…γιατί προφανώς όλοι μας αυτό θέλουμε και ευχόμαστε:):!:
ποιοι απο δω μεσα θα πανε για να ξερω αν θα πετυχω κανεναν???
ολοι θα παμε σχεδον.ποσα χρονια περιμεναμε να δουμε kiske!!!
και Machine Head φιλε μου και Machine Head !
Και όζζυ ρε άπιστοι και όζζυ…τουλάχιστον όσοι δεν τον είδαμε 2005 :p:p
Ας γραψει τωρα και καποιος και Paradise Lost ρε και Paradise Lost !!!
χαχα.ε ενταξη.εμεις τους εχουμε δει(machine head) στο gagarin το 04.με caliban σαπορτ.απτα καλυτερα λαιβ τοτε.στο τελος να παιζουν διασκευες απο pantera-metallica-maiden.χαμος,γαμω τα λαιβ.
παιδια δινω 2 εισητηρια για την 2η μερα του Rockwave με τον OZZY 45 ευρω για Αθηνα!οποιος ενδιαφερεται ας στειλει πμ.
Επειδη θελω να κανω δωρο σε ενα φιλαρακι το εισιτηριο, ξερει κανεις αν τα 50αρια εχουν τελειωσει? Θα πρεπει να δωσω 58?
τσιμπα το ενα τικετακι του απο πανω
οχι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να σου δωσω μονο το ενα!λοιπον θα σου στειλω σε πμ κινητο!
παιδια ενημερωτικα το 1 εισητηριο πουληθηκε!
thrasher σου εχω στειλει Pm για το αλλο εισητηριο.
παιδια παρακαλώ στο μελλον παρόμοιες αγοραπωλησίες να γίνονται στις αγγελίες, κ όχι εδώ
χαλάτε το θρεντ
Και εγω τους ειχα δει τοτε αλλα εχουν περασει 8 χρονια και απο τοτε η μπαντα εγινε πραγματικα τεραστια και ειναι ωρα να μας το αποδειξει και σε μεγαλη αρενα.
Οσο για τον Ozzy σιγουρα σεβασμος αλλα πραγματικα εγω ανυπομωνω για την “φλυαρια” των 3 μαγων ( ; ) της κιθαρας !
Εγώ πάντως είδα Planet Of Zeus χτες και παίζει να groovαραν και τα ψάρια στη θάλασσα λίγο πιο κάτω.
Μπομπα εμφάνιση, όχι αστεία.
Εεεεε μα τι; Μονο οι Σουηδοι θα μας γεμιζουν με stonergroovedesert ασματα ;
ρε μαγκες πηγε κανεις να παρει εισητηριο σημερα η εστω τις τελευταιες μερες;;; Αν ναι τι τιμη ειχαν;
ειχα παει εγω να παρω για κατι φιλους κι ειχανε 58e
ας πεταξω και εγω την παπαρια μου, μην δινετε σημασια…
μακραν το χειροτερο Rockwave ever!
ευχαριστω. συνεχιστε.