Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Παιδιά έχω βγάλει δύο εισιτήρια των 45 ευρώ από την μακρινή εποχή που ανακοινώθηκε ο ερχομός των Black Sabbath(Το εισιτήριο αυτό απο οτι ξέρω πλέον σου εξασφαλίζει την είσοδο στον συναυλιακό χώρο της μαλακάσας την κυριακή 1 Ιουλίου ). Δυστυχώς όμως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δύσκολα θα μπορέσω να παραστώ .Αν κάποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει το ένα ή και τα δύο εισιτήρια ας στείλει ενα π.μ. ή ένα mail, τα αφήνω στο μισό της αρχικής τους αξίας .Ευχαριστώ προκαταβολικά :slight_smile:

Μακαρι να παιξουν 3 Helloween…

Πως και επαιξε μονο 10 στο Hellfest, μηπως υπηρχε καποιος ιδιαιτερος λογος για αυτο?

Ναι. Όλοι τόσο παίζουν εκεί.

πριν 1 χρόνο είχε παίξει 14 κομμάτια + 2 ατελειωτα και βαρετά σόλο για να πάρει ανάσες…

Εχεις pm!

2 pm εχεις για την ακριβεια! (και το δικο μου πιο νωρις :twisted::twisted: χεεεχεχεχεχε:twisted::twisted:

το δικο μου pm θα δωσει χαρα σε 2 μικρα παιδακια ομως!

Και το δικο μου σε ενα αστεγο βρεφος και σε ενα κουταβι!

Θα παω κ εγωω!:smiley: ωραια θα ειναιι!!

Νομίζαμε οτι θα δούμε Sabbath.Μετά ξενερώσαμε γιατί νομίζαμε οτι θα τους δούμε χωρίς Ward.Μετά ξενερώσαμε πιό πολύ γιατί δεν θα τους δούμε και θα έρθει μόνο ο Ozzy.Τελικά το κόβω να μην βλέπουμε ούτε καν αυτόν.
http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2068%3Aozzy-a-friends------mannheim-----&catid=52%3A2011-07-29-07-00-52&Itemid=225

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ…

Δεν υπαρχει πια το αρθρο. Τι ελεγε ;

http://tralala.gr/music-news/item/34863-O-ozzy-akurose-emfanisi-tou-sti-germania-g-logous-ugeias

OK τοτε κανονικο set απο Machine Head 2 ωρων!! χα χα χα χα!!!

βαλε unisonic headliners να γουσταρουμε.

Αν ακυρωθεί ο Ozzys και μπουν οι Machine Head headliners κατεβαίνω ΧΤΕΣ

Ας φερει και ο Slash τον Kennedy να γινουμε ασχημα και μια ωρα γεματη οι Paradise Lost και οι Unisonic και ειμαστε οοοοοοοοοοοολοι χαρουμενοι !!

2 ώρες MACHINE HEAD και φύγαμε!!! :smiley:

ετοιμο το set list.δε θελουμε τιποτα αλλο!!!
Unisonic
Never Too Late
Save Us
King for a Day
I’ve Tried
My Sanctuary
March of Time
How Many Tears
Follow the Sign
Victim of Fate
Over the Rainbow
Star Rider
Guitar solos
(Kai Hansen & Mandy Meyer)
Souls Alive
We Rise
I’m Alive
Encore:
Halloween
A Little Time
Encore:
Future World
I Want Out

Ας λαβουμε υπ’οψην και οτι πριν απο 3 ημερες ο γιος του ozzy διεγνωστηκε οτι πασχει απο σκληρυνση κατα πλακας στα 26 του!!!