Ελπιζω να λεμε παλι για Cure, αλλα εχει κουρασει υπερβολικα η φαση, πλεον.
Αν ξες κατι ρε ψηλε, δωσε ενα πμ.
Ελπιζω να λεμε παλι για Cure, αλλα εχει κουρασει υπερβολικα η φαση, πλεον.
Αν ξες κατι ρε ψηλε, δωσε ενα πμ.
Μπα,στάσιμος έχω μείνει και εγώ,αν και ήταν ψιλοστανταράκι πριν κάποιο καιρό για δεύτερη μέρα όμως.
Γάμα τα,φέτος από άποψη συναυλιών ή τους έχουν κλείσει όλους όσους είναι να έρθουν από νωρίς και απλώς παίζουν με τα νεύρα μας ή μάλλον έχουν κάνει σχεδιασμό και προετοιμασία α λα Κετσπάγια,οπότε ότι κάτσει.
Ξέρω ότι οι Ντίντιδες είχαν προσπαθήσει να φέρουν ένα δυνατό χαρτί αλλά έφαγαν πόρτα.
Μου φαίνεται ότι ο Roger Waters εγκαινίασε μια νέα μόδα για τις συναυλίες του καλοκαιριού…Αυτή του “ανακοινώνουμε τα ονόματα κάνα μήνα πριν και άγιος ο θεός”:?
Αρχιδια κσες κ συ δλδ ε;;;
Ρε εγώ έχω προαίσθημα8)
Γενικά όμως η χρονιά είναι τόσο ότι να’ναι λόγω της κατάστασης της χώρας που όλα πάνε και όλα έρχονται(όχι ότι είχε και ανάγκη η Ντιντι αλλά οκ)
τελικα το εδωσα πισω το εισητιριο
πολυ Heavy metal για τα γουστα μου
Δεν ξέρω γενικά πλέον αν υπάρχει κάποιος που νοιάζεται και παρακολουθεί, αλλά γενικά ο αντμίν στο facebook (ναι ξέρω κάτι σας είπα τώρα), είχε πει την δευτέρα ότι μέσα σε αυτήν την εβδομάδα θα έχουμε ανακοινώσεις…αύριο παρασκευή λοιπόν, πάει και η εβδομάδα.το θέμα είναι πάντως ότι κοντοζυγώνει…#-o#-o#-o
ε και το κοντοζυγωμα σχετικο ειναι. εγω εχω σταματησει να το παρακολουθω το θεμα γιατι κουραστηκα απο την αναμονη. και νομιζω πως ποτε ξανα δεν περιμεναμε μεχρι τοσο αργα για τις ανακοινωσεις.
αντε να δουμε μηπως κατα λαθος μας κανει καμια εκπληξη η Didi…
Αυτό ακριβώς. Δεν μπορούμε να 'μαστε από πάνω για 3 μήνες να περιμένουμε ανακοινώσεις.
Χαμός με τις συγκλονιστικές ‘‘ανακοινώσεις μέσα στη βδομάδα’’.
Απ’οτι πληροφορηθηκα,επισημη ανακοινωση απο την didi music θα βγει στις 30/6/12,οποτε καντε λιγο ακομα υπομονη…:p:lol:
ε ενταξει τοτε,κομπλε
ε από την δευτερα πάλι θα βγει ο αντμίν και θα πει “μέσα στην εβδομάδα παιδιά”, και θα αρχίσουμε πάλι…πάντως ισχύει αυτό που λέγανε μερικά παιδιά παραπάνω, για να αργεί τόσο τις ανακοινώσεις, ή θα φέρει ΟΝΟΜΑΤΑΡΕΣ που δεν θα χρειάζονται και μάρκετινγκ ιδιαίτερο, ή απλά θα έχουμε σκουλγουέηβ και μανου τσαο ξέρω γω…
Και να σκάσει καμμιά πακετάρα λέει και να είμαστε όλοι =P~=P~=P~=P~
Αδερφε αν σκασει Μανου Τσαο,πιστεψε με θα καει το πελεκουδι! Καμια σχεση βεβαια με Rockwave αλλα και τι να λεει,στην Ελλαδα εισαι. Περσυ ειχε Ψαραντωνη και Ψαροκωστενα…
ναι αλλα περσι ειχε Prodigy,Kyuss, Monster Magnet, Gogol. Flogging!!! Τι λες τωρα… μακαρι κ τ φετινο ροκγουειβ ν ειναι σ αυτα τ επιπεδα! Δν μπορω ν πιστεψω οτι θα μεινουν αυτα τ 6 ονοματα… Μαλλον επειδη βλεπουν πως οι προπωλησεις σε διαφορες μπανταρες, (βλεπε Answer) ειναι τρομερα χαμηλες, θα ανακοινωσουν τελευταια στιγμη οποια ονοματα μπουν. Αν μπουν!! Ελπιζω να μπουν… :-k
Παιδια, τα εισιτηρια μπορουν να επιστραφουν μεχρι τελος του μηνα, σωστα?
Σωστά…
το λεω και σε σενα οπως το ειπα και σε καποιον φορουμιτη πιο πισω:
πουλα το εισιτηριο σε καναν φιλο/φορουμιτη/γνωστο να γλιτωσει το 5ευρω. γιατι να του τα φαει η didi?
Δεν προλαβαίνουμε πια τις εξελίξεις τόσο γρήγορα που τρέχουν…
Στο fb η σελίδα του Rockwave μόλις έγραψε το ακόλουθο status:
ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL
OK egine
:p:p
έχω αρχίσει και τρέμω…
Με πρόλαβε ο Καλουας! Αυτο θα έλεγα! Λογικα απο βδομαδα περιμενουμε ανακοινωσεις !
αντε επιτελους