Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

καλυτερα rockwave για μενα:
(2005)
Marilyn Manson
Garbage
Matisse

Black Sabbath
Velvet Revolver
Black Label Society
Wastefall

Slayer
Accept
Candlemass
Dismember
Order of the Ebon Hand

Twisted Sister
Dio
Anthrax
Katatonia
Zyklon
Ολέθριο Ρήγμα
(2001)
Judas Priest
Megadeth
Cradle of Filth
Savatage
Rotting Christ
Less Than Human

(2007)
Heaven and Hell
Dream Theater
Iced Earth
Anathema
Kinetic

Metallica
Mastodon
My Dying Bride
Dirt Spawn Disease

Να πεταχτώ και εγώ να πώ ότι ισχύει αυτό που λέει ο αποπάνω κατα πολύ :stuck_out_tongue:

Εννοούσα του nir

Καλησπερα και συγγνωμη αν ειναι οφφ τοπικ αλλα μπορει καποιος να με παραπεμψει με ενα λινκ σε οδηγιες και χαρτες για το πως θα μπορεσω να παω οδικως στο Τερρα Βαιμπ;Ευχαριστω!

στο σαιτ του rockwave ή του terra vibe. google it :wink:

https://maps.google.gr/

εθνική οδός αθηνών λαμίας, βγαίνεις στην έξοδο που λέει Μαλακάσα (περίπου 10 λεπτά μετά τα διόδια των αφιδνών είναι), και παρκάρεις επί τόπου όπου βρεις…το terra vibe είναι 1.5 χλμ. με τα πόδια από εκεί…μην πας το αμάξι μέσα, θα βλαστημήσεις μετά στην έξοδο…ποδαράκι καλύτερα…θα τους δεις όλους που θα πηγαίνουν προς τα εκει…

γενικά ναι, στα lives που αναμένονται μιλιούνια κόσμου εγώ παρκάρω με το που βγω από την εθνική, εκεί γύρω στον κόμβο… αν έχεις παρεούλα και μπυράκια φτάνεις terra μέχρι να πεις κύμινο… και στην επιστροφή θα κάνεις κωλοδάχτυλα και θα κοροϊδεύεις τους κολλημένους στην κίνηση, ενώ εσύ με το που φτάσεις στο αμάξι έφυγες… :wink:

Πόσο κόσμο αναμένεται να έχει; γύρω στις 5000-6000 η περισσότερους; πρέπει να γύρισε πολύς κόσμος το εισητήριο πίσω όταν ακυρώθηκαν οι Black Sabbath

μπα.10.000 το λιγοτερο.

θέλω να πιστεύω ότι υπολογίζεις πολύ λίγους… επέστρεψε μεν κόσμος το εισιτήριο, αλλά υπήρχαν άλλοι που κωλογούσταραν με Unisonic…
έχω την εντύπωση ότι ένα 12 με 15άρι θα το έχει…

Κ εγώ είμαι ένας απ’ αυτούς :smiley:
Πάντώς άμα έχει πάνω από 10000 θα είναι πολύ καλά!

μην ξεχναμε ενα πραγμα.[SIZE=“6”]MACHINE HEAD[/SIZE].για τι ολοι αυτοι που θελουν να τους δουν τωρα,το 04 που ειχαν ερθει,δεν ακουγαν καν metal.οποτε θα παιξει πολυ πιτσιρικαρια.

Δεν νομιζω οτι τοτε τους εχασαν μονο οσοι ηταν τοτε μπομπιρες(και εγω μαζι).Ξερω πολους που βλαστημανε που τους εχασαν τοτε ειτε γιατι ειχε παει sold out ειτε γιατι δεν τους ειχαν παρει πρεφα.Αλλα αυτα λιγη σημασια εχουν,3 μερουλες εμειναν μονο!

οσοι δεν ακουν Machine Head
την Κυριακη θα γινουν οπαδοι τους!!!

δε ξερω αν αληθευει,αλλα στους machine head γινονται τα μεγαλυτερα circle pit.παιζει να εχουν και ρεκορ.

Παιδιά από ότι διάβασα τα εισιτήρια πλέον έχουν 58 ευρώ,σωστά;
Στο ταμείο θα έχουν τόσο ή παραπάνω;

Παιδιά, για όσους ρωτάτε για εισιτήριο γιατί δεν κανονίζετε με αυτούς που πουλάνε από εδώ, να γλιτώσετε τα λεφτάκια σας;

65 λεει θα εχει.αλλα υποψιν στο περιβαλοντα χωρο απεξω .σχεδον παντα,κυκλοφορανε και προσκλησεις η εισητηρια.σε πιο φθηνες τιμες.τα οποια διακινουν σεκιουριταδες η και απλος κοσμος.π.χ priest to 08.μου εδωσαν βραχιολακι.40ε.metallica το 07,προσκληση,30ε.σαν εισητηριο ηταν και εγραφε πανω 1ε.οπως και να χει ολο και κατι θα παιζει απ εξω.

οοοooooo.αλλα αν εχουν χωρισει την αρενα στα 2 οπως περυσι.ξενερα.