Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

να ρωτησω το line up της μερας με οζζυ εχει κλεισει?
γιατι δεν θα θεωρουσα απιθανο να σκασουν και οι black lebel αφου θα εχει μαζι του τον μουσια.

Μακαρι!!! :papas:

καλά αν γίνει κάτι τέτοιο λογικά έχω τσιμπήσει εισιτήριο αύριο κιόλας…για σάμπαθ ψηνόμουν, αλλά λόγω άλλων συναυλιών το είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και έλεγα αν είναι θα πάρω τελευταία στιγμή…όταν έγινε όζζυ εντ φρεντς , ξενέρωσα μεν, αλλά πάλι το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού…αν ο μούσιας το κάνει το θαύμα ΓΙΝΑΜΕ!
πραγματικά όμως…

τελικά ξέρουμε με σιγουριά αν θα παίξει στην Ελλάδα και ο Butler μαζί με τον Ozzy? Οι ανακοινώσεις τότε που βγήκαν αν θυμάμαι καλά δεν ήταν και τόσο ξεκάθαρες…

Πιο πιθανό βλέπω κάνα solo Slash…

Εγώ κατάλαβα οτι θα είναι ο Butler…:slight_smile:

Θα είναι (100% το έχει πει ο διοργανωτής του rockwave) και θα παίξουν ενα σετ με τραγούδια Sabbath και ένα σετ με τραγούδια Ozzy!! :smiley: :wink:

Will do …

Οποιος θελει εισιτηριο για rockwave με OZZY , ας στειλει πμ και το παιρνει με 40ε.
Απο Αθηνα… 8)

by the way, αυτά που επιστρέφονται στο ticket house τα ξαναβγάζουν ως 45άρια για πώληση ή μετατρέπονται ως δια μαγείας σε 50άρια; :stuck_out_tongue:

50άρια αφού αυτή είναι η νέα τιμή…

Δύσκολο να ξαναπωλούνται τα εισιτήρια αυτά.

Περαν απο το περσινο, φετος παιζει να ειναι το ροκγουεηβ με την λιγοτερη προσελευση κοσμου τα τελευταια 10 χρονια (συμπερασματα εβγαλα απο τα βιντεο που εχω δει κατα καιρους)…πολλοι θα δωσουν τα εισητηρια τους εκτος κι αν σκασει κανα αλλο γαματο ονομα την πρωτη μερα η αν ειναι καλο το line-up τις υπολοιπες…

Πέρσι μια χαρά λαό είχε…ειδικά 3η μέρα μπόμπα ήταν…

Πρόπερσι ήταν το έπος με περίπου 15.000 κόσμο αθροιστικά και τις 3 μέρες…

νταξει το προπερσινο Rockwave ηταν φαρσα οχι φεστιβαλ

πεστα ντε!

ό,τι και να λέτε, Fatboy Slim, Faithless και DJ Shadow έσπειραν… :slight_smile:

βασικα εγω ειχα στο μυαλο μου κατι αλλο…

[SPOILER][/SPOILER]

μπαααα… αυτήν την είδα λίγο και μετά πήγα στο stand της cuervo να δω μπαλίτσα…:stuck_out_tongue:

:respect::respect::respect: απλά…

αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ…:lol::lol:

Εγώ θεωρώ ότι η τρίτη μέρα του Ροκγουέιβ θα είναι από τις πολύ καλές γενικά