τα λέμε Μαλακάσα.καλά να περάσουμε.
Η μεγαλη μερα εφτασε… Μεγαλη ή μικρη σκηνη παμε να περασουμε τελεια και να ξεχαστουμε απο ο,τιδηποτε απασχολει τον καθενα, αυτη η μερα ειναι αφιερωμενη στην μουσικη που αγαπαμε…
Καλά να περάσουμε αγάπες! :hippy:
Αιντε να πανε ολα καλα!!!
μολις γυρισα και τα αυτια μου βουιζουν!!!
οι Unisonic φοβεροι!!
(ειναι τρελος ο καραφλος)
οι Paradise Lost πολυ καλοι!!
οι Machine Head γαμησαν τα παντα!!!
και ο OZZY απλα ΘΕΟΣ !!!
Συμφωνώ με Machine Head, χάλια ήχο.
Unisonic πολύ καλοί, χάλια ήχο.
Paradise Lost, καλύτερα να μην έπαιζαν. Χάλια ήχος, μέτριο σετλιστ, μικρότερο σετλιστ, χάλια απόδοση. Η χειρότερη από τις 8 φορές που τους έχω δει.
Ozzy, ωραίο live.
για τον ηχο δεν μπορω να πω οτι δε ηταν καλος
αλλωστε ημουν καγκελο μπροστα και τα ντεσιμπελ ηταν αυξημενα
τι επαιξαν ρε παιδια οι λοστ?
ενα απο τα χειροτερα festival που εχω παει.
το εσωσαν οι στιγμες των machine head και τα τραγουδια που επαιξε ο butler με τον ozzy.
Unisonic σε ολη τη παρεα φανηκαν ρηχη κλασσικη hard rock μουσικη(πρωτη φορα ξαπλωσα στη ζωη μου στο γρασιδι)
paradise lost μετριοι απο καθε αποψη και παιζει να εφυγαν απειρα εκνευρισμενοι-ξενερωμενοι
machine head μονο ο ηχος τους κραταγε πισω αλλα κατα τ αλλα γαμησαν κ γουσταραν.
Eπισης εχω να προσθεσω πως αυτος ο κοσμος δεν ξερω πραγματικα που παει…Δεν γινεται να με κοιτανε ολοι σαν εξωγηινο που τραγουδαω κ χτυπιεμαι στα fairies wear boots-war pigs-nib και μετα ξαφνικα να βλεπω πανικο στο crazy train!!
ps εχασα planet of zeus k lucky funeral και ξενερωνω καθως ολοι ελεγαν οτι ειδικα οι πρωτοι εσπειραν
αληθεια
γιατι οι paradise lost εφυγαν ετσι ξαφνικα?
τι παιχτηκε?
εσύ δεν ξέρεις που πας μου φαίνεται…
ozzy and friends ήταν η συναυλία, όχι sabbath…
να λες και ευχαριστώ που το άκουσες…
:p:p:p
O Ozzy ψιλοαρπαχτή έκανε. Λίγη ώρα έπαιξε, γενικά δεν ήταν μια εμφάνιση που θα τη μνημονεύω στο μέλλον. Προβλήματα στη φωνή από την αρχή του σετ, η διάθεση όμως καλή ως συνήθως. Όσοι τον είδαν το 2010 πιστεύω πέρασαν πολύ καλύτερα, αφού είχε παίξει 2ωρο συμπληρωμένο. Μένω κυρίως με τις αναμνήσεις του 2005. Ατελείωτο respect όμως σε ότι έχει κάνει. Είναι το ένδοξο παρελθόν του μέταλ.
Το παρόν όμως και το μέλλον είναι οι Machine Head και νομίζω ότι με διαφορά ήταν η καλύτερη εμφάνιση του φεστιβάλ. Τι πόρωση, τι χτύπημα, τι μελωδία, τι μέγιστο live…Απέδειξαν ότι ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους πάνω στη σκηνή, ούτε στιγμή δεν έκανε κοιλιά το σετ τους. Όπως έχω ξαναπεί με στόμφο, πρόκειται για μια από τις 5 κορυφαίες μπάντες του πλανήτη αναφορικά με την απόδοσή τους στη σκηνή.
Το μόνο ενδιαφέρον που είχε η εμφάνιση των Paradise Lost ήταν τα δύο νέα κομμάτια που έπαιξαν από το Tragic Idol, το οποίο θεωρώ κορυφαία κυκλοφορία. Κατά τ΄αλλα, μια από τα ίδια. Erased, Embers Fire, Say Just Words, Enemy…Παίξανε και πολύ λιγότερο από την κανονική τους διάρκεια. Όσο κορυφαίοι μουσικοί είναι, τόσο αδικούνε τους εαυτούς τους στο live. Μεγάλο κρίμα γι αυτή τη μπάντα, γιατί έχουν απίστευτη δισκογραφία. Πάντως, χάνουν πολύ στο φως, η ακρόασή τους θέλει σκοτάδι.
Οι Unisonic είχαν τον πιο αίσχος ήχο, κάτι το οποίο μου τόνισε με τον δικό του μοναδικό τρόπο και ο Κισκε στη συνάντηση που είχαμε. Το κέρδος βέβαια ήταν ότι ακούσαμε δύο ύμνους του παρελθόντος από τον αυθεντικό τους ερμηνευτή και τον αυθεντικό τους κιθαρίστα, μιας και οι υπόλοιπες συνθέσεις του συγκροτήματος για μένα είναι στην ουσία ανέμπνευστο power.
Respect στους Planet of Jeus, και η τρίτη φορά που τους βλέπω ήταν πολύ καλή εμπειρία. Δυνατό stoner, επιτέλους υπό το φως του ήλιου και όχι στο An Club :p.
Για Lucky Funeral δεν λέω τίποτα μιας και δεν τους πρόλαβα από την αρχή.
Αυτά εν ολίγοις, καλή εμπειράι για μένα το φεστιβάλ, περίμενα κυρίως την εμφάνιση των Machine Head, από την οποία ικανοποιήθηκα στο έπακρο.
σωστα…μονο που χανεις το νοημα αυτων που λεω… δεν γινεται να ακους τα σολο album του ozzy κ να σου αρεσει και να μην σου αρεσουν τα επη των sabbath…τοσο παραλογο σου ακουγεται; Ειναι σαν να μου λες οτι αμα παιζανε το blood stained οι machine head(που το κανου cover αξιοπρεπεστατα εσυ δεν θα χτυπιοσουν επειδη ειναι οι machine head και οχι οι judas priest.
edit: πιστευω πως paradise lost ξενερωσαν απιστευτα με τον ηχο…o ηχοληπτης της σκηνης ειχε γινει βεγγος,τον φωναζαν συνεχεια
επισης kalouas σου φαινεται λογικο να ξελαρυγγιαζονται για τους wylde κ slash κ οταν βγαινει ο butler να κανουν λες κ βγηκε η βανδη; Αυτη η “αγνοια” δεν σε κανει να λυπασαι; Δεν λεω μια χαρα οι wylde κ slash αλλα δεν γινεται να βγαινει ενας ανθρωπος ιστορια κ να γινεται το ενα τεταρτο φασαρια απο κατω,αυτο δειχνει ΠΑΡΑ πολλα
ο ηχος σε ολες τι μπαντες ηταν καλος.και ειδικα ozzy.θεση στη μεση διπλα στη μπαρα.σε ολα τα γκρουπ.(Planet Of Zeus-Lucky Funeral)καλος ηχος.ωραια παιξαν και οι δυο.δεν τους ειχα ξαναδει.απο μενα εχουν τα ευσημα.(Unisonic)ο νεος τρελος καραφλος εμφανιστηκε.απλα εσπειραν.αλλα δυστυχος μονο 2 helloween(march-i want)o kiske κανει παπαδες τελικα.ατομαρα.επικοινωνιακος.κατεβαινε κατω στις μπαρες.μεχρι και στην κονσολα πισω εφτασε.χαιρετισε ολο το κοσμο στη πλαινη μπαρα.γενικα πολυ ανετος.γενικα επαιξε καλα η μπαντα.#στο meet&greet#ενταξη χαλαροι τυποι mike-kai.υπεγραψαν ενα cd και μια φωτο.λεω στο kiske να ξαναρθετε συντομα,σε κανα κλειστο venue.και ο hansen πολυ φιλικος τυπος.(Paradise Lost)τους εχω δει 2 φορες.ε ενταξη τα ιδια πανω κατω.αλλα σα να παιξαν λιγο μου φανηκε.(Machine Head)ενταξη και αυτοι τρομεροι.σταθερη αξια.βαρεσαν καλα.(Ozzy Osbourne & friends)ηχος καλος.τζαμι για μενα.ozzy ηταν κουρασμενος,ειχε κατι σκαμπανεβασματα στη φωνη.αλλα γενικος καλο ηταν.η μπαντα του ενταξη,καλο παιξιμο.ο geezer κλασικο στιλ.ο slash εμενα μου αρεσε.ενταξη δεν ειναι iommi(φανηκε η απουσια του).εδωσε ενα αλλο αερα στο live.ο zack τρελος αρχηγος.γουσταρα.επιτελους ειδαμε ozzy και με zack.τελικα στη μικρη σκηνη εγινε το rockwave.αλλα ενταξη.εσωσαν την κατασταση.υπηρχαν video walls.δεξια αριστερα και πισω απτη σκηνη το μεγαλο.τα πυροτεχνηματα κτλ.δηλαδη ο ozzy επαιξε με κανονικη παραγωγη.
Ok, Ozzy και Machine Head έπαιξαν απίστευτα. Ο Ozzy πάντα για τα δεδομένα του σήμερα ήταν πολύ καλός. Unisonic απ’την αλλη, αν και τους γουστάρω με τρέλα, ειχαν πολυ χαλια ηχο.
αμα μαθεις τιποτα για τις φωτογραφιες ενημερωσε.
Μπορεί να ήταν και το προβλημα της φωνής του Holmes όπως λέει και το tweeter του πριν 5ωρες :
“Sorry to all at Rockwave for not playing longer,had a cold last few days,voice was iffy ,but that sun totally Fucking killed it. Pissed off”
οκ mike, τα λεμε φιλε. :thumbup:
σε πειράζω ρε… και εγώ sabbath κωλοχτυπιόμουν και στα άλλα ψιλοpokerface…
άντε και ένα ζήτω στον zakk…