Τον έχω τσεκάρει κ παλιότερα αυτόν τον βλάκα και λέει μονίμως μπούρδες!! Απορώ γιατί κάθεστε κ τον ακούτε!
μπορεί να είναι βλάκας όποιος τον διαχειρίζεται, αλλά είναι ό,τι πιο κοντινό σε επίσημη ενημέρωση από didi μεριά…
Στη θέση σου θα περίμενα απλά μια επίσημη ανακοίνωση. Δε λέει ν αναλώνεσαι με βλακείες - σιγά τον τύπο ξέρωγω που ασχολούμαστε κ μαζί του… Εδώ ακόμα κ το τίκετχάουζ που πήρα εγώ ήταν πιό αξιόπιστο - να δεις που όντως αύριο θα γίνει η ανακοίνωση
δεν είπα ότι βασίζομαι εκεί ή ό,τι παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα το πότε θα κλάσει ο admin… όπως και να’χει όμως οι επίσημες ανακοινώσεις από κει πέρα πρωτοβγαίνουν και μετά φτιάχνουν το δελτίο τύπου για το site…
αναξιόπιστος δεν είναι ο admin, απλά όταν θες να’σαι μεγάλη εταιρεία δεν βάζει ένα κωλόπαιδο που γράφει ακόμα και σε greeklish και μπαίνει σε αντιπαραθέσεις χαμηλού επιπέδου με τον κάθε τυχόντα να διαχειριστεί αυτό που την σήμερον ημέρα είναι το πιο διαδεδομένο μέσο επικοινωνίας σου…
όσο για το ticket house… τα ζώα μου αργά έχει καταντήσει…
Ακόμα και να βάλεις κάποιον ν απαντάει - κοιτάς να μην είναι τόσο βλάκας κ αναξιόπιστος σαν αυτόν τον admin. Βέβαια τί κύρος έχει κ αυτή η didi για να το χάσει - μη θυμηθώ κάτι παλιότερες ιστορίες… [-X
Για το τίκετ χάουζ πάντως δεν έχω κάτι να πω. Όποτε έχω ρωτήσει κάτι μου έχουν απαντήσει οι άνθρωποι. Τη δουλειά τους κάνουν. Δεν ξέρω άν έχεις δει εσύ κάτι μεμπτό
μου’εχει σπάσει τα νεύρα μια κλώσσα που έχω πετύχει και τις 3 τελευταίες φορές που πήγα και κάθε φορά έγινε και από κάτι, μία κάτι ρέστα, μία αγενής απάντηση, γενικότερα θέματα συμπεριφόρας… δεν μαμιέται κι αυτή… δεν είναι μέρος να τα συζητάμε αυτά, sorry για τα offtopic…
:lol: Οκ αν έχεις πετύχει τέτοια σκηνικά δικαιολογείσαι
(τέλος off topic κι από μένα)
άμα αναφέρεσε στο μελαχρινό γλύκισμα που είναι εκεί πάρτο πίσω ε :lightsabre:
την ξέρεις προσωπικά; σίγουρα μιλάμε για την ίδια;
Το Ticket έχει 2-3 κοπέλες κ 1 ή 2 τυπάδες στο ταμείο, δεν είναι πάντα οι ίδιοι…
Ό,τι είπε ο Elric :).
αρα ακομα δεν υπάρχει επισημη ανακοινωση,σωστα?
Mόνο εγώ περιμένω να ανακοινωθεί το προφανές?
Όχι άλλο κάρβουνο!!!
Συμφωνούμε.
Και που κολλάει αυτό?
Κολλάει στο κολλάει, ούτε ο βόθρος δεν το καταπίνει.
Ναι μαζί σου οκ αλλά τι δουλειά έχει το συγκεκριμένο cd με την πιο μέτρια-πολυδιαφημισμένη μπάντα εβα??
Για τους Μετάλλικα μιλάς?
:|:|:|