Δυστυχως περασε η μαλακια!!!Με γεια που τη γαμησαμε!!!
τελος κ ταφοπλακα
Αμφέβαλε κανείς?
ΝΑΙ 199
ΟΧΙ 74
ΠΑΡΟΝ 5
-20 το ΠΑΣΟΚ (αν μέτρησα καλά)
-2 το ΛΑΟΣ (Μπουμπούκος - Βορίδης -> αύριο θα είναι στην ΝΔ)
και στους διεγραμένους ΞΥΛΟ !!!
μπουρδελο η βουλη, μπουρδελο η αθηνα (και αλλες πολεις), μπουρδελο η χωρα. κλασσικα (αυτη ειναι η τραγικη αληθεια).
ΠΟΛΥ κριμα - για την εξελιξη των πραγματων. εμενα προσωπικα η χωρα πια με αηδιαζει. κανενας μα κανενας λογος για να ελπιζουμε οι πιο νεοι.
Άμα πάνε στην νδ τουλάχιστον ο μπουμπου εγώ κάθομαι στο λαιβ των sabbath με ωτοασπίδες και κορδέλα στα μάτια και 10 αναρχικους με μολοτωφ να με κάνουν λαμπάδα.
Μεγάλη κωλοτούμπα αν πάνε ΝΔ,ο Μπουμπούκος ειδικά τους έχει καταβρίσει!Αν κι εγώ διαβλέπω αυτό το δίδυμο,μαζί με Καμμένο,να ιδρύουν το νέο λαϊκίστικο κόμμα!
[SPOILER]Το Μέγκα πέρασε το όριο της απόλυτης γελοιότητας απόψε,με το να διαδίδει παντού τα λόγια του Παπουτσή για οργανωμένο σχέδιο των “κουκουλοφόρων”[/SPOILER]
Τουλαχιστον δειξαμε σθενος εκει κατω–μακαρι να συνεχισουμε και οσο θα συνεχιζεται το σαπισμα των ζωων μας…Οποιοι ηταν με καταλαβαινουν…
πάντως η ΝΔ τους είχε διπλαρώσει μπουμπούκο-βορίδη απο την βδομάδα που πέρασε μήπως και τους κανει μεταγραφή.
στο μέγκα η τρέμη έλεγε οτι τα επεισόδια(στα οποία λιποθυμησαν γλέζος-θεοδωράκης) ξεκινήσαν από κουκουλοφόρους και μόλις τελειωσε το ρεπορτάζ είχαν δηλώσεις θεοδωράκη που έλεγε οτι απλά μίλαγε στους μπάτσους και ξαφνικά αρχίσαν να πετάνε δακρυγόνα.
Και εις ανώτερα.
kirantzos δεν ήμουν στην πορεία αλλά εύχομαι αδερφέ να συνεχίσει ο κόσμος να κατεβαίνει κάθε μέρα
Οι μασσόνοι που μας κυβερνούν πρέπει να σταματήσουν να μας πίνουν το αίμα
ΥΓ
Δείτε το φοβερό που έκανε ο βουλευτής του σταλινικού ΚΚΕ
μετά το τέλος του Ν.Ι.Β.αριστερά όπως βλέπουμε την σκηνή, μπροστά απο τα ηχεία
μεγάλη αηδία για το πλιάτσικο που έγινε σε μαγαζιά,για την καταστροφή ιστορικών κτιρίων (αττικός κινηματογράφος) αλλά και για το οτι δεν άφηναν την πυροσβεστική να πάει να σβήσει τις φωτιές και σε μια περίπτωση μάλιστα κουκουλοφόροι κατεβασαν με την βία πυροσβέστες από το όχημα και το κλέψανε.
αυτο ηρθα να γραφσω και γω.
Αηδία για μένα είναι πως φτάσαμε το 2008 να μας ενοχλούν περισσότερο μερικές-πολλές σπασμένες βιτρίνες, από μία χαμένη ζωή.
Αηδία είναι το 2011, να μας ενοχλεί ένα καμμένο κτίριο, περισσότερο από ένα καμμένο μέλλον.
Δε θα πεινάσουν ούτε τα starbucks, ούτε η alpha bank, να είσαι σίγουρος για αυτό. Εσύ κ εγώ θα πεινάσουμε.
όπως είδες μιλάω συγκεκριμένα για τον αττικό κινηματογράφο που είναι ιστορικό κτήριο.άντεξε στην κατοχή και καταστράφηκε το 2011.
αν είχες εσύ μαγαζί και πήγαινες σήμερα και το έβλεπες σπασμένο τί θα έλεγες?όταν είσαι έξω από το χορό καλά μιλάς.αν το εισόδημα σου στηρίζεται σε κάποιο μαγαζί και πας και το βλέπεις κατεστραμένο?
και ποιο εισοδημα ετσι.τα περισσοτερα ανοιχτα καταστηματα πλεον μονο το νοικι μπορουνε και βγαζουνε.
Από μαγαζί στηρίζεται το εισόδημα μου και μην είσαι σίγουρος ότι δεν έχει συμβεί.
Πιο πολύ με κατέστρεψαν τα νομοσχέδια που ψηφίζονται τόσα χρόνια, παρά τα 800 ευρώ για να αλλάξω τζαμαρία και να βάλω στόρια όμως.
Και ποτέ μου δεν θα κατηγορήσω όσους αντιδρούν σε αυτό, ακόμα και αν η αντίδραση τους είναι λάθος. Γιατί αυτοί, έστω και με λάθος τρόπο ενεργοποιούνται. Δεν μένουν απαθείς και επικριτικοί.
Μπορείς να μου πείς ποιά μαγαζία καταστράφηκαν? Ονομαστικά.
προφανώς για να μην σε ενοχλούν τα 800 ευρώ τζαμαρία βγάζεις καλά λεφτά. ξέρω και εγώ πως είναι να έχεις μαγαζί και δεν βγάζουν όλα τα μαγαζιά πολλά λεφτά αλλά όπως λέει ο papardelas πλεόν βγαίνει μόνο το νοίκι.
πώς να ξέρω τα ονόματα των 150 καταστημάτων που έπαθαν ζημιές?εσύ τα ξέρεις?
Καλά τα λες, δεν θα πεινάσει ούτε ο Schultz ούτε ο Μαρινόπουλος αν δεν ξανανοιξει ένα starbucks σε μία πόλη-εμπόλεμη ζώνη. Θα πεινάσουν τα παιδιά που δούλευαν στο μαγαζί, γιατί κάποιοι αποφάσισαν να τους στερήσουν και αυτόν τον μειωμένο κατώτατο μισθό που θα έπαιρναν και να τους στείλουν στο επίσης μειωμένο ταμείο ανεργίας. Να πούμε και μπράβο στους “ήρωες” που τα έκαψαν τα Starbucks;
Μόνο θλίψη! Και για το Αττικόν και για το Άστυ (που είναι μνημείο της αντίστασης κατά την κατοχή αλλά σιγά μην διάβαζαν οι βάνδαλοι ποτέ τις σχετικές ταμπέλες) και για όλα τα βιβλιοπωλεία που έκαψαν όπως οι ναζί!
Και εννοείται πως αν τον Δεκέμβριο του '08 κάποιοι μπόρεσαν να ξανασηκωθούν στα πόδια τους, με την κατάσταση της οικονομίας σήμερα για τους μικρομεσαίους που κάηκαν τα μαγαζιά τους αυτή τη φορά η φωτιά σημαίνει και λουκέτο…
[-X