Το ότι θα προστεθούν κι άλλες μπάντες είναι λογικό αφού προς το παρόν έχουν ανακοινωθεί μόνο 5 ονόματα (Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost, Planet Of Zeus κ Lucky Funeral). Εκτός αν επιστρέψουμε στα Rockwave πριν το 2007 όταν είχε μόνο μία σκηνή…
ναι ρε παιδια αραξτε!! υποθεσεις κανουμε!!! απλα τ τελευταια χρονια δεν παιζουν μονο 5 συγκροτηματα σε μια μερα…
πολυ πιθανο να προστεθουν και αλλα ονοματα, αλλα για να καλυψουν τα κενα απο το πρωι που ξεκιναει ουσιαστικα το φεστιβαλ, μεχρι το απογευμα που θα βγαινουν τα πιο “μεγαλα” ονοματα. εδω μιλαμε για Motorhead!
για CURE που λενε για 2η μερα,ακουγεται εδω και καιρο οτι εχει κλεισει.
κοιτα για cure το εκανα και θρεντ γιατι μου το ειπανε κ απο λονδινο καμια σχεση με μελη της ντιντι για αυτο το εκανα κ θρεντ,τωρα λογικα θα πεσει αυριο ανακοινωση.γιατι επισημα εκλεισαν το σαββατο ή την παρασκευη νομιζω,
Έτσι όπως ήρθα τα πράγματα με τον καρκίνο και το θέμα του Ward,το να έρθει ο Ozzy,Butler+ friends εμένα όχι μόνο μου κάνει,αλλά είναι και ότι πρέπει.
Τώρα θα το έψηνα να πάω και Λονδίνο αν μπορέσω αλλά…
ακριβως αυτο
Για να κάνουμε και λίγο πλάκα… ποιους άλλους φίλους του Ozzy ξέρουμε; Χμμμ… Rob Trujillo, Metallica εν γένει… Λέτε;
…ε τον Μητσο που εμενε στη διπλα πολυκατοικια και παιζανε μαζι μπαλα τα απογευματα…
Lita Ford:D
δεν πιστεύω να μίλησε κανένας για ονόματα άλλων ημερών… όλοι εδω μέσα για αντικαταστάτες των σάμπαθ ψάχνουν…
όχι ότι έχει κάτι κακό η κουβέντα αλλά είναι ολίγον ανούσια…
Ποιος νοιάζεται για τις άλλες μέρες;
Εξάλλου το θέμα έχει τίτλο Rockwave Festival 01/07/12 (και κάποιος να αλλάξει στον τίτλο τους Black Sabbath σε Ozzy & friends :roll: )
:-k
Κι όλοι ξέρουμε ποιο από τα δύο είναι ο Ozzy…
[SPOILER][/SPOILER]
παιδες για σημερα δεν ελεγαν οτι θα γινει καποια επισημη ανακοινωση?
μαλλον ειναι ιδεα μου…
Αρχές της βδομάδας είχε πει, όχι σίγουρα Δευτέρα(νομίζω).
αρχες εβδομαδας εγραψε ο αντμιν στη σελιδα του φβ. αρα αυριο!
Εγώ ξέρω για Τρίτη. Είχα πάρει τίκετ χάουζ και τους ρώτησα. Ποιός είπε το ράδιο αρβύλα για σήμερα δεν ξέρω…
όταν ανακοίνωσαν την ακύρωση στο facebook, είχε πει ο admin του fb page τους ότι θα υπήρχαν ανακοινώσεις την Δευτέρα…