και αυτό και αυτό 1!!! θα έχουν και δίσκο xD
και πειρατές που είπε ένας στην προηγούμενη σελίδα !!! 8)
και αυτό και αυτό 1!!! θα έχουν και δίσκο xD
και πειρατές που είπε ένας στην προηγούμενη σελίδα !!! 8)
οντως!!! \:D/
αλλα θα ηταν καβλα να εφερναν κ κατι σε στυλ black stone cherry (k black lebel society τωρα που ειπα black :p) η φυσικα μιας και ακυρωθηκαν, τους θεους τους answer!!!
αλλα… τι περιμενω και εγω!?
βέβαια δεν ξέρω πως σας ήρθε οτι θα προσθέσουν κάποιον
εγω κρινοντας απο το περσινο ροκγουειβ που ειχε σε μια μερα 12 ονοματα!!!
αν και τ πραγματα ειναι πιο δυσκολα φετος
Αχ βρε Tony, δεν κράτησες έστω μέχρι τον Ιούλιο.
μαλάκα. :lol:
…αυτά είναι…άλλωστε ο Lemmy είναι φίλος του oZZy, έτσι δεν είναι;:):!:
…και επίσης φίλος του Biff Byford
άρα να φέρουν ΚΑΙ Motorhead ΚΑΙ Saxon!!!
και να δούμε μην έχουν κ αυτοί κάνα φίλο να φέρουν… Άλλωστε η φιλία είναι που μετράει στη show business κ στα lives - λεφτά και managers είναι δευτερεύοντα
“και μετά ψόφα” φάση;
he is being sarcastic.
Να ναι καλά ο άνθρωπος και γερός και ας δούμε μόνο ozzy…
Εγω παντως θα θελα machine head headliners να παιξουν κανα διωρο να 'φηναμε τα κοκκαλα μας εκει:!: Και ας ειναι καπως υπερβολικη η τιμη ,η μπαντα ειναι στα ντουζενια της
Πουλάω το εισιτήριό μου, κανείς ενδιαφερομενος;
εδιτ. δεν το είπα σοβαρά (ακόμα)
Πηρα 3 πρωτη μερα. :lol: :lol: Παντως εχω στα υποψιν μου ενα ατομο που θελει να ρθει και νομιζω δεν εχει παρει τικετο ακομα.
και black country communion
Πες αλήθεια … χέστικες για τον Iommy …
ΑΥΤΟ θέλεις να δεις :lol::lol::lol::p:p8)8)
μακαρι αλλα…
Motorhead θα ηταν η ιδανικη επιλογη και να παιζαν και κανα encore μαζι ο Ozzy με τον Lemmy… Ας περιμενουμε την ανακοινωση και βλεπουμε.
ας μην βγαινουν παντως λαθος συμπερασματα για προσθεση ενος ονοματος ακομα για να αντικατασταθουν οι Sabs. δεν εχει ακουστει και δεν προκυπτει απο πουθενα
το τοπικ εξελίσσεται σε κατηγορίας “πείτε ο καθένας την καύλα του για πρώτο όνομα” χωρίς να υπάρχει λόγος…
Αφού ρε λέει ότι θα μπει η φάση οζζυ εντ φριέντζ να πούμε… τι το κουράζεται…?
Το οτι θα προσθέσουν κι άλλα ονόματα πώς προέκυψε ακριβώς???Αφού υποτίθεται οι Sabbath αντικαταστάθηκαν…