λογικά θα είναι για τις υπόλοιπες μέρες, αν υπάρχουν.
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω…οκ έγινε τι? κλείσανε την τελευταία μπάντα που περιμένανε? συμφώνησε τελικά με τα πολλά να παίξει ο ψαραντώνης 2η συνεχόμενη χρονιά? ειλικρινά ο αντμίν στο φβ είναι ίσως το πιο ηλίθιο άτομο που υπάρχει…παίζει εύκολα να είναι ο 13χρονος γιος του επιστάτη της didi ξερω γω…
:D:D:D:D
δεν μπορούσες να το θέσεις καλύτερα…
έχει ξεσαλώσει ο κόσμος κάτω από το status για OK Computer, Radiohead, τον πατέρα του και τη μάνα του, και σχολιάζει ο/η τύπος/τύπισσα
"trelo kapsimo oute to ok den mporo na xrhsimopoihso!"
την έχουν καραψωνίσει εκεί στη γαμοντίντι, παραείναι για πολλές μάπες οι τύποι πια…
Κοπέλα ειναι ο αντμιν:P
Αμα την ψωνιζουν και οι εγχωριοι με τα φεστιβαλοειδη της πλακας, τοτε τι επρεπε να κανουν οι διοργανωτες των μεγαλων φεστιβαλ…??
Το ποσο προσιτος και προσγειωμενος ειναι ο διοργανωτης του Wacken δεν θα το ξεχασω ποτε…Και με τον απολυτο σεβασμο στον πελατη που τον τρεφει στην ουσια…Και μονο το οτι καθε χρονο παλευει για να βελτιωσει το φεστιβαλ, την εξυπηρετηση και αρα και τα κερδη του (υγειεις επιχειρησεις) ειναι αξιοζηλευτο…
Αρκετα τον αποθεωσα…Ελα didi κοριτσαρα μου, κανε τα μαγικα σου παλι…
και μιας και πεφτει η ανακοινωση αν οχι σημερα το απογευμα αυριο μεσημερι,γενικα να εχετε υποψη σας οτι οσο και να κατηγορουμε τον αντμιν δεν ευθυνεται ο ιδιος για την καθυστερηση ανακοινωσης του λαιν απ μα ουτε και για την παρερμηνεια των σχολιων του.ολα μεθοδευμενα ειναι προφανως για να μας κρατανε συνεχως στην τσιτα για ενημερωση κατι που μας κανει να εχουμε και στην ακρη του μυαλου μας την αν οχι σιγουρη γουανα μπι οικονομικη αφαιμαξη για καποια απο τις επομενες μερες που θα ανακοινωσουν ακομα κ αν δεν εχουν δωσει ακομα κανενα σταθερο και σιγουρο στοιχειο.όσο αφορα τωρα τον αντμιν,πιστεψε με πρεπει να ειναι αρκετα δυσκολο εως κυνικο ορισμενες στιγμες και να συμπεριφερεσαι κ ετσι κ να μην μπορεις πλεον να πεις κατι εστως απλοικο σε μια σελιδα προωθησης χωρις να παρερμηνευθει.
ναι από κει που έλεγε θα βάζουμε 25,000 μάξιμουμ να περνάμε όλοι καλά (αρχές 00ς) φτάσαμε στις 80,000+ και στις παστωμένες σαρδέλες, κορυφαία στιγμή στους maiden πριν 2 χρόνια που δεν άφηναν (κόσμο με ticket) να μπει μέσα επειδή είχε γεμίσει! [-X
Δεν θέλω να αμφισβητήσω κανεναν αλλα πόσο έγκυρο είναι οτι η ανακοινωση πέφτει αν οχι σημερα το απογευμα αυριο μεσημερι;
το εχει πει ο ιδιος ο αντμιν οτι με το που κλεισει η τελευταια μπαντα θα γινει αμεσα η ανακοινωση αλλιως σιγουρα την επομενη.
Οπως ειδες στο ποστ ανεφερα οτι σκεφτεται καθαρα επιχειρηματικα…Δεν ειπα οτι σκεφτεται μονο τον κοσμο και κανει το φεστιβαλ για την ψυχη της μανας του…ομως τουλαχιστον κανει κινησεις που εξυπηρετουν τις περισσοτερες φορες το κοινο σε συνδυασμο με το δικο του συμφερον…
Πριν 2 χρονια ημουν εκει και την ωρα των Maiden ειχα βγει και ξαναμπηκα κανονικοτατα (εχασα μονο 2 κομματια τα οποια ειδα απο μακρια γιατι ειχε πολυ κοσμο μπροστα)…Δεν συναντησα αυτο που αναφερεις…Δεν ξερω αν αφορουσε μεμονωμενα περιστατικα βεβαια…
“it’s coming loipon…” ειναι καθυστερημένος ο admin στο fb τελος…
με πρόλαβες…αυτό ακριβώς ήθελα να πω και εγώ…πάντως δεν μπορείτε να πείτε…πλησιάζει…ολο και κοντοζυγώνει!!:lol::lol::lol:
Και τώρα θα πετάξει το θανατηφόρο ‘‘ανακοίνωση μέσα στη βδομάδα’’ και θα περιμένουμε εμείς και τελικά θα εννοεί την άλλη βδομάδα…
Αφού είναι 1 ιουλίου το rockwave βολεύει για pearl jam! Λέτε να γίνει κανενα θαύμα?
Iggy??
Iggy!!!
Απ’ότι βλέπω ανέβασε τώρα ο αντμίν 2 κομμάτια στο φβ, ένα από τον peter hook των joy division και ένα από everlast (εγώ δεν τον ήξερα προσωπικά, από wiki λέει ειναι ο φροντμαν των house of pain). Λογικά είναι αυτοί που θα πλαισιώσουν τις υπόλοιπες μέρες…
Edit: Ανέβασε και iggy και Prodigy…
O αντμιν άρχιζε να ποσταρει Prodigy και Iggy!
λέτε να έχουμε παλι τα ίδια;
Μες στην πρωτοτυπία πάλι.
[SPOILER]Αγγελάκα δεν έχει??[/SPOILER]