Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

E κοίτα αν υποθέσεις πως πλέον οι Prodigy είναι η ηλεκτρονική μουσική του κάγκουρα,όχι ότι φταίει το συγκρότημα,έχουν κάποιο κοινό στην Ελλάδα που θα πάει να τους δει.
Τώρα αν έρθουν για 3η σερί χρονιά,ε θα είναι λίγο κουραστικό για μένα αλλά περί ορέξεως…

Αυτό βασικά… και τις 2 φορές που τους είδα έφυγα τρελαμένος απλά πάει πολύ…

Και άλλο να έρχεται ένα όνομα κάθε χρόνο μόνο του…δεν το θεωρώ καθόλου κακό…αλλάζει το θέμα όμως όταν μιλάμε για “φεστιβάλ” και φέρνει ξανά το ίδιο όνομα για headliner…αυτό το βρίσκω τραγικό…

Eν ολίγοις, δώστε μας λίγο χρόνο να μας λείψετε ακόμα περισσότερο… :smiley:

Γιατί σας είπε ποτέ η didi ότι δεν είναι τραγική;;;; Πραγματικά από το κακό στο χειρότερο… φτάσαμε μάρτη και ακόμα στα @@ τους. Μια ζωή περιμένουν να κλείσουν.

Κύριοι πάντε πάρτε κανα μάθημα από αληθινούς διοργανωτές. περιπτεράδες

Λίγα με τους περιπτεράδες. Οι άνθρωποι δουλεύουν πολύ. Αυτοί είναι περαστικάδες…

Ναι έχεις δίκιο! Συγνώμη!

Ρε σεις τι κακία είναι αυτή με τη didi?Δεν καταλαβαίνω…Δηλαδή δεν σας πέρασε απ το μυαλό ότι αγαπάνε τόσο πολύ το ελληνικό κοινό που σκέφτηκαν να μας κάνουν έκπληξη?Δεν θα ανακοινώσουν ονόματα, θα πάμε εκεί χωρίς να ξέρουμε ποιον θα δούμε και μόλις δούμε Gogol Bordelo-Αγγελάκα-Prodigy ένα δάκρυ θα κυλίσει στο μάγουλο του καθενός μας για την εταιρεία που όλοι αγαπάμε και μας σκέφτεται τόσο πολύ:cry:

Πάλι Gogol Bordelo και Αγγελάκας; Άσε το περσινο φιάσκο της 2ης μέρας με Ψαρατώνη και λοιπους άσχετους για Ροκγουέηβ (Ως μουσικοι μπορει να ειναι καλοι, αλλα για Ροκγουεηβ δεν ειναι!:!: Οι μόνοι που αξιζει να ξαναερθουν ειναι οι Flogging Molly που έχουν έρθει μονο 2 φορές!

Nταξ, μην υπερβαλλουμε κιολας.

Εδω συμφωνω, παντως.

Δεν είπα κάτι για το συγκρότημα,απλώς πλέον το κοινό του συγκροτήματος έχει μεγαλώσει αρκετά στην Ελλάδα και το φάσμα πιάνει και πολλά άτομα που δεν είναι μέσα στην ροκ,ηλεκτρονική μουσική κτλ.

Βασικά είναι τρεντι,ιν και έτσι:p

Καλοι ή κακοι οι Prodigy (εγω τους λατρευω), το να ειναι 2η συνεχομενη φορα Headliners στο ίδιο Festival, πάει πολυ! Ας φέρουν καποιον άλλον!

[SPOILER][B]ΦΕΡΤΕ TWISTED SISTER ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/B][/SPOILER]

αυτό ισχύει γενικά…βλέπεις άκυρες γκόμενες να σου λένε πόσο γαμάτοι είναι οι πρόντιτζυ και πόσο η αγία τριάδα ρέμος-gaga-prodigy ξέρω γω είναι η αγάπημενη της μουσική(true story :-s ).

εντωμεταξύ ρε γαμώτεν αυτό που μου την σπάει με την αναμονή για τις άλλες μέρες, είναι ότι σκέφτομαι ότι δεν πρόκειται να ειναι κάτι καλό σε καμμία περίπτωση…λογικά μεσαίο ξένο όνομα θα είναι, και ελληνικές μπάντες διαφόρων ειδών για να γεμίσει η μέρα…

Οι PRODIGY αυτή τη στιγμή δεν είναι ούτε στο 1/10 trendy και in όσο ήταν πριν 15 χρόνια.

ότι λέει ο chrisp. Όποιος έζησε αυτό που έγινε με τους prodigy εποχές fat of the land ξέρει. Εδώ επαρχία κατέβαινε μέχρι και ο βοσκός από το βουνό και χόρευε firestarter στο “κλαμπ” του χωριού

Ισχύει αν και ήδη από το “Music For The Jilted Generation” γινόταν πανικός, οι πρώτες κασέτες που μου γράψανε ποτέ ήταν το 1994, αυτό και ένα ανθόλοτζυ μετάλλικα.

Για να δουμε και λιγο σε “χειροτερες” χωρες απο εμας(Ρουμανια)… Ιδιες ημερομηνιες (29 June-1 July)3ημερο φεστιβαλ

GNR
Machine Head
Godsmack
BLS
Ugly Kid Joe
Within Temptation
Saxon
Pentagram
Sweet Savage
Lost Prophet

Ακομα δεν εχουν πει για ποια μπαντα θα παιξει ποια ημερα…
Οπως προειπα και πριν φερνοντας πχ Godsmack,BLS, Ugly Kid Joe κανεις μια αξιοπρεπεστατη μερα με 2 σκηνες και μαζευεις ικανοποιητικο κοσμο
Καμια φορα αξιζει να κανεις ενα brainstorming ποτε δεν ξερεις:wink:

Didi… brain… riiiiiiiiiight :stuck_out_tongue:

ΟΚ Γουστάρουμε ξένα συγκροτήματα και είναι κατανοητό!
Προσωπικά, [B]δεν θα με χαλούσε [/B]ένα 2ημερο -open air live fest. με ΜΟΝΟ ελληνικές [I](γαμάτες όμως, ε) [/I]μπάντες…

Συμφωνω!!

Εγω προσωπικα θεωρω οτι χρειαζεται οπωδηποτε τουλαχιστον ενα ακομα ονομα στην 1η ιουλιου… Δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδες,οταν ηταν να παιξουν κανονικα οι Sabbath παρα πολλα ατομα (οπως κ γω) ηταν υπερικανοποιημενοι με το line up της μερας… Μετα το ακυρωνουν… Γρινια… Κ ξαφνικα αντικαθιστουν αυτο το τεραστιο ονομα με κατι μισοHelloween-μισοGamma Ray (οκ φαινεται οτι δεν μ αρεσουν οι poweries! :p) και με κατι (θεους ναι μεν!) friends και βλεπω οτι πολλοι ειναι ικανοποιημενοι κιολας! :lol:
δεν ξερω… σορρυ αν εθιξα καποια ατομα που γουσταρουν τους Unisonic… Δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου!!