Βλέπω ήδη κάτι σύννεφα ηλεκτρικής καταιγίδας πάνω από τη Μαλακάσα…
Αμα γίνει στην μικρή νταξει…
Δεν θα πάω που δεν θα πάω επειδή βρήκα αστείο το κλασσικό 45-50-58-65 εισιτήριο και τις διακυμάνσεις που έχει και γενικά την ολη φαση με τους ντιντιδες,εαν γινει και αυτο ειναι στο πάνθεον των θεούληδων
ας οψεται ο kiske,αλλιως…θα ειμουνα για μπανιο στο σχοινια να πουμε!!!
Πουλάω ένα εισητήριο για rockwave day 2 (01/07)
Τιμή 45 euro.
Ενδιαφέρεται κανείς εδώ;
καλα ειναι μαλακες ρε γαμω ειναι δυνατον?
ποια μικρη θα τρελαθουμε τελειως?
λοιπον.μιλησε ενας φιλος μου(ειναι τωρα στο terra vibe) με τον τεχνικο στις κιθαρες του ozzy.και αυριο και τη δευτερα θα παιξουν στην [SPOILER]μικρη σκηνη.η μεγαλη λεει δεν εχει τπτ πανω.ειναι μονο τα σιδερα.γιαπι δηλαδη.[/SPOILER]
Προφανώς το κάνουν στη μικρή γιατί δεν πήγε και τόσο καλά η προπώληση. Στη μεγάλη μάλλον θα φαινόμαστε σαν σκόρπια διαδήλωση. Μαλακία όπως και να χει.
Α μιας και το λεει ο αποπάνω.
Και γω πέρασα σήμερα από Μαλακάσα και όντως στην μεγάλη δεν υπάρχει τίποτα.
Εντάξει, τέλος. Φέτος είπα να πάω λόγω Sabbath(που ακυρώθηκαν) και μετά λίγο οι Unisonic, λίγο η παρέα που το είχαμε κανονίσει κλπ το κράτησα το εισιτήριο,με μισή καρδιά. Το χουν ξεφτιλίσει τελείως.Δεν τα ξανασκάω που να αναστήσουν τον Bonham και να φέρουν τους Led Zeppelin.
καλα δεν εχει ξαναγινει.κερδισα meet & greet με unisonic.τωρα ειδα το mail.δεν το πιστευω.[SIZE=“5”]αααααααααααααααααα[/SIZE]
Και γω σύντεκνεεεεεε!!!
χαχα.ελα ρε.θα φοραω μια μπλουζα megadeth.που πηρα απ το live.ψαχνω να βρω καμια φωτο τωρα,αλλα εχω μονο του hansen.χαχα.αντε να παρω και ενα βιβλιαρακι απο cd.δε κουβαλαω βινιλια και τετοια.για τι θα παω στο pit.
Και εγω ακουσα οτι εχει καπου στις 6000 με 7000 προπωληση. Δυσκολος καιρος για πριγκιπες…
Ωραίος, εγώ μάλλον ACDC, θα απευθύνω χαιρετισμό αύριο. Ε τώρα που να κουβαλάς βινύλια, θα έχεις εργονομικό πρόβλημα μετά. Μετά πρέπει να τα κρατάς συνέχεια, έχεις προβλήματα στο πιτ, στο headbanging κλπ κλπ.
Πάντως αν όντως έχει 7000 που λέει κ ο αποπάνω συμφορουμίτης, ευχαριστημένοι να ναι οι Ντιντήδες. Είναι βέβαια δύσκολες οι μέρες, αλλά και η ιστορία με την ακύρωση των Sabbath κράτησε πολύ κόσμο μακριά από το φεστιβάλ.
Δεν το λεω με απολυτη σιγουρια αλλα τα παιδια που μου το ειπαν ειναι πολυ φιλοι για να μου πουν αερολογιες. Σε ολα αυτα που ειπες 58 ευρω ειναι αρκετα χρηματα. Αν το κραταγαν στα 45 ευρω πιστευω θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.
ξενέρωσα άσχημα με τη μικρή σκηνή.
σαν πρόπερσυ τον σεπτεμβρη με τον οζζυ το ιδιο που ειμασταν σα μικρό κλαμπάκι να ‘ουμ’.
Αν οντως ειναι μικρη η προπωληση στην μεγαλη σκηνη θα φαινομασταν μια σχετικα μεγαλη παρεα και τιποτα παραπανω.
ε λογικό. ελπίζω τουλάχιστον ο λίγος αυτός κόσμος που θα 'ρθει να μην είναι απαθής στα σαππορτ.
περιμένω μασιν χεντ πως και πως ρε πούστημ 8)
Και εχεις και τα δικια σου!!! Πραγματικα δεν ειναι ασχημο το φετινο μενου…
Μην ξενερώνετε ρε παίδες ! όσοι είμαστε…
Θα δούμε και θα ακούσουμε μια από τις μεγαλύτερες μορφές της μέταλ μουσικής και την κορυφαία φωνή της power μέταλ σκηνής ! !