Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

και περιμενα εγω να δω ozzy στη μεγαλη σκηνη.με προτζεκτορες με οθονες με με με.αρε ελλαδαρα.τιποτα.αμα πιασω το tzoker καθε μηνα και εξωτερικο για live.και το καλοκαιρι αμπαριζα τα φεστιβαλ.ε πως.

Παίδες εγώ θα είμαι με μπλούζα whiplash όποιος αναγνωρίσει ας μιλήσει :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Και αν έχει μπύρες μαζί του ακόμα καλύτερα

¨Αντε ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά και εμείς για πρωινό ξύπνημα και αναχώρηση από θεσσαλονίκη.Κiske ερχόμαστεεεεε!!!:D:D

Ρε μάγκες εσείς που θα πάτε στο meet των Unisonic πείτε να βγουν λίγο προς τα έξω να υπογράψουν και τα δικά μας… Θα έχουμε αρκετό πράμα (βινύλια,cd,ep)… Άμα δείτε τον Kiskako πείτε του και σίγουρα θα έρθει… Θα είμαστε εκεί απο την ώρα που θα κάνουν soundcheck…

Στους machine head σας θέλω ετοιμοπόλεμους έ, μην είναι νέκρα για ακόμα μια φορά και ξενερώσουμε :stuck_out_tongue:

Ξενέρα αυτό με τη μικρή σκηνή. Μιλάμε για το πιο σάπιο φεστιβάλ(:wink: της Ευρώπης…

Τώρα το κατάλαβες αυτό; Καλά το έχουν παραγαμήσει γενικά με τις συναυλίες/φεστιβάλ στην Ελλάδα. Εγώ πάω επειδή ήταν να έρθουν sabbath και μετά δεν ήθελα να αλλάξω το εισιτήριο άλλωστε είχαμε φτιαχτεί για να πάμε και με την παρέα.
Γενικά το θέμα είναι,κάνεις που κάνεις ένα φεστιβάλ, κάντο τουλάχιστον με τις σωστές προδιαγραφές, βάλε και μια λογική τιμή στο εισιτήριο να είναι όλοι ευχαριστημένοι

παμε να γουσταρουμε αυριο κ οσοι ειμαστε!!

Οντως ξενερα αυτο με τη μικρη σκηνη… Απο την αλλη ομως μην τα βλεπουμε ολα μονοδιαστατα, αν η προπωληση ειναι μικρη ειναι λογικο κατι τετοιο. Και στην περιοδο που βρισκεται η χωρα δεν ειναι ευκολο για καποιον που ειναι ανεργος ή καποιον που δεν ξερει τι του ξημερωνει να παει σε μια συναυλια. Και τα χειροτερα ερχονται… Δυσκολοι καιροι…

Απο εκει και περα παμε να περασουμε τελεια οσοι εχουμε την δυνατοτητα να ειμαστε εκει με θετικη προδιαθεση και να τιμησουμε τις μπαντες οπως τους αξιζει.

NAI ρε αντε να περασει η ωρα να ξεκινησουμε απο σαλονικα…!!!

νεκρα στους Machine Head δεν εχω δει ποτε

εγω θα φοραω μια μπλουζα τους και ειμαι 1,90 οποτε ξεχωριζω
οποιος με δει μιλαει

Στα παπάρια μου για το πόσοι θα είμαστε! Πάμε να περάσουμε καλά, να ακούσουμε μουσικάρες! Καλό μήνα κιόλας!

[SPOILER]Εντάξει η μικρή σκηνή είναι λίγο ξενέρωμα αλλά δεν μασάμε[/SPOILER]

Τουλάχιστον δε θα πήξουμε πολύ στην κίνηση στην επιστροφή :stuck_out_tongue:

για τι περυσι στον Αγγελακα Ψαναντωνη πως λεγετε.στη μεγαλη παιξανε.και ειχε με το ζορι 6.000.στης 3 την κανω με πουλμαν απο Λαρισης.[SIZE=“5”]ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ[/SIZE]

σχετικά με την σκηνή, στο site του festival λέει για main stage…ελπίζω να μείνει έτσι

http://www.youtube.com/watch?v=SX31Rz74wJM&feature=youtu.be στο 3.50.ανεβαινει πανω στη σκηνη ο κοσμος.μορφαρα ο madman!

Χωρις να σημαινει απαραιτητα κατι, εχθες ειχε βαρια ενα χιλιαρικο κοσμο…

παίζει να ήσουν και ΣΕΜΦΕ μεριά; :stuck_out_tongue:

Ειναι λιγες κυριοι ! Ειναι μολις ωρες !

Σε λίγες ώρες! :smiley: :smiley:
Θα τα πούμε εκεί αλάνια!!!