επεσα μεσα, λεγωντας οτι ο γκας τζι θα ειναι ο σπεσιαλ γκεστ. Αντι για ουαιλντ, σλας, και οτι εχετε πει τις τελευταιες μερες…
Ορίστε, Unisonic βάλανε !!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ KISKE!!!
ε στο διαολο γαμω.πανω που λεω δε παταω rockwave να κρατησουμε κανα ψιλό βλεπω unisonic.
ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL
2nd of July soon…
Από fb αυτό…πόσο soon τώρα…σχετικό είναι…
Αυτό ακριβώς! Επιπλέον,θα χει και Slash!!8O:D
Καλη τριπλα για να βουλωσουν την γκρινια η προσθηκη των Unisonic,ξερουν στη didi ποσο γκαβλα υπαρχει για Kiske,Hansen στην Ελλαδα.Κατα τ’αλλα,ακομα δεν εχω αποφασισει αν θα παω.
Βασικά όλοι μέσα πέσατε… και οι 3 μαζί… θα πήξουμε στην κιθάρα…
Χ από μένα πάντως. Άντε να δούμε τις υπόλοιπες μέρες/α(
Έχει πλάκα που σχεδόν όλοι αυτοί ήταν στο live των Sabbath το 2005, αλλά σε διαφορετικές μπάντες…
δεν σας χαλασε
θα μπορουσαν να βαλουν και bls support αφου θα ειναι εδω ο zakk… καλη φαση θα ηταν
Kοίτα που πιο πολύς κόσμος θα πάμε για Unisonic παρά για Ozzy!!!
οι unisonic γλύκαναν τη φάση, καλή προσθήκη. θα τους έχω δει βέβαια ιτάλία αλλά δε μας χαλάει να τους δούμε 2 φορές σε 10 μέρες 8)
Εγώ νόμιζα ότι ήσουν πολύ άντρας για να σ’ αρέσει το στρουμφοπάουερ.
Αν προσπεράσω την όλη ξενέρα με τους Σάμπαθ και σκεφτώ ότι με 45 ευρώ θα δω Ozzy μαζί με Slash,Zakk,Gus,Geezer , Machine Head σε πολύ καλή φάση(ίσως το πιο δυνατό-σχετικά νέο- μέταλ όνομα αυτή τη στιγμή) , Kiske-Hansen , Paradise Lost , Planet Of Zeus, ίσως να είναι το πιο ‘‘value for money’’ φεστιβάλ που θα έχω πάει.
Όσο θυμάμαι το 30άρι πέρισυ για να δω μόνο PL, ή το 70άρι πριν κάτι χρόνια για δω μόνο Maiden…
UNISONIC !!!
Εκεί που λέγαμε πως δεν θα κατέβουμε στο χωράφι μας πετάνε τον Μιχαλάκη και τον Κai και αλλάζουμε απόφαση με τη μία!#-oΕκτός αν μας κάνουνε κανένα δώρο οι φίλοι μας οι Βούλγαροι μετά τους Gnr και τους δούμε και αυτούς εκεί!:D!
Οκ καλη φαση με Ozzy και unisonic…
και περαστικά στον Iommy, να μην ξεχνιομαστε…
ντάξει μωρέ, που και που ακούμε και κάτι πιο light για χαλαρώνουμε 8)