απο τις καλυτερες συναυλιες ηταν και ειχε γινει χαμος μεσα στο gagarin
To προγραμμα :
Ozzy Osbourne& Friends 22:00
Machine Head 20:15-21:30
Paradise Lost 18:55-19:55
Unisonic 17:35-18:35
Planet of Zeus 16:45-17:15
Lucky Funeral 16:00-16:30
75 λεπτα machine head! ΜΠΟΜΠΑ ειναι!λιγο περισσοτερο να επαιζαν και οι παιχταραδες planet of zeus δεν θα ηταν και ασχημα
75 λεπτα machine head! yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Machine Head που τους ειδα πριν μια βδομαδα εφαγα τερατωδη ξενερα,αλλα οχι τοσο εξαιτιας τους οσο λογω του υπερτραγικου ηχου που ειχε το φεστιβαλ.Το μονο που τους καταλογιζω ειναι οτι δεν παιξαν Davidian,αλλα νταξει,στην τελικη,με τετοιο αηδιαστικο ηχο,ισως και να ηταν καλυτερα που δεν το παιξαν.
1 ώρα UNISONIC ΡΕΕΕΕΕ!!
Αν πάω στις 18.30 (πιο πριν θα βαρεθώ :roll: ) θα βρω να παρκάρω κοντά; :-k
To θέμα είναι παρκάρεις μακριά για να μην φας όλη την κίνηση στο φεύγα
εγώ που μάλλον θα σκάσω μύτη με μηχανή φαντάζομαι θα βρώ να παρκάρω κοντά.
αυτο ακριβως
το μετα ειναι πολυ πακετο
Ωραιο το προγραμμα, πολυ ευχαριστα νεα. 1 ωρα Paradise Lost και Unisonic, 75 λεπτα Machine Head… O Ozzy ξερουμε ποση ωρα θα παιξει? Κανα 2ωρο με τα γυρω-γυρω? Την περιμενω πως και πως την 1η Ιουλιου και περισσοτερο απο ολους ανυπομονω για Machine Head…
Μετα απο τετοια live ποτε δεν με ενδιαφερει το μετα, αραζω για μπυρα και χαλαρωση και φευγω απο τους τελευταιους…
Μια ερωτηση, επειδη φετος ειναι η πρωτη χρονια που θα παω terra vibe με το πουλμανακι, στο πηγαινε ολα οκ αλλα στο ελα παιζει να υπαρχουν προβληματα πχ. να το χασω;
δεν υπαρχει περιπτωση.περνεις εισητηριο με επιστροφη.μετα το live πας εκει που σε αφησε το πουλμαν και μπαινεις σε οποιο βρεις.ειναι μαζεμενα εκει και περιμενουν τον κοσμο.εγω παντα ετσι παω.η αν πας με το τρενο,και στην επιστροφη με πουλμαν.αλλα θα πρεπει να εχεις εισητηριο.το ticket house πουλαει εισητηρια.νωμιζω ειναι 7-8 e με επιστροφη.στο σταθμο λαρισης.
Ναι το ξερω αυτο, αλλα δεν παιζει αν αργησω λιγο να βγω, να εχουν φυγει ολα τα πουλμαν;
αναλογα την κινηση,καποια πανε και ξαναγυρνανε πισω για να παρουν και τους υπολοιπους.αλλα ενταξη ποσο να αργησει καποιος.και γω κανα 2 φορες που ειμουνα καγκελο,και παλι βρηκα να γυρισω.
Μόνο το 2005 στους black sabbath υπήρξε σοβαρό πρόβλημα.Για όσους θυμούνται τότε κάποιοι φύγαμε 5 το πρωί.Δεν θα έχει τόσο κόσμο όμως φέτος ελέω και κρίσης.
κ στους metallica το 07 ειχε πακετο
παιδια εχω μερικες αποριες γιατι ειναι η πρωτη φορα που θα παω χωρις αμαξι. γνωριζει κανεις αν θα εχουν πωληθει τα εισητηρια του λεωφορειου των 14.00 ως 16.00? και επισης αν δεν βρουμε εισητηριο γενικα υπαρχει καποιος αλλος τροπος μεταφορας? πχ τραινο η λεωφορειο γραμμης? και αν καποιος γνωριζει τιμη για ταξι, που μαλλον φανταζομαι θα ειναι εξωφρενικη.
Αυτη ειναι η χειροτερη επιλογη… Ειναι αρκετα μακρια ο σταθμος απο τον χωρο του festival
Κοιτα λιγο εδω
http://www.rockwavefestival.gr/site/index.php?Cat=4
Επιπροσθετα μπορει και καποιος απο το forum να σε “βοηθησει”. Καπου υπαρχει ενα thread για “μεταφορα” ατομων σε συναυλιες…Κοιταξε το
Τρένο έχει, αλλά κάνει στάση Σφενδάλη και πρέπει να έχει αρκετό ποδαρόδρομο (δεν έχω πάει, απ’ ότι έχω ακούσει). Το πρόβλημα θα είναι μάλλον στην επιστροφή να προλάβεις τελευταίο δρομολόγιο.