Γελάει ο κόσμος!
Πράγματι, αλλά με ποιον.
Έλα ντε! Το να μου συγκρίνεις τους μαστοντον με τους μεταλλικα είναι τουλάχιστον άκυρο. Και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω που κολλάει το λουλου εδώ μέσα. Βέβαια μιας και έθιξες τους μεταλλικα εδώ απλά θα αναφέρω ότι τουλάχιστον οι μεταλλικα live ακόμα σκοτώνουν, αντίθετα με τους μαστοντον που live απλά κουράζουν. Τα υπόλοιπα είναι απλά μαλακίες για να περνάει η ώρα.
Μακαρι να ρθουν οι Μαστοντον αλλα ΟΧΙ σε φεστιβαλ
ΟΧΙ μαλακασα
σε κλειστο και μονοι τους
αυτο ακριβως!!
Ήταν που θα είχαμε ανακοινώσεις σήμερα, για την πρώτη μέρα αλλά και για τον headliner της δεύτερης.[-X
Welcome to Greece
Εντωμεταξυ, οι ανακοινώσεις απο αρχες του καινουργιου χρόνου, έφτασαν να μην έχουν γινει ουτε τέλη Φεβρουαρίου! Αντε και καλο μας μήνα σε 10μέρες! :lol::lol::lol:
Όντως πριν ένα μήνα που είδα Mastodon κουράστηκα. Να σπρώχνω, να με κοπανάνε, να πιάνω crowd surfers και τέτοια βαρετά πράγματα.
Οι Mastodon είναι οι Μetallica της νέας χιλιετίας. Η τεκμηρίωση κάποια άλλη στιγμή στο σωστό θρεντ.
Πάνω στο τόπι: Αυτό το Οzzy and friends πώς το σκεφτήκανε ήθελα να ξερα; Special Sabbath set λέει με τον Geezer. Ούτε έτσι δεν τα βρίσκουν με τον Ward; Για τους Sabbath ας υποθέσουμε ότι δεν εμπλέκεται η Sharon, για τον άντρα της που τον μανατζάρει δεν μπορούσε να πάρει και τον Ward εφόσον παίρνει και τον Geezer;
Μπάχαλο οι Sabbath, μπάχαλο οι Priest και μετά σας φταίνε οι Maiden που συνεχίζουν κανονικά ναπούμε [-X
Κιε γαμώ!
Μπορώ να περιμένω δηλαδή ότι σε 10-12 χρόνια θα κάνουν έναν ξεχωριστό δίσκο gabber/drone/noise/post-punk σε συνεργασία με κάναν LUSTMORD και όλους τους οπαδούς που θα έχουν κερδίσει μέχρι τότε λόγω hype να κράζουν και να λένε “μα δε θα ήταν πιο ταιριαστό να συνεργαστούν με τον Tom Waits βρε παιδιά?”!
Όπου θέλεις το συζητάμε…διαφωνώ κάθετα, οριζόντια, διαγώνια κτλ. Και το λέω αυτό ενώ έχω παρακολουθήσει την πορεία τους και τους έχω δει και 3 φορές live.
τόσες όλοι αυτοί που τους μισούν
δεν υπάρχει σύγκριση πάντως.
οι αγαπημένοι μου δεινόσαυροι θα παιξουν το black album ,ενώ το πιο ζεστό τωρινό όνομα θα παίξει την πρόσφατη δισκαρα του.
το οτι δεν είναι ιδια μεγέθη δεν λεει κάτι. δεν είναι είναι καστ πορνο να δούμε ποιος την εχει πιο μεγάλη.
αλλά όπως έχουμε πει 76589454 φόρες, Live σε κλειστό χώρο με δικό τους ήχο και τους δικούς τους οπαδούς.
Eεεεμ οι μεγάλες μπάντες φαίνονται στο σανίδι και μάλιστα στο μεγάλο σανίδι! Οι μεταλλικα στα μισά χρόνια από αυτά που υπάρχουν οι μαστοντον γέμιζαν αρένες, και δεν μιλάω για την μουσική κληρονομιά που άφησαν, εκέι να δεις χάος! Φυσικά και είναι διαφορετικά τα μεγέθη. Δεν ξεκίνησα όμως εγώ αυτή τη σύγκριση. Και δεν τους μισώ, θεωρώ το Leviathan μέσα στους 3-4 κορυφαίους δίσκους της περασμένης δεκαετίας!
βασικά σε αυτο διαφωνώ και με τα 12,246 μέλη του φόρουμ. ο καλλιτέχνης φαίνεται στο έργο που δημιουργεί. ας βγάλουν ακόμη 5 δισκαρες και μην τους ξαναδώ ποτέ.
*το οτι γεμίζουν αρένες δεν λεει κατι για το τι κάνουν τώρα καλλιτεχνικά(χωρίς να λέω οτι δεν κάνουν κάτι) και ποιος δίνει περισσότερα.
Off topic…
Το ροκ είναι μουσική που παίζεται ζωντανά, μακριά από τις ανέσεις και τις ευκολίες του στουντιο! Όλες οι τεράστιες μπάντες που αγαπήσαμε είχαν και το ένα και το άλλο όμως.Οι μαστοντον για μένα τουλάχιστον χάνουν πολύ live.
Και για να είμαστε oν τοπι, σοβαρά τώρα σκέφτεστε να παίξουν οι Machine Head να γκρεμίσουν το σύμπαν και μετα να βγουν οι Mastodon??? :-s:-k
αφου μετα θα βγει ο Οζζυς με τους φιλους του
Δεν θα παίξουν από το τελευταίο τους οι μασίν χεντ :?:
είναι δυνατόν να μην;
Υποθετικά λέμε Μιχάλη…
ΚρισΠ θα παίξουν καναδυό υποθέτω…