Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Με τρένο το είχα κάνει το 2005 στους Sabbath και το θυμάμαι ακόμα. :stuck_out_tongue: Μακράν η χειρότερη επιλογή, προτίμησε λεωφορείο χωρίς δεύτερη κουβέντα. Εκτός του ότι έχει τρελό περπάτημα, στην επιστροφή έχει και τρελό πήξιμο, χειρότερο από τη συναυλία, γιατί πέφτουν όλοι στο τελευταίο δρομολόγιο και γίνεται της μουρλής. Θυμάμαι ήταν θαύμα που είχα μπορέσει να μπω μέσα :p. Καλύτερα να δώσεις λίγα ευρώ για μεταφορά με λεωφορείο ή πούλμαν που βάζει η DiDi και να είσαι άνθρωπος.

υπαρχει θρεντ για car pooling στο off topic. ισως σε παει καποιος φορουμιτης. και δεν ξερω τι παιζει με τα κτελ που πανε προς Λαρισα ή Θεσσ/νικη αν μπορουν να σε αφησουν στον κομβο Μαλακασας και αν σε βολευει.

Αντιγράφω mail από didi για όσους ενδιαφέρονται για το κάμπινγκ.

[B]Καλησπέρα,

Στο χώρο του Terra Vibe Park θα λειτουργήσει κατά την διάρκεια του Rockwave Festival camping (με πρόσβαση σε ντους και τουαλέτες).

Το Camping θα είναι δωρεάν για όσους έχουν 3ημερο εισιτήριο.

Για τους υπόλοιπους η χρέωση είναι 3 euro/ άτομο/ ημέρα.

Οι επισκέπτες του camping θα έχουν την δυνατότητα στάθμευσης σε parking του χώρου. Το parking είναι δωρεάν για τους κατόχους 3ημερου εισιτηρίου (το αυτοκίνητο θα πρέπει να παραμείνει σταθμευμένο για όλη την διάρκεια του 3ημέρου). Για τους υπόλοιπους το parking θα κοστίζει 5 euro την ημέρα.

Για να κάνετε κράτηση για το camping στείλτε mail στο info@didimusic.gr με το όνομα σας, τον αριθμό των ατόμων και σκηνών καθώς και τις ημερομηνίες που θα διαμείνετε.

Φιλικά,[/B]

για μενα θαναι πακετο γιατι δουλευω 4 το πρωι :frowning:

Κοιμάσαι καλά το μεσημέρι και το πας σερί μέχρι τις 4 :wink:
Εντάξει θα είναι όντως πακέτο

Σήμερα πήρα τα εισιτήρια στα 58 E… Χαίρομαι πoυ θα παίξουν μία ώρα οι Unisonic… Αν και θα προτιμούσα λίγο παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και για Paradise Lost. Κρίμα θα μπορούσαν να “κόψουν” λίγο από Ozzy μιας και δεν το βγάζει όλο το πρόγραμμα ο γέρος…

2 ώρες δεν είχε παίξει ο Ozzy την τελευταία φορά που ήρθε;

Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ θα προτιμούσα λίγο παραπάνω τους Unisonic όχι τόσο για τα δικά τους τραγούδια αλλά για τα παλιά των Helloween. Αν κ η μία ώρα είναι μια χαρά!!!

Με μία ώρα πρόγραμμα σίγουρα θα βγάλουν κάποιο από τα τρία Helloween που παίζουν.
Κρίμα γιατί όταν έπαιξαν 1ω15λ στο RockHard έβγαλαν τα Renegade και Follow The Sign/Over The Rainbow που είναι από τα αγαπημένα μου…
Άρα το πιο πιθανό είναι να ακούσουμε μόνο τα Future World / I Want Out …

δεν προβλεπεται υπνος απο την προηγουμενη μερα :smiley:
εχω γενεθλια την κυριακη και θαμαι ολο εξω

http://www.rocking.gr/news/Megalos_diagwnismos_Gnwriste_apo_konta_ton_Ozzy_Osbourne_ti_mera_tis_emfanisis_tou_sto_Rockwave_Festival/13145/

Εγω δεν θελω να κοπει ουτε λεπτο απο Ozzy. To 2010 μια χαρα τις εβγαλε 2 ωρες και κατι παραπανω… Ασε που προσωπικα δεν μου εκανε κατι το αλμπουμ των Unisonic… Παρακαλαω για οσο περισσοτερα Helloween γινεται.

πωλείται εισητήριο για Οzzy and friends 50 ευρώ… μόνο σοβαρές προτάσεις :stuck_out_tongue:

δε μπορουν να ειναι ολοι ευχαριστημενοι απο το χρονο,το θεμα ειναι οτι θα δουμε μπανταρεςςςςςςς

Θα παω κ εγωωω!!τελεια θα περασουμε!!:rockon::D:D

Καλήσπερα

Για προσωπικους λογους δε θα παω τελικα στον OZZY.Ενδιαφερεται κανεις για 2 εισητηρια με την αρχικη τιμη των 45 ευρω και φυσικα με κουριερ δικο μου??

νικος

Εγω! σου στελνω π.μ.

Ας ελπισουμε ο Gus να πει καμια κουβεντα στον Οζζυ γιατι οσο παει και το set list …
Προχτες 10 τραγουδια και ειχε ξεκινησει στις αρχες με 17:-k

march of time-future world(η το a little time)-i want out θα τα παιξουν σιγουρα.

και εκτος αυτου δεν παιζει νοτα απο το diary of a madman!γιατι ρε θειε ξηγεσαι ετσι?

αδερφε ριξε μια ματια και εδω, εγω εκλεισα για το ejekt αλλα εχει και για το rock wave

http://www.dailytrips.gr/concerts-