Ναι, αλλά μετά απ αυτούς έπαιξαν οι Megadeth στη μικρή.Όπως και πέρισυ οι Rotting Christ , που έπαιξαν πριν τους Maiden, βγήκαν στη μικρή.
Το λογικό είναι όποιος είναι πριν τον Ozzy να βγει στη μικρή.Άμα είναι να παίξουνε σερί στην ίδια σκηνή δε νομίζω πως έχει νόημα να βάζουν δεύτερη.Το όλο νόημα των 2 σκηνών είναι να ετοιμάζουν τη μία καθώς παίζει κάποιος στην άλλη, ώστε να μην χάνεται χρόνος.Έτσι νομίζω τουλάχιστον…
τι μου θυμησες αυτο:D:D
Κοίτα υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι αντικειμενικές αλήθειες…αν για παράδειγμα οι Helloween έκαναν κανονικό reunion θα ήμουν ο πρώτος που θα έλεγε να παίξουν πάνω από τους Paradise Lost και θα ήμουν και πρώτη σειρά. Όμως καταλαβαίνεις ποια είναι η διαφορά των Helloween από τους Unisonic. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε παραπάνω, εκεί θα είμαστε και θα χτυπιόμαστε!
http://www.youtube.com/watch?v=piWWwtHzMFY&feature=related [SIZE=“4”]απλα πραγματα[/SIZE] http://www.youtube.com/watch?v=6OhzrGW23ms&feature=related
Αν οι Unisonic παίζουν power metal, να ανοίξουν για τους Lord 13 αν γίνεται :lol:.
Μεχρι ποτε επιστρεφονται τα εισιτηρια ?
μεχρι 31 Μαρτιου νομιζω
βαλε καμια αγγελια να το πουλησεις σε καναν φορουμιτη να γλιτωσει κανα 5ευρω
Υπαρχει η πιθανοτητα να ανακοινωθει κανενα αλλο ονομα? ας μου πει καποιος που εχει καμια πληροφορια (μια δεσμη ελπιδας δηλαδη)
για την 1η μερα οχι(1 Ιουλιου δηλαδη)
περιμενουμε αλλη 1 ή 2 μέρες
Μια που αναφερόμαστε σε άλλες μέρες…Πρώτη φορα ειναι που έχουν καθυστερησει τοσο πολυ οι ανακοινωσεις για τις υπόλοιοες μέρες ή ειναι ιδεα μου;
Δεν νομιζω οτι εχει αποκλειστει αλλο ονομα…Για παραδειγμα στο Gods Of Metal θα παιξουν οι BLS και μετα ο Zakk θα εμφανιστει και με τον Ozzy…Στην ουσια θελουνε ενα ακομα “μεσαιο” ονομα και 1-2 Ελληνικα και καλιστα μπορουμε να εχουμε 2 σκηνες(Δεν ξερω τιποτα…λογικες υποθεσεις κανω:p)
θεωρω πως το μονο που μενει ειναι η μπαντες που θα παιζουν απο νωρις κλπ κλπ (και εγω το ιδιο)
και εγώ το ίδιο νομίζω…γενικά πχ είχαμε φήμες για τα 2-3 μεγάλα ονόματα, ανακοινωνόταν η πρώτη μέρα και μέσα στην εβδομάδα ανακοινώνονταν και οι υπόλοιπες…θυμάμαι φορές που οι ανακοινώσεις γίνονταν για όλες τις μέρες μαζί…και απλά συμπληρώνανε ονόματα(ελληνικά κυρίως) μέχρι να κλείσει τελείως η μέρα…
και επίσης θεωρώ είναι και η πρώτη φορά που δεν έχουμε πολλές φήμες(εννοώ φήμες που να παίζουν όντως, όχι να λέμε Led Zeppelin ξέρω γω :lol:)…μόνο τους cure έχω ακούσει για επόμενη μέρα…δεν θυμάμαι να έχω ακούσει άλλο όνομα δυνατά να παίζει για ροκγουεηβ…σίγουρα μερικά ελληνικά κτλ αλλά όχι κάτι σίγουρο…
έχουν κλέισει οι cure kai οι prodigy,από ότι φαίνεται ψάχνουν να βρούν κι άλλα ονόματα και εφόσον αργούν,μάλλον μας βλέπω με αγγελάκα,gogol bordello,για συμπληρώματα…
Πάντως πρέπει η didi-music,να κάνει ένα επετειακό rockwave με όλα τα ονόματα που φέρνει ξανά και ξανά…placebo,puressence,moby,gogol bordello,massive attack,depeche mode,manu chao ,σ αυτούς χρωστάει τα πάντα και στους μέταλ οπαδούς που έχουν δει metallica-maiden-priest-slipknot,slayer-megadeth-anthrax-twisted sister να ανακυκλώνονται ανα 2-3 χρόνια.
Γιατι τα θεωρουμε σιγουρα αυτα ρε παιδια;;;
Τοσο καιρο Cure ακουμε και Cure δε βλεπουμε.
Επισης, οι Cure στις 30/6 παιζουν στη Γαλλια, οποτε για να 'ρθουν πρεπει το φεστιβαλ να γινει Κυριακη-Δευτερα-Τριτη ας πουμε, που το κοβω χλωμο.
(Για Prodigy δεν ξερω.)
Συγνώμη αλλά που ξέρεις για Prodigy?Το λες με σιγουριά και θα ήθελα να μου το εξηγήσεις σε παρακαλώ γιατί μου έβαλες φωτιές!!!
Μην τρελαίνεστε… οι Prodigy μετά τις δυο τελευταίες χρονιές και με την απήχηση που είχαν θα ακούγονται κάθε χρονιά πλέον, καθώς θα είναι σίγουρο χαρτί για τους διοργανωτές…
ελπίζω να μην καταλήξουν μαϊντανοί και μας ξενερώσουν και εμάς…
Το 'χουν αναφέρει 2-3 στις Φήμες και γενικώς ακούγεται στους κύκλους των συναυλιάκηδων/δημοσιογράφων/διοργανωτών.
Πόσο πιθανό είναι να φέρουν 3η φορά μέσα σε 2 χρόνια prodigy…? Μόνο σε μένα δεν κάθεται καλά το όνομα…? Όχι ότι θα με χαλούσε, αλλά να δούμε και τίποτα άλλο…
Για θυμισου καποτε…under public demand…