Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

παντως θα πεσει πολυ σπρωξιμο!!! :stuck_out_tongue:

Καλησπέρα παιδιά, έχω εισιτήριο για τη συναυλία των 45 ευρώ (το είχα πάρει τις πρώτες μέρες) όμως τελικά δεν θα πάω, όποιος ενδιαφέρεται να το αγοράσει e-mail εδώ: giannaros_phx@hotmail.com

Μου αρεσει πολυ παντως το φετινο πακετο, θα δουμε Kai με Kiske μαζι, θα ακουσουμε και Helloween κομματια και τα Unisonic για ζεσταμα και θα γουσταρουμε με την Φωναρα και τον Θεο Kai… Στα καπακια θα δουμε τους φοβερους Paradise Lost με εναν ακομα εκπληκτικο δισκο στις αποσκευες τους και θα τους προσκυνησουμε οπως πρεπει. Και μετα το Χαος… Machine Head και τα μυαλα στα καγκελα, δεν τους εχω δει ποτε live, εχουν βγαλει 2 σερι δισκαρες χωρις να εχουν ερθει Ελλαδα και αναμενεται μακελειο. Και στο τελος ο Madman Ozzy με τους φιλους του, θα εχουμε τους guitar heroes Zakk Wylde και Slash, τον δικο μας Gus G. και τον τεραστιο Sabbath bandmate Geezer Butler. Θα εχουμε επη απο Black Sabbath, επη απο την προσωπικη καριερα του Ozzy, πωω τι εχει να γινει… Αυτη η μερα, αν ολα πανε καλα θα μας μεινει…

Θα κανω εδω την ερωτηση που μπαινετε και θα το δειτε περισσοτεροι:p
Ξερει κανεις τι παιζει με τις επιστροφες των λεωφορειων που βαζει το τερα βαημπ?Εννοω αν θα μπορουμε να φυγουμε και ενδιαμεσα ή αν θα εχει λεοφωρειο μονο μετα το τελος κατα τις 12+

Δεν ξερω κατι σιγουρο, αλλα μου φαινεται χλωμο να φευγει λεωφορειο πριν το τελος της συναυλιας…

Την Κυριακή η αλήθεια θα βρίσκεται στους PLANET OF ZEUS… 8)

Λοιπον μαγκες μου εγω φευγω σε 3 ωριτσες,τα λεμε στη συναυλια.Μακαρι να ειναι οσο γαματη περιμενουμε και μακαρι ο Φλυνν να μας κανει να σερνομαστε!!:smiley: Θα φοραω μπλουζα με εξωφυλλο Ride the lightning μπροστα και απο πισω τον Χετφιλντ να ριχνει μια χλεπα στο κοινο στην κλασσικη του ποζα “ποδι μπροστα” και διπλα μου θα ναι ενας πανυψηλος τυπας,οποιος θελει χαιρεταει,μιας και εγω δεν ξερω κανεναν απο εδω μεσα φατσικα :lol:[B][I][U][SIZE=“3”] ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΛΧΑΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ!!![/SIZE][/U][/I][/B]

[SPOILER]Ή στην Μαλακασα,γουοτεβερ.Ειμαι λιγο ενθουσιασμενος :p[/SPOILER]

αύριο είναι ρε :lol:

xaxaxaaxxaxaax

Φευγω απο [SIZE=“4”]ΣΥΡΟ [/SIZE] :lol::lol::lol::lol:

Καλο ταξιδι, κοιμησου καλα να εισαι φρεσκος αυριο, γιατι θα γινει μακελειο… :wink:

Καλά να περάσετε όσοι πάτε!

Ας ελπίζω οι Machine Head να μας επισκεφθούν σύντομα και από Θεσσαλονίκη αν γίνεται σε κανένα Principal! :papas:

[B]MACHINE FUCKING HEAD[/B]
BE READY ενα ειναι σιγουρο ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!!

Πωλείται εισητήριο για Rockwave 1/7 Ozzy,Machine Head κτλ λόγω έκτακτου γεγονότος δεν θα μπορέσω να πάω και μου έχει μείνει.Το δίνω πιο φτηνά 35 euro να μην ξεμείνει

Bάλτο και στις αγγελίες φίλε γιατί εδώ σύντομα θα θαφτεί από τα ποστς για τη συναυλία!

:lol::lol::lol::lol:

Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι για το εισιτήριο, σου έστειλα πμ.

Ευχαριστώ

αυριο που θα γινει το φεστιβαλ.ελπιζω στη μεγαλη σκηνη.για τι ειδα κατι διπλες μπαρες στη μικρη σκηνη σε κατι φωτος σημερα,και δε μου αρεσε.

στη μικρη θα γινει…:frowning:

καλα αν γινει ετσι τελικα.ειναι για το π###σο οι ανθρωποι.θελουν και 65ε ταμειο.αντε γεια ρε νουμερα.για τι ποσο κοσμο περιμενουν.5.000;και οι prodigy στη μικρη θα παιξουν;δε το νομιζω.