Και εγώ θα πάω. Τα 45? που έχω δώσει είναι καλή τιμούλα για όλα αυτά. Δεν έχω δει Ozzy και πιστεύω θα είναι από τις μοναδικές ευκαιρίες που θα έχω. Slash και Wylde δεν έχω δει επίσης. Lost αγαπάω τρελά και θα έχουν βγάλει και τον καινούργιο δίσκο. Καλή ευκαιρία να δω και machine head που είναι στα πάνω τους. Η προσθήκη των unisonic είναι ένα ακόμα συν.Kαι οι Planet είναι μια από τις καλύτερες ελληνικές μπάντες.
Υπάρχει περίπτωση να μπει και καμία άλλη μπάντα ή είναι το τελικό line-up;
Σε ελευθερη…μεταφραση ας πουμε οτι ημαστε πισω το 2005 που ειχαμε δει τους 3 την ιδια ημερα (BLS, VR, BS)
Τωρα βεβαια να κανω μια χαζη απορια…Δεν θα μπορουσε, οχι η DIDI , αλλα ο Ozzy/Sharon που ειναι υπευθυνος να το γυρναγε παλι σε ozz festival και αφου θα εχει μαζι του slash/zakk να εφερναν και τις μπαντες τους μαζι; Ειναι πραγματικα αμαρτια να δεις τον καπελαδουρα να παιξει 2-3 τραγουδια και να μην ερχονταν και να επαιζε εστω και 40 λεπτα,…Το ιδιο και για τον μουσια…
Η πλακα της υποθεσης ειναι οτι ο Ozzy θα ειναι απο τις ελαχιστες φορες που θα παιζει στην σκηνη σε δικια του εμφανιση με 2 κιθαριστες(λογικα)…
Θα εχει πλακα να ειναι μαζι στην σκηνη ο Gus και ο Zakk και να προσπαθει ο Gus να παιζει px το Bark At The Moon “καθαρα” και να πλακωνει τις “αρμονικες” ο Zakk:p
Θα πω κακια τωρα και θα πεσει ο ουρανος να με πλακωσει αλλα ο Slash θα θελει 2ο κιθαριστα για να παιξει τα solo
Δεν ειναι στο styl του αυτα τα solo και εαν τα παιξει…θα εχουμε "θεματακια"
Πολυ καλη προσθηκη οι Unisonic…και ο Οζζυ με τους φιλους του (σαν να μιλαει τριχρονο ακουγεται αυτη η φραση) ισως το πιο τιμιο ονομα για να αντικαταστησει τους Sabbath…
Εγώ νομίζω ότι ο Zakk Wylde θα βγει μαζί με τον Geezer Butler στο special Black Sabbath set που θα γίνει. Συνεπώς θα παίξει περισσότερα κομμάτια απ’ ότι ο Slash. Βέβαια αυτός που θα είναι περισσότερη ώρα πάνω στη σκηνή θα είναι ο Gus G που είναι και στην μπάντα του Ozzy.