:lol: δεν είναι ο σπεσιαλ γκεστ ο Gus. όλοι οι άλλοι είναι.ο Gus ειναι στην μπάντα κανονικά.τώρα αν θα έρθουν και εδω οι υπόλοιποι , κάνεις δεν ξέρει στα σιγουρα…αλλα δεν έχουν πει κατι το αντίθετο. αν ήταν ετσι δεν θα έβαζαν το friends στην ανακοίνωση πριν λίγο.θα έλεγαν οζζυ άπλα.
Προσωπικά οι Unisonic δεν είναι και τόσο του στυλ μου, αλλά κάθε προσθήκη για καλό… το ότι θα δουμε και Slash πάντως -τον Wylde τον είχα σίγουρο :b- μέτρησε πολύ. Κι αν αντί για κάποιο πρόσφατο κομμάτι του Ozzy ακούγαμε Crucify the Dead θα μετρούσε ακόμα περισσότερο, αλλά δεν το πολυλέω, μην το πιστέψω κιολας.
Ελπίζω μόνο για 2 ιουλίου να μην κλείσουν τίποτα τρομερό, γιατί πάνω σε Devildriver δύσκολα θα προτιμήσω χωράφι
δε περιμενα να μπουν και οι unisonic.ουτε ο slash.ενταξη,τωρα καπος ηρθαμε στα ισια μας.αν και θα προτιμουσαμε unisonic σε κανα κλειστο χωρο,για τι τωρα μαλλον θα παιξουν με νταλα ηλιο.αλλα νομιζω θα τους ξαναδουμε συντομα.
Και, νταξ, εκει που ημουν ετοιμος να βαλω πωλητηριο στο τικετ, ερχεται ο Κισκε και τα γαμαει ολα ξερω γω. Και Ozzy φυσικα και δεν με χαλαει να ξαναδω, γενικα, μαλλον θα τιμησω τελικα
Η DiDi Music σε μία σωστή κίνηση από τη μεριά της δίνει την δυνατότητα σε κατόχους εισιτηρίων του Rockwave Festival για την Κυριακή 1 Ιουλίου με τους Black Sabbath ως headliners, εάν επιθυμούν, [B]να εξαργυρώσουν τα εισιτήριά τους[/B] στο Ticket House, έως το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012.[B][/B]
Η προπώληση των εισιτηρίων του Rockwave Festival για την Κυριακή 1η Ιουλίου συνεχίζεται κανονικά προς [B]50 ευρώ τα πρώτα 3.000[/B], στην συνέχεια [B]μετά την εξάντλησή τους, προς 58 ευρώ[/B] ενώ [B]στο ταμείο[/B] την ημέρα της φεστιβάλ θα πωλούνται προς[B] 65 ευρώ[/B].
χαίρομαι πολύ που ασχολήθηκα μόνο με τους machine head από την αρχή γιατί το προέβλεψα κάτι τέτοιο.
Oh well, το πράγμα για μένα με την προσθήκη των unisonic έγινε απλά πολύ καλύτερο.
μαλλον θα το επιστρεψω, αφου εχω περιθωριο μεχρι τελος μαρτη θα περιμενω μηπως γινει κανα θαυμα κ προστεθει κανεις αλλος η ακυρωθει (φτου-φτου) καμια αλλη που θελω να παω κ εχω οικονομικο περιθωριο… και να εβγαινα οικονομικα θα το σκεφτομουν πολυ παντως γιατι εκτος του ozzy και των φιλων του οι υπολοιποι μου περνουν αδιαφοροι…
ακομα να παρευρεθω σε rockwave, μετα τις ηλεκτρικες καταιγιδες εγινε αυτο με τον tony φετος… δε με παει…