:(:(
πόρωση- όχι αστεία
αν θελουμε να ειμαστε σωστοι ομως δεν πρεπει να βριζουμε τους διοργανωτες…σε αυτο το θεμα τουλαχιστον δεν φταινε που δεν θα δουμε sabbath…
κριμα ομως πραγματικα…λογικα θα κατεβουμε γιατι Machine Head ειναι αυτοι…και φυσικα περιμενουμε κ αλλα ονοματα μετα τη σημερινη ακυρωση…
πολυ σωστος αλλα οντως πρεπει ν δουμε και τα υπολοιπα ονοματα!! 8)
εχουν ανακοινωθει 5 μεχρι στιγμης για εκεινη τη μερα… περσυ σε μια μερα ειχαμε δει 12!!
:papas:
Για μένα και ο Ozzy μόνος του θα ήταν αρκετός (το 2010 στη Μαλακάσα γάμησε!) πόσο μάλλον αν έρθει με το πακέτο “…and friends” όπως φημολογείται πως θα διαμορφωθεί!
Έτσι και αλλιώς όμως όλα αυτά έχουν πλέον μικρότερη σημασία, το σημαντικότερο είναι…
[SPOILER][SIZE=“6”]ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΓΑΝΤΑ! ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ, IRON MAN![/SIZE][/SPOILER]
Όσο να ναι, ένα ξενέρωμα το φάγαμε…Όχι ότι δεν το περιμέναμε.
Ακριβώς, το περιμέναμε. Θα δω τον Ozzy που δεν τον είδα το 2010. Περαστικά στον άρχοντα!
1ον ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ…ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
2ον ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ DOWNLOAD!
3oν ΘΑ ΔΩ ΞΑΝΑ ΟΖΖΥ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!
ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΝΕΡΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ROCKWAVE ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ…
Αν ο Ozzy που θα δούμε είναι ίδιος με αυτόν του 2010, θα παραμιλάς.
Όχι μόνο θα παραμιλάει… από τις συναυλίες της χρονιάς (του 2010) για 'μένα, ο γέρο-Όζζυ ήταν Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ !!
sorry παίδες, αλλά μη μου συγκρίνετε τώρα τη βούρτσα με την π*****…
οντως ηταν πολυ καλος ο ozzy το '10 αλλα αν δεν βαλουν αλλο ονομα ,που να γουσταρω κιολας, θα το επιστρεψω το εισιτηριο… machine head κ paradise lost εξαλλου δε μ’αρεσουν…
επισης πρεπει να πεσει κ η τιμη του εισιτηριου αν μεινει αυτο το lineup…
μακαρι να ειναι καλα ο τονυ κ πιστευω να την κανουν αργοτερα την περιοδεια…
Αναμενόμενο και τρελή ζηλεια για Download… αλλά καλά να ‘ναι ο Iommi και τα υπόλοιπα λεπτομέρειες. Έτσι κι αλλιώς, πέρα απ’ τον Οζζυ κι όλες οι υπόλοιπες μπάντες που παίζουν είναι λατρείες -μόνο Machine Head να χε γω μέσα θα ήμουνα =P-, αν φέρουν και τους guests που λένε μια χαρά φάση θα 'ναι
Αν δεν ειχε Μachine head πουλο τωρα ειμαι σε μπερδεμενη φαση περιμενω κ αλλα ονοματα…λογικα θα κατεβω γτ ουτε Οζυ εχω δει αν και μονος του δεν με ενθουσιαζει ποτε δεν τον ειχα σε μεγαλη εκτιμηση…
Αλιάγας and friends φάση; :lol:
Εντάξει μορφή ο Ozzy έτσι κι αλλιώς, ίσως δεν χρειαστεί να επιστραφεί το 45άρι…
Να προσθέτανε και Motorhead… :roll:
ΦΕΡΤΕ RUNNING WILD ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!
αυτη ειναι μια ιδανικη επιλογη…
πιστευω οτι αρκετος κοσμος θα επιστρεψει το εισιτηριο…
Νομίζω όλοι το ίδιο θέμε … :D:D:D:D
εγω θα ήθελα Kreator.αν και δύσκολα με machine head μαζί.
*βεβαια 2 δεύτερη επιλογή ειναι όντως οι Motorhead