Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Gogol Bordello?

Είναι επίσημο
[B]
THE PRODIGY
IGGY AND THE STOOGES
EVERLAST
PETER HOOK AND THE LIGHT[/B]

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη Δευτέρα 2 Ιουλίου
θα ξεκινήσει την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Τα πρώτα εισιτήρια της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 28 ευρώ
Τα επόμενα εισιτήρια της Δευτέρας 2 Ιουλίου κοστίζουν 35 ευρώ

γεννήσαμε…

Καλή φάση!Ξέρουμε όμως αν θα υπάρχουν εισητήρια 2ημέρου;

οπα λιγο για να καταλαβω! Περσι με Flogging Molly, Gogol bordelo και Marky Ramone, KYUSS LIVES,Monster Μagnet και αλλους πόσους ειχε 35-40 ευρα! Και τωρα με 4 ονοματα θα έχει 35! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;

δεν βλέπω κάτι να λέει ούτε στο σάιτ…ε λογικά θα υπάρχουν, δεν παίζει…

πάντως προσωπικά δεν καίγομαι για αυτήν την μέρα…και στο fb που βλέπω λίγο τώρα, πολύς κόσμος ξενέρωσε(καλά θα μου πεις άλλοι περίμεναν radiohead…).τέλοσπάντων…
τελευταία στιγμή πάλι θα αποφασίσω αν θα πάω χωράφι κυρίως για να δω τους θεους machine head που σπείρανε φέτος…

Πάει η metal μέρα του Rockwave για μένα.:frowning: Δίνω μάθημα την αμέσως επόμενη! (Φυσική Ι). Καλά να περάσετε όσοι πάτε.:slight_smile:

Γνώμη μου αν θες πάντως…ΑΝ είναι μόνο για μάθημα σχολής, ΜΗΝ χάσεις την συναυλία.Εννοώ αν ειναι ΜΟΝΟ το μάθημα, και κατα τα άλλα σε ψήνουν και οι μπάντες, τα έχεις βρει με τα χρήματα και μετακινήσεις κτλ, και το μόνο που μένει είναι το μάθημα της αυριανής ημέρας, ε ΝΑ ΠΑΣ…

Αν μάλιστα είσαι και σε σχολή άκυρη με φυσική, και είσαι και 1ο έτος(μαντεύω λόγω του Φυσική Ι), μην χαλαστείς…δεν είναι δα και το τελευταίο μάθημα πριν πάρεις πτυχίο ξέρω γω…

εμένα ας πούμε γενικά προσωπικά ποτέ δεν με χάλασε η εξεταστική(ή οι εξετάσεις στο σχολείο-όχι οι πανελλήνιες-γενικά οι εξετάσεις άκυρων μαθημάτων) για συναυλία…αν πάω να πατώσω την άλλη μέρα, θα φταίει που δεν έκατσα να διαβάσω πιο πριν, όχι τοσο επειδή μια μέρα πριν πήγα συναυλία που γούσταρα…τέλοσπάντων, γνώμη μου προφανώς και μπορεί να κάνω λάθος…σόρι αν μακρυγόρησα…

Σωστά!

Ειδικά αν είναι για ένα μάθημα και μάλιστα την επόμενη μέρα (όχι την ίδια) και θες να πας δε χωρά συζήτηση!

Τώρα αν είναι για να πάρεις πτυχίο και τα λοιπά, πάσο…8)

Καλησπέρα παιδιά.Πουλάω το εισητήριο μου στην τιμή που το αγόρασα στα 45 ευρω.Όποιος ενδιαφέρεται ας κάνει pm αλλά οσο το δυνατόν γρηγορότερα καθώς Παρασκευή έχω σκοπό να το γυρίσω ticket house.

από fb:

ROCKWAVE FESTIVAL OFFICIAL
Λοιπόν στις 30 Ιουνίου θα γίνει το opening του festival me τους The Locos (Pipi από Ska-P) οπότε εισιτήρια για το opening και τις 2 μέρες του Φεστιβάλ από αύριο στο Ticket House με 85?

Προβλεπω το επομενο rockwave με massive attack, placebo και gogol bordello…:roll:

Κυκλικές επαναλήψεις στα ίδια ονόματα…

θεϊκό το 85άρι για το 2ήμερο…:lol::lol: πρώτη φορά βλέπω πιο ακριβό το πολυήμερο εισιτήριο από μεμονωμένα ημερήσια…!!

Τιτάνες απλά…

Mερικοί έχετε ξεπεράσει κάθε όριο απληστίας. Θα δεις το opening act διαμαρτύρεσαι και από πάνω.

πρώτη φορά θα δω support να βγαίνει προηγούμενη μέρα…
α ρε didi, μες στις καινοτομίες είσαι… :D:D

:lol::lol: κλαίω. Δηλαδή θεωρούν ότι θα ταλαιπωρηθεί κάποιος να πάει Μαλακάσα να δει [U]μόνο τους The Locos[/U] (αλήθεια, ποιοι είναι αυτοί;;). Επίσης κλαίω με την τιμή του εισιτηρίου. Δεδομένου ότι 45?+28?=73? ή στη χειρότερη 45?+35?=80? είναι πολύ λογικό να βάλεις την τιμή του πακέτου στην προνομιακή τιμή των 85?. Μιλάμε για τρελή ευκαιρία. Τρέξε κόσμε να προλάβεις :lol:

:lol2::lol2::lol2:

δεν περιμενα κατι λιγοτερο απο ενα απο τα μεγαλυτερα φεστιβαλ της ευρωπης…

μονο κλαμα…

τραγικοι…#-o :lol:

ο,τι να 'ναι οι ντιντηδες :lol3:

Δεν το κλείνουν το μαγαζί, να έρθει καμιά σοβαρή ξένη εταιρία να οργανώνει τις συναυλίες; :-k

Θεοθεοι! Βαλτε τους τα γυαλια στους πουθεναδες του εξωτερικου :!: