei analytiko deltio typou…Peace & Recpect
Μεγάλη μαγκιά της didi αν κάνει επιστροφή χρημάτων… θα ανέβει πολύ στα μάτια μου…
μια χαρά θα είναι η αναπλήρωση.ειδικά αν έρθουν όλοι οι…friends και δεν χαθεί πάλι κανείς στον δρόμο προς ελλαδα.
*ε καλα, φυσικά και θα τα δώσει πίσω σε όποιον δεν του κάνει η αναπλήρωση.
λογικα πρεπει να κανει επιστροφη χρηματων
αφου πας για sabbath και sabbath δεν θα δεις μπορεις να
απαιτησεις τα λεφτα πισω.
αμα ειναι τετοιοι σπεσιαλ γκεστς μεσα, με γκαστζι ξανα, με την καμμια…
Zakk Wylde θα παίξει μάλλον. και ο Butler… τώρα οι άλλοι δεν ξέρω…
στο fb είπε ότι θα παίξει επιστροφή χρημάτων, ανακοινώσεις από Δευτέρα…
Ε στανταράκι και ο Gus.
Ανέβασε και το νέο για το Ozzy & Friends στο fb
δεν χανω ουτε εγω machine head,αντε να δουμε τι αλλο θα παιξει
Έχει ακουστεί κάτι για την προσθήκη κάποιου ακόμα ονόματος ([U]σχετικά[/U] μεγάλου μεγέθους) ώστε το πακέτο να παραμείνει “ελκυστικό” ???
ρε machine head… τι να τους κάνεις τους άλλους;
Εγω ξενερωσα αγρια παντως, ας δουμε τι θα λεει η ανακοινωση και ποιοι θα ειναι οι friends και βλεπουμε…
Ο Slash θα είναι σε λίγα dates μόνο και δε βλέπω να είναι Ελλάδα …Μόνο Ζακ και Γκίζερ …δυστυχώς πλέον έπαψε να ενδιαφέρει το λαιβάκι αυτό εκτός αν χώσουν κανά μεγάλο όνομα ακόμα …είναι και η ταλαιπωρία του χωραφιού [-X
αυριο μπορουμε να ακυρωσουμε εισητηρια εφοσον ακυρωθηκαν oi Sabbath?
just not my cup of tea :):)
ε όχι και να το θεωρούμε μεγάλη μαγκιά όταν μας δίνουν τα αυτονόητα…
μαγκιά ήταν να πούμε αυτό που είχε κάνει η kazandb όταν είχαν ακυρωθεί οι paradise lost θεσσαλονίκη και πήραμε τα λεφτά μας πίσω +3 live όποια θέλαμε της εταιρίας στον μύλο κούτρα…
Δευτερα θα βγει ανακοινωση με τις λεπτομερειες
Την π****α μου θα πάρουν. Πάμε γι’ άλλα.
Ααααυτα. Ηταν πολυ καλο για να ειναι αληθινο.