Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Ευτυχως που οι περισσοτεροι απο την παρεα μου δεν πολυγουσταρουν Machine Head, και θα γλιτωσουμε το πολυ νταβαντουρι κρατωντας και δυναμεις για τον τρελογερο. Οσες θα μας εχουν απομεινει τουλαχιστον μετα τους Unisonic. KISKE ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΜ

Αντηλιακό και παγωμένα νέρα!

UNISONIC + OZZY και πάνω που έλεγα ότι θα ψιλοξενερώσω επειδή δεν μου αρέσουν οι machine head και επειδή οι paradise lost ακούγονται απλά ευχάριστα (προσωπική άποψη πάντα) έσκασαν πριν καιρό οι UNISONIC (ΘΕΟΙΙ) και από τη μέρα που ανακοινώθηκαν δεν μου έχει περάσει ακόμα η χαρά και η καύλα που έχω φάει :p!!

Εαν ταλαιπωρια ειναι τα 300 μετρα απο την μια σκηνη στην αλλη τοτε …:p:lol:

Σαν να εχω την εντυπωση οτι ο Ozzy απο την 1η του συναυλια με τους friends σαν να εχει κοψει 2 κομματια (16-14)

Με μεταλάδες έχεις να κάνεις, τι περιμένεις;

Ναι ισχυει,2 νομιζω ειναι τα τραγουδια που εφαγαν πουλο, το

[SPOILER] Ultimate sin στανταρ,που το παιξε μονο στο Ελσινκι κ αλλο ενα που δε θυμαμαι :stuck_out_tongue: Αλλα γενικα αρκετα καλο σετλιστ,θα φχαριστηθουμε λαιηβ πιστευω! (Προσωπικη ηττα: Που ειν το Hellraiser ρε παλιογερα???:lightsabre: Με αγαπη παντα προς τον θειο Οζζυ)[/SPOILER]

Ταλαιπωρία εννοώντας και τα συγκροτηματα που πιθανως να χαναμε προκειμενου να ακουσουμε καποιο αλλο όπως στο περσινό sonisphere και όσο αφορά τα δύο κομμάτια πιστεύω έχει να κάνει και με το κοινό το οποίο σε αυτές τις συναυλίες φαίνεται να βαριέται τη ζωή του αν προσέξετε. Πιστεύω ότι σε εμάς θα τα παίξει όλα αυτά…

Όσο αφορά τους UNISONIC έχει κίνηση βλέπω, λογικά θα έχουν το φανατικό κοινο τους… Άντε να φωνάξουμε να μας παίξουν και ένα MARCH OF TIME…

Οι Unisonic δεν θα εχουν φανατικο κοινο. Ο Kai και ο Kiske εχουν φανατικο κοινο που αποτελειται απο Gamma Ray-Helloween της up to Keepers περιοδου. Γενικα το φετινο ροκγουεηβ θα χει πολυ διασπασμενο κοινο. Doomsters-stoners-old school metallers και μεταλλοπατερες για τον Οζζυ, παουεραδες μπας και ακουσουν καναν παλιο υμνο, nu thrashers που γουσταρουνε τιγκα μασιν χεντ, τους φανατικους με PL…θα βλεπεις να γινεται κυκλικη κινηση απο Unisonic και μετα :lol:

Καλά προφανώς :p. Απλά εγώ σαν παουεράς πάω για Unisonic και Ozzy. Τους άλλους απλά ευχάριστα θα τους ακούσω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια.

Για όσους λένε ότι δεν γουστάρουν machine fucking head,επειδή τους έχω δεί live,αν τους δούνε ένα πράγμα έχω να τους πω…

[SIZE=“6”]ΘΑ ΧΥΣΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!![/SIZE]

δάκρυα χαράς;;;;;;

Oπως τα λεει ο συντροφος. Δεν ειχε βγει τυχαια η ατακα για το λαηβ τους το 2004 οτι ειχε βγαλει χερια και το Γκαγκαριν και βαραγε. Φανταστειτε τωρα που ειναι στα μεγαλυτερα ντουζενια τους και εχουνε να επιδειξουν και ενα Βlackening και ενα Unto the Locust. Μεχρι να βγει ο Οζζυ θα φωναζουμε “Bring out your deeead”

Φίλε εγώ τους είδα στην Πύλη Αξιού.Γαμάνε πατόκορφα live από όλες τι απόψεις.Τι να σου λέω τώρα…Λυπάμαι που θα το πω άλλα όταν βγουν μετά οι Sabbath,θα φαίνονται πολύ κατατονικοί μπροστά σε αυτό που θα έχει προηγηθεί.Προς θεού,δεν λέω κάτι κακό για Sabbath,αλλά θα με θυμηθείτε.

Πες μας τι ξέρεις

??? 8O

σωστος!!!

#-o Χαχαχαχαχα.Εντάξει ένα λαθάκι κάναμε.:stuck_out_tongue:

Ναι drenie μην απορείς.Θεσσαλονίκη είχαν παίξει στην Πύλη Αξιού.Εξάλλου δεν υπήρχε συναυλιακός χώρος που να χωράει 1500-1600 άτομα.Θυμάμαι και τα support.Caliban και God Forbid όπου είχα αγοράσει από το merch τους το Gone Forever 10 ευρουλάκια.Πολύ καλός δίσκος παρεπιπτώντως.

Δεν ηξερα οτι ειχαν παιξει το 2004 και στη Θεσσαλονικη . Πολυ καλο αυτο ! Ηταν απιθανοι παντως στην Αθηνα , η καλυτερη συναυλια σε κλειστο χωρο που εχω δει.

Εεεεεεεε αυτό ακριβώς λέω κι εγώ!!!