Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Εντάξει, οι άνθρωποι έχουν καταργήσει τους νόμους της φυσικής. :lol:

Δηλαδή ποιος νοήμων άνθρωπος θα κουβαληθεί στο χωράφι να δει Locos??? Οκ καλό χαβαλέ κάνουν (τους είδα πριν κάτι χρόνια στην Καβάλα - αν θυμάμαι δεν έπαιξαν κανένα Ska-P) αλλά ΤΖΙΖΟΥΣ?

Θα έγραφα στο fb πάλι αλλά με κάνανε μπλοκ :stuck_out_tongue:

Στο συγκεκριμένο μάθημα έχω κοπεί 4 φορές είμαι 4ο έτος αδερφέ κι δε με παίρνει κι άλλη αποτυχία (15/45 μαθήματα περασμένα), κι αν δεν ήταν την επόμενη το μάθημα και ήταν 2-3 μέρες μετά ίιιιιισως και να το ψηνα. Αλλά τώρα άκλαφτο.:frowning:

Και κλεφτες και ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ .So simple .

α οκ τότε φίλε πάσο, δεν το ξερα…σκεφτόμουν μήπως ήσουν σε φάση ψαρωμένος πρωτοετής που φοβάται μην κοπεί σε ένα μάθημα και χαθεί ο κόσμος. πάντως μην σκας γενικά, όλοι έτσι είναι με σχολές, και γω μια από τα ίδια…:-s

καλα γενικα, σε αλλη περιπτωση μπορει να ελεγα, οτι δεν χρειαζεται να γκρινιαζουμε δικο τους ειναι το μαγαζι οτι γουσταρουν φερνουν και αμα θες παενε…
αλλα ρε φιλε…δεν ντρεπονται να ονομαζουν αυτο το πραμμα φεστιβαλ; και να βαφτιζουν και μια μερα με μια πουθεναδικη μπαντα ως opening day ξερω γω; δεν την παλευουν καστανο

Λογικά όλο και κάτι θα βάλουνε αλλά είναι τελείως ερασιτεχνικός και ηλίθιος ο τρόπος που δουλεύουν. Έχεις μπάντες να ανακοινώσεις; Βγάλε ανακοίνωση. Δεν έχεις γιατί είσαι ο πιο καθυστερημένος διοργανωτής στην Ευρώπη; (όταν οι άλλοι κλείνουν από το Νοέμβριο του 11 για το καλοκαίρι του 13 ε πάει να πει ότι είσαι και λίγο ζωάκι) Δεν βγάζεις μία μία τις ανακοινώσεις με απίστευτα μικρές μπάντες.

Οκ 2-3 μαθήματα είχα για marketing στη σχολή δε ξέρω πολλά αλλά αυτό που κάνουν είναι πραγματικά ΧΑΖΟ!

μονο στην Ελλαδα γινονται αυτες οι λαλακιες?

αν ακυρωθεί το αγγλικό sonisphere μετά την ανακοίνωσή του όπως διάβασα κάπου, μπορεί και να μας ξεπερνάει… :stuck_out_tongue:

μοναδικο :lol:
καποια χωρα που θα μας ξεπερασει σε τετοια ζητηματα

ακυρωθηκε το αγγλικο Sonisphere! :p:p

http://sonisphere.co.uk/news/sonisphere-knebworth-is-cancelled/

αντε γιατι μονο την didi κατηγορειτε. ποταποι! [-X[-X

την γλίτωσαν οι ντιντίδες, είναι γενικότερο το σονισφεροπρόβλημα, όχι μόνο εδώ…

Αυτα ειναι, φεστιβαλ χωρις MAIDEN και METALLICA δε γινετε :lol:

http://www.metalhammer.gr/magazine/news/3080-ozzy-a-friends-zakk-wylde-set-list-.html

Όπως είναι γνωστό, την 1η Ιουλίου στο Rockwave Festival στην Μαλακάσα, μετά την ακύρωση των Ευρωπαϊκών shows (πλην αυτού της Μεγάλης Βρετανίας) των Black Sabbath, θα δούμε το σχήμα των Ozzy and Friends, στο οποίο ο Ozzy θα πλαισιώνεται από μια σειρά εκλεκτών guests. Gus G, Zakk Wylde, Slash και Geezer Butler θα δώσουν το παρών, τι ακριβώς, όμως, θα κάνει ο καθένας, και με ποια σειρά;

Με πρόσφατη συνέντευξή του στο site Noisecreep, ο Zakk Wylde δίνει την απάντηση:

«Ο Gus, ο Blasko και ο Tommy [Clufetos] βγαίνουν και παίζουν μερικά κομμάτια, μετά βγαίνω εγώ μαζί με τον Blasko και τον Tommy και παίζουμε υλικό από την εποχή που ήμουν με το Αφεντικό, από το ?No Rest for the Wicked? μέχρι όλα όσα έχω κάνει μαζί του. Μετά βγαίνει ο Geezer και παίζουμε κάποια Sabbath τραγούδια, και στο τέλος όλοι, ο Geezer, ο Slash, ο Gus και εγώ, παίζουμε το ?Paranoid?»

καλα φερνουν τον Slash μονο για να κοψουν κανα τικετο παραπανω, και να κανει και τα μπανακια του ο ανθρωπος…

Μεχρι ποτε γινονται επιστροφες ειπαμε? :stuck_out_tongue:

σοβαρεψου…
το καλοκαιρι σε θελω μαχημο… :stuck_out_tongue:

Χαχαχα ναι ρε…εννοειται! Πλακα εκανα, μαζι θα χτυπιομαστε το καλοκαιρι ;D

Επειδή πρέπει να σοβαρευτούμε λιγάκι να πούμε τα πράγματα όπωs είναι.
Δηλαδή με τουs BLACK SABBATH παραπάνω θα ακούγατε?
Ο OZZY πάντα παίζει 5-6 κομμάτια SABBATH. ΜΕ Τουs SABBATH θα ακούγαμε 6-7 κομμάτια παραπάνω.
Η μήπωs θα ξεχωρίζατε τον IOMMI στο live σε σχέση με τον GUS.(μην γελάσω).
Πάμε MACHINE HEAD Καλύτερο thrash band αυτή την στιγμή.(μαζί με OVERKILL)
Μην μου πείτε για MEGADETH ο τελευταίοs δίσκοs δεν παλευέται με τίποτα.
Και επειδή άλλοι θα πούνε για SLaYER αν ακούσειs το πρώτο κομμάτι του δίσκου
είναι σαν να έχειs ακούσει όλο τον δίσκο, τα ίδια και τα ίδια.
Έχουμε PARADISE LOST με δισκάρααααα.
Και UNISONIC ΓΙΑ ΝΑ ακούσουμε αs ελπίσουμε και λίγο HELLOWEEN με την φωνή του KISKE.
Φτάνει πια METALLICA kai IRON MAIDEN (όχι αλλο κάρβουνο).
Μου θυμίζει την πολιτική (Σαμαρά η Βενιζελο).Στον ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!

E, οχι μανες και τα Θεια… οτι αλλο θες

Τι thrash… Death metal ειναι…

Οσο για το αλλο με Iommi και gus t δε το σχολιαζω καν ε. Παιζει να ναι ο,τι επικοτερο εχει γραφτει ever