[COLOR=“Black”][SIZE=“7”]MACHINE HEAD!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ[/SIZE][/COLOR]
Αρκετά καλός ο Ozzy αν κ δεν πρέπει να την πολυπάλευε!! Πρέπει να κράτησε ίσα ίσα 1,5 ώρα (η πλάκα είναι ότι στις οθόνες έγραφε Ozzy and friends 22:00 - 00:30). Είναι η πρώτη φορά που τον έβλεπα οπότε δεν υπάρχει κάποιο μέτρο σύγκρισης αλλά φαινόταν αρκετά κουρασμένος κ η φωνή του είχε όντως σκαμπανευάσματα. Ανάμεσα στα τραγούδια όταν μίλαγε ακουγόταν σα να ήταν βραχνιασμένος.
Πάντως ήταν ένα αρκετά καλό live!!!
Είχε κ πολύ μπουγέλο πάντως!!! Ο Ozzy ψέκαζε καλά!!!
Machine Head δεν πολυάκουγα κ εντυπωσιάστηκα από αυτό που είδα!!! Στον κόσμο γινόταν ο κακός χαμός!!!
Oi Paradise Lost σπάστηκαν που είχε τόσο ήλιο κ σηκώθηκαν κ έφυγαν έτσι απότομα;
Οι Unisonic πάρα πολύ καλοί αν κ είπαν μόνο 2 τραγούδια από Helloween. Προβλήματα με τον ήχο δεν πρέπει να είχαν μια κ ο Kiske στην αρχή δεν άνοιξε το μικρόφωνό του!! (Γιατί μου φαίνεται ότι ο μόνος φυσιολογικός από τους παλιούς Helloween ήταν ο Hansen;)
χααχαχ το αστειο ειναι ομως πως κ στον wylde εφαγα ενα σκαλοματακι… εκτος του οτι ο κορυφαιος με διαφορα ηταν ο gus g,νομιζω πως ηταν λαθος επιλογη να παιξει αυτα τα κομματια sabbath που επαιξε γιατι τα συγκεκριμενα ειναι ωμα κ ντομπρα κ τουτος εβαζε αρκετη glamour-ια
Εμ αυτο;; Πως γινεται να μν μπορουσε να μιλησει αλλα μπορουσε να τραγουδησει;;
Λοίπον, ας κάνω και εγώ ένα μικρό review
Paradise lost: Γουστάρω απίστευτα τους Pl αλλά η σημερινή τους εμφάνιση δεν με ενθουσίασε καθόλου, μα καθόλου. Πολύ λίγα τα κομμάτια που έπαιξαν και η φωνή δεν έβγαινε απλά. Βέβαια μας πόρωσε ο Greg όμως με τις ριφάρες. Τα καινούρια κομμάτια ακούγονται και γαμώ live, αν τραγουδηθούν όπως πρέπει. Επίσης οι μαλάκες που άνοιξαν πιτ στο say just words ήμουν εγώ και ένα φιλαράκι μου
Machine head: Η καλύτερη εμφάνιση της βραδιάς. Ο ήχος δεν με χάλασε καθόλου, η μπάντα τα έδωσε όλα στην σκηνή και υπήρχε τρελή ανταπόκριση απο το κοινό. Το τι ξυλίκι έπεσε δεν λέγεται. Αν κάποιος απο δώ έφαγε καμια αδέσποτη απο εμένα του ζητώ συγνώμη απο δώ Το ψιλογαμήσαμε.
Ozzy: Εντάξει τι να πώ…μέσα απο το σπρωξίδι κατάφερα και ξεβράστηκα κάγκελο. Έπαιξε πολύ καλά και γενικά ο ήχος σε σύνολο και η μουσική ήταν μια χαρά. Για τη φωνή του όζζυ τα ξέρετε, μην τα ξαναλέμε. Τι χες Γιάννη τι χα πάντα…
Πάντως αυτό που λέτε ότι δεν υπήρχε ανταπόκριση απο το κοινό δεν το είδα σήμερα καθόλου. Εγώ είδα όλοι να τραγουδάνε τουλάχιστον γύρω μου στα τραγούδια και των sabbath και του ozzy όπως και στων machine head που έγινε ο χαμός.
[B][U][SIZE=“5”]Machine Head
N.I.B.
Paranoid
[/SIZE][/U][/B]
α και χαλια μαυρα οι paradise lost, εμεις που τους αγαπαμε και δεν τους εχουμε ξαναδει, ε χεσε μας
Geezer Butler.Ενα μπασο π ξεπερνουσε τα θνητα ορια του κοσμου τουτου.
Zakk Wylde/Gus G/Slash.Tριπλη κιθαριστικη επιθεση.
Ozzy Osbourne.Τιμιος στρατιωτης,απλα ανυπερβλητος.
Ελα φαγωθειτε για τα γυρω γυρω της συναυλιας!
Το λοιπόν. Έφτασα κάτω λίγο πριν ξεκινήσουν Planet of Zeus, οι οποίοι για μένα ήταν και η έκπληξη της ημέρας(αλλά απορώ ακόμα πως δεν πάθαμε καμιά ηλίαση:p), με πολύ ένθερμο(no pun intended) κοινό δεδομένης της ώρας και νομίζω είχαν και τον καλύτερο ήχο από όσες μπάντες είδα. Unisonic πολύ κακός ήχος, με θέματα κυρίως στο μικρόφωνο, ουσιαστικά Kiske(Ο ΘΕΟΣ) δεν ακούστηκε στα δύο πρώτα κομμάτια του σετ. Πέρα από τα δύο Helloween(που θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι τρία, αν είναι δυνατόν) όπου σείστηκε ο τόπος και ο Kiske έδειξε ότι σπέρνει ακόμα άνετα αν θέλει, τα κομμάτια του Unisonic έτυχαν αρκετά μέτριας ανταπόκρισης και προσωπικά τα βρήκα βαρετά(ξεχώρισα λίγο τα Unisonic, Renegade, Sanctuary).
Paradise Lost γελάει ο κόσμος και με το σετλιστ (παρόλο που μου 'πεσε το σαγόνι με Widow για εναρκτήριο κομμάτι) και με τον ήχο-παρόλο που έχω την εντύπωση ότι στα κομμάτια του Tragic Idol βγήκε πολύ καλό αποτέλεσμα-, με το πόσο έπαιξαν, αν και διαβάζω εδώ ότι υπήρξε θέμα με την φωνή του Holmes. Α ναι, και με το πιτ στο Say Just Words. Machine Head δεν με ενδιέφεραν οπότε άραξα πάνω με μπυρίτσες.
Από Ozzy κρατάω ότι είδα δύο από τους τέσσερις ανθρώπους που άλλαξαν την μουσική όπως την ξέρουμε, δύο κομμάτια της ιστορίας μαζί με άλλα μεγαθήρια της σημερινής μουσικής(θα έλεγα ιερά τέρατα, αλλά αυτό το αφήνω στην κρίση του καθενός). Χτυπήθηκα με τα αγαπημένα I Don’t Know και Suicide Solution, ανατρίχιασα με το Mr. Crowley, συγκινήθηκα κάργα στην εισαγωγή του ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ N.I.B. ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΜΗΜΕΝΟ GEEZER BUTLER, έκανα πάρτι στο Paranoid που όσο κι αν έχουμε μπουχτίσει, στο τέλος παραμένει ένα από τα πιο μνημειώδη κομμάτια αυτής της μουσικής. Με χάλασε πολύ το whammy του Slash που πήγαινε τα κομμάτια σε μονοπάτια που δεν υπήρχε κανένας λόγος να πάνε, οι guests(ίσως πλην Geezer)γενικότερα σαν να βαριόντουσαν λίγο ενώ ο Ozzy έδειχνε συνεχώς σαν να μην αντέχει σωματικά αλλά το λέει η καρδούλα του.
Θα μου μείνει απωθημένο που δεν άκουσα αυτό το Killer of Giants ή το Into the Void(ή κάνα SOLITUDE ξέρω γω), και από πιο πριν το Future World. Συνολικά δεν ήταν άσχημα αλλά ο κακός σε πολλές περιπτώσεις ήχος και ο δυνατός ήλιος κατέβαλλε τους πάντες, και τις ίδιες τις μπάντες. Δεν πειράζει, άντε και του χρόνου! 8)
Machine Head απλα headlines επρεπε… Πολυ καλος ο Ρομπ και γουσταρα τρελα μπροστα. Τελεια και εφυγε και ενα αποθημενο.
Κριμα για τον Ozzy που δε μπορει ουτε να μιλησει, και κανει αρπαχτες της ωρας σαν αυτη. Απο το αλλο παρεακι ο Gas G ηταν καταπληκτικος, Zakk respect και Slash οκ. Ευχαριστο λαιβακι βεβεα, καθως και ειναι ενας θρυλος.
Πολυ μετριο “φεστιβαλ” παντως, οι Machinehead το σωσανε απλα.
[B]Lucky Funeral[/B]: Σκοτείνιασαν τον τόπο!!!Κάθε φορά που τους βλέπω σκέφτομαι,πόσο πιο γαμάτοι είναι live???Τους φοβόμουν σε ανοιχτό χώρο,αλλά έδωσαν μυαλά στα χέρια!!!Ο κόσμος μάλλον δεν καταλάβαινε τι έβλεπε μπροστά του…
[B]Planet of Zeus[/B]: ΝΑΙ!!!ΝΑΙ!!!ΝΑΙ!!!ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΕΝ,ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!ΝΑΙ!!!ΤΙ ΜΠΑΝΤΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ!!!Τους ευχαριστήθηκα όσο δεν πήγαινε,τα δώσανε όλα,γουστάραμε τρελά (εγώ τουλάχιστον,δεν ξέρω για άλλους :p) και στο vanity suit απογειωθήκαμε!!!
[B]Unisonic[/B]: …Ας μιλήσουν οι οπαδοί τους…
[B]Paradise Lost[/B]: Λατρεμένη μπάντα,αλλά…τους έχω δει αρκετές φορές και σήμερα ήταν η πιο απογοητευτική…όχι οτι ήταν κακοί,αλλά ήταν κάπως όλο το σκηνικό…σαν να έκαναν αγγαρία,σαν να είχαν νεύρα,δεν μπορώ να το εξηγήσω…το say just words πάντως όσες φορές και να το παίξουν,πάντα θα ανατριχιάζω!!!Βέβαια αν ισχύει το παρακάτω τους δικαιολογώ…(θέλει ο non_serviam να γκρινιάξει και το φανμποιλικι δεν τον αφήνει :lol: :lol: )
[B]Machine Head[/B]: Είναι μια απο τις μεγαλύτερες μπάντες αυτή τη στιγμή!!!Βγήκαν στη σκηνή με αέρα,με μαγκιά και με δέκα κιλά αρχίδια και γάμησαν σύμπαντα!!!ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΠΑΝΤΑ!!! :respect:
[B]Ozzy[/B]: Οκ…φάλτσαρε…οκ…δεν είχε ανάσες…οκ…ήταν για γέλια (ή και κλάματα) όταν μίλαγε ανάμεσα απο τα τραγούδια…αλλά…είναι ο OZZY!!!Και του τα συγχωρώ όλα!!!Και πέρασα υπέροχα!!!Και μετά από Black Sabbath-Dio solo-Heaven and Hell,είδα επιτέλους και ozzy solo και ολοκληρώθηκαν οι ύμνοι από αυτή τη ΘΕΪΚΗ συνεύρεση ανθρώπων…
Γενικά μια καλή (ούτε τρομερή,ούτε κακή) συναυλιακή μέρα!Κόσμος γύρω στις 8-10 χιλιάδες max!!!Θα μπορούσαν πάντως κατα τη γνώμη μου να είχαν ανοίξει τη μεγάλη σκηνή…Kiss-Plant η πέρυσι Αγγελάκα ήμασταν λιγότεροι απο απόψε…να μην έχουν και οι μπάντες φάτσα κάρτα τον ήλιο!!
Ο Οζζυ όντως σαν να ήταν λίγο κουρασμένος , ένα επίπεδο κάτω απο το 2010 που ήταν εξαιρετικός…
Μην ξεχνάμε ομως οτι επι 2 χρόνια τωρα εχει γαμηθεί στις συναυλιές , μιλάμε για απειρα λαιβ.Και επίσης ο γιος του διαγνώστηκε πολύ προσφατα με σκληρυνση κατα πλάκας (πολλοι θ το θεωρήσετε άσχετο, εγώ όχι).
Κατά τη γνωμη μου πρέπει να ξεκουραστεί ένα χρόνο και είμαι σίγουρος οτι θα επιστρέψει γαμάτος( για να σταματήσει ξεχάστε το).Αυτά:)
Αν και ειμαι κομματια να πω και εγω τα δικα μου. Lucky Funeral προλαβα στα τελειωματα, Planet Of Zeus οσο ακουσα μου αρεσαν αρκετα.
Οι Unisonic ηταν πολυ καλοι, καλυτεροι απο οτι περιμενα, αν και ειχαν μετριοτατο προς κακο ηχο… Ο Kiske σε τρελα κεφια, ηταν πολυ δυναμικος frontman, περιεργο μετα απο τοσα χρονια που δεν παταγε στο σανιδι, με εξεπληξε ευχαριστα. Και παραμενει [B][SIZE=“3”][B]ΦΩΝΑΡΑ[/B][/SIZE][/B]. Ο Kai κλασικα [B][SIZE=“3”]ΘΕΟΣ[/SIZE][/B]. Τον λατρευω. Στα 2 Helloween τρελαθηκα, απο τα δικα τους σε κανα 2 βαρεθηκα (Never Too Late, King For A Day), σε αλλα οκ, σε αλλα γουσταρα πολυ.
Οι Paradise Lost σαν αποδοση ηταν αρτιοτατοι, ο φρεσκοκουρεμενος Holmes εχει φωναρα, ο Mackintosh ειναι λατρεια, ο Aedy μορφη. Το setlist μια χαρα ηταν, κρατησαν και την παραδοση και μας επαιξαν Embers Fire που ειχε παιχτει μονο 2 φορες μεχρι τωρα στην περιοδεια. Τα αρνητικα ηταν ο ηχος σε καποιες φασεις, οχι συνεχεια και η μικρη διαρκεια. Δεν ξερω τον λογο, ηταν το κρυωμα του Holmes, ο ηλιος, τα παραπονα που ειχαν με τον ηχο? Εκει που γουσταρα και ειχαν ενα γεματο 15λεπτο ακομα, δηλαδη 4 κομματια ανετα, εφυγαν πολυ αποτομα απο την σκηνη… Κριμα, αντε να μας ερθουν το χειμωνα σε κλειστο χωρις ηλιο, θελει σκοταδι η μουσικη τους. Ειναι [B][SIZE=“3”]ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ[/SIZE][/B] παντως, ακομα και σε 45 λεπτα με νταλα ηλιο και νευριασμενοι, σε φτιαχνουν ασχημα…
Οι Machine Head ηταν οι μεγαλοι πρωταγωνιστες της βραδιας και απλα [B][SIZE=“3”]ΘΕΡΙΣΑΝ[/SIZE][/B]… Ηρθαν, μας αποτελειωσαν και εφυγαν, ετσι απλα… Ο κακος χαμος, η μπαντα βγαζει τρελη ενεργεια, ο κοσμος γουσταρε, αυτοι φτιαχνοντουσαν με αυτο και δωστου… Ο,τι και να πω ειναι λιγο, [B][SIZE=“3”]ΜΠΑΝΤΑΡΑ[/SIZE][/B] με ολη την σημασια της λεξης. O Flynn μεγαλος αρχηγος, ο Duce μορφαρα, ο Demmel εσπειρε, ο McClain επαιξε τις καλτσες του… Πωρωθηκα πολυ ασχημα, αξεχαστη θα μου μεινει η εμφανιση τους. [B][SIZE=“3”]ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΙ[/SIZE][/B]…
Ο Ozzy ξεκινησε με κομματαρες, αλλα η φωνη του ηταν σε κακη κατασταση. Μετα το διαλειμμα που εκανε στο Rat Salad ηταν πολυ καλυτερος. Καμμια σχεση με την επικη εμφανιση του το 2010 ομως. Παρολα αυτα ηταν ενεργητικος, τα εδωσε ολα, γουσταρε και ο πουστης σε κανει να περνας καλα, ακομα και στην κακη του μερα. [B][SIZE=“3”]RESPECT[/SIZE][/B]… Γουσταρα τρελα την φαση με τους guests, Geezer απλα σεβασμος, το μπασο του αλλαζει την βαρυτητα της Γης. Ο Slash κλασικη φιγουρα, μεγαλος κιθαριστας. Ο Zakk Wylde μορφη και επαιξε καλα χωρις να αλλαξει τα φωτα σε καποια σολο οπως εκανε σε live οταν ηταν στην μπαντα του Ozzy. Ο Gus G. επαιξε παπαδες, αξια ειναι εκει που ειναι. Στα Sabbath κομματια εκστασιαστηκα, στα σολο του Ozzy γουσταρα απεριοριστα, μου φανηκε μικρη η διαρκεια ομως, περιμενα ενα γεματο 2ωρο ειναι η αληθεια… Δεν πειραζει Ozzy εισαι μοναδικος και θελουμε να σε ξαναδουμε συντομα…
Για αρχη αυτο
[SPOILER][B][SIZE=“5”]MACHINE[/SIZE][/B][SPOILER][B][SIZE=“6”]FUCKING[/SIZE][/B][SPOILER][B][SIZE=“7”]HEAD[/SIZE][/B][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]
Εγω εφτασα οταν τελειωναν οι Unisonic οποτε δε μπορω να πω και τιποτα για αυτους τους 3.
Ε Paradise Lost τιποτα το ιδιαιτερο, τους ειχα δει πολυ καλυτερα στο Gagarin το '09, ας ειναι η φιλη μου που ειναι οι αγαπημενοι της
Machine Head ηξερα τι θα γινει εφοσον τους ειχα δει το Δεκεμβριο στη Γλασκωβη headliners (με μεγαλυτερο setlist - 14 κομματια), οπως και εγινε: [B][SIZE=“5”]ΠΑΝΙΚΟΣ[/SIZE][/B].
Τρελη μπαντα, κορυφαια αυτη τι στιγμη επρεπε να ειναι headliners να το βγαλουν το ερμο το 2.5ωρο
Πολυ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ξυλο…μεχρι και μπουκετο στο ματι εφαγα ακυρα εκει που αραζα xD
Αντε και σε κλειστο το χειμωνα
Τωρα για τον Ozzy τι να πεις…η φωνη να χανεται απο το 3ο κομματι και να ακουγεται καθαρα αυτο…και να εξαφανιζεται κατω απο απειρο guitar και drum solo μπας και φτιαξει τιποτα
Δε λεω ισχυουν ολα αυτα τα απο πανω, οτι δηλαδη ειναι ΘΕΟΣ, υπερκινητικος και ενθουσιωδης αλλα αυτο που φανηκε ειναι οτι δε το ειχε, τουλαχιστον σημερα
1000 φορες καλυτερος το '10
Και ειχες και τι ψωναρα τον Gus G να τον φυσαει ο αερας και ολα αυτα και ο Slash δε μου φανηκε κατι το ιδιαιτερο
Κατι που εσωσε την εμφανιση ηταν το κλασσικο καταβρεξιμο το -σχετικα- ικανοποιητικο -για ~1.5 ωρα- setlist (πιστευω οτι αν καθοταν κ αλλο θα ειχαμε και giants και void και αλλα ωραια, κριμα) και το οτι γουσταρει γενικα.
Επισης Geezer. Τελος.
Α και Zakk…!
Παντως οταν βρηκα τον Angus τυχαια στο χαμο των Machine Head ειδαμε οτι η οθονη ελεγε για full 2.5ωρο αλλα εγω ημουνα σιγουρος οτι δεν επαιζε
Και μετα τα κλασσικα, χοτ-ντογκ της πλακας για 3 ευρω (θυμηθηκα γιατι δεν επαιρνα ποτε αλλα πειναγα απειρα), τα μπουκαλακια χωρις καπακι…αυτα
Γενικα το κατ’εμε, μετριο “φεστιβαλ” το εσωσαν Machine Head, Geezer, Zakk…(χωρις σειρα προτιμησης, ολοι το ιδιο συνεβαλλαν)
Edit: Α, και φυσικα η setlist του Ozzy, οση πραγματοποιηθηκε τελος παντων
[B]LUCKY FUNERAL[/B]: αρκετά καλοί με τίμια ανταπόκριση από όσους ήμασταν εκεί από νωρίς…αξίζουν πολλά τα παιδιά μπράβο τους!!!
[B]PLANET OF ZEUS[/B] : απέδειξαν γιατί είναι μιας απ τις καλύτερες και ανερχόμενες μπάντες στην Ελλάδα…καλός ήχος,ορεξάτοι, μας ζέσταναν για τα καλά…είναιγια μεγάλα πράγματα!!!
[B]UNISONIC[/B] : Αν είναι δυνατόν, έλεος!!!περίμενα πως και πως να τους δω live και δεν άκουσα ούτε στίχο απ τον θεό kiske…τον έπνιξαν κανονικά με τα μικρόφωνα και τα υψηλά μπάσα…ζούσα και ανάπνεα να ακούσω τα ουρλιαχτά και ειδικά το φινάλε στο i want out και (απ όσο μου κάναν την τιμή τα τεχνικά προβλήματα) ήταν οργασμος!!!φωνητικάέχει παραμείνει σε εξαιρετικό επίπεδο…o hansen εξαιρετικός και προσωπική λατρεία, πολύ ορεξάτοι ειδικά ο kiske έκανε ότι ήθελε και έδειχνε πως πέρναγε καλά…στο march of time μόνο που δεν έκλαψα…απ τα κανούργια κρατάω τα unisonic(ναι οκ είναι καρμπόν το αρχικό ριφάκι του into the storm) και sanctuary
[B]PARADISE LOST[/B] : κρίμα τίποτε άλλο,αγαπημένη μπάντα αλλά σήμερα δεν ήταν σε καλή μέρα
[B]MACHINE HEAD[/B] : μας πολτωποίησαν τα μυαλά ρε!!!τα σύμπαντα άλλαξαν τροχιά τα δώσαν όλα!!!ψιλοκακώς ήχος τουλαχιστόν εκεί που καθόμουνα αλλά who fuckin cares!!!
[B]OZZY[/B] : δυστυχώς πρώτη φορά τον είδα για αυτό και δεν με χάλασε καθόλου που ήταν κάπως κουρασμένος,δεν το χει σωματικά αλλά ψυχικά μας έχει όλους για πρωινό, το γουστάρει και φαίνεται…γούσταρα το setlist και ναι το παραδέχομαι μου αρέσουν περισσότερο τα κομμάτια της solo καριέρας του γιατί από αυτά μικρός έμαθα το metal!!!και είδα επιτέλους τον zakk wylde ζωντανά!!!ο geezer συγκινητικός, ο slash σα να έκανε αγγαρία,o gus g άψογος εκτελεστικά και τα κομμάτια από sabbath επόχη τα κατευχαριστήθηκα γιατί γενικά αυτά ακούω-γα αν έπαιζε και κανά electric eye-into the void-no more tears( από σολο) θα τα κανα πάνω μου…
μολις φτασαμε απο αθηνα σαλονικα…ενα εχω να πω…ικανοποιητικος ο οζζυ γ την ηλικια και ολοι οι αλλοι μαζι του… ομορφες στιγμες ζησαμε…!!!
αλλα εχω μια πληγη στο γονατο και εναν λαιμο dead λογω του [B]OΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑ[/B] που ονομαζεται [B]MACHINE FUCKING HEAD[/B]!!!
Μάλλον τα πολλά λόγια είναι φτώχια!!
Πάντως όπως κ να χει, όπως κ να ταν η φωνή του, μένει το ότι είδαμε τα ιερά τέρατα της metal μουσικής (Ozzy, Geezer) κ ένα παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα!!!. Το “παράπονο” ίσως είναι ότι κράτησε λίγο αλλά σε τελική ανάλυση μια χαρά ήταν.
Σίγουρα η μοναδική μέρα του rockwave που άξιζε!
Επίσης φαίνεται κ ο Ozzy να το διασκέσαζε όσο μπορούσε!! Αν δε κάνω λάθος “ψέκασε” κ πρέπει να έκανε άσπρο έναν από τους σεκιουριτάδες!!!
Καλημερα και απο εμενα. Με λιγα λογια και για οσους ειδα.
[B]Paradise Lost[/B] σκετη απογοητευση. Ο ηχος καθολου καλος με ελαχιστες εξαιρεσεις,η φωνη αθλια. Χαιρομαι που ακουω μεταλ κοντα στα 20 χρονια και τους ειχα δει σε συναυλιαρα στο Ροδον το '96-'97 καπου εκει.
[B]Machine Head[/B] τα σπασανε. Το συγκροτημα με παρελθον,παρον και μελλον. Ο ηχος και παλι ειχε καποια μικρα προβληματα αλλα ηταν αρκετα ικανοποιητικος. Εκαναν τον κοσμο να χτυπηθει αρκετα και φανηκαν οτι γουσταραν και οι ιδοι.
[B]Ozzy και οι λοιποι[/B]. Ηταν η πρωτη φορα που ειδα τον παππου και εμεινα αρκετα ευχαριστημενος. Το οτι δεν βγαινει η φωνη του,ολοι το ξεραμε και το ξερουμε πριν καν παμε στην συναυλια. Ο ανθρωπος ειναι κοντα στα 70 και που τραγουδαει ακομα μπραβο του. Καθαρος ηχος,ωραια σολο και γενικα μια καλη εμφανιση απο ολους τους.
Σε γενικες γραμμες,για μενα προσωπικα ισως ηταν απο τα χειροτερα Rockwave που εχω παει. Ο χωρος της σκηνης Α ΠΑ ΡΑ ΔΕ ΚΤΟΣ,καντε το στην μεγαλη σκηνη να ειναι ανετα ο κοσμος, η οργανωση της didi για αλλη μια φορα σε πολυ χαμηλα επιπεδα. Προσελευση κοσμου χαμηλη,το πολυ 10.000 κατι αναμενομενο και με τα ονοματα αλλα και με τις τιμες.
Μια ερωτηση και ας μου απαντησει καποιος αν γνωριζει. Στο εξωτερικο οταν βγαινουν τα εισιτηρια,σου λενε τα πρωτα 2000 πχ 45 ευρω, μετα 50 πιο μετα 58 και απ’εξω 65???
Τα πράγματα πήγαν σχεδόν όπως τα περίμενα, οι Unisonic πάρα πολύ καλοί σε μεγάλα κέφια, οι περισσότεροι βέβαια περίμεναν τα 2 Heloween και μόνο εκεί έγινε χαμός. Ήμουν αρκετά πίσω και η φωνή του Kiske ήταν πολύ καλή αν και αρκετά χαμηλά.
Οι αγαπημένοι μου Paradise Lost αν και μπήκαν με όρεξη και μας τρέλαναν με το Widow και την εισαγωγή με το Desolation, κάπου φάνηκε να μην την παλέυουν. Γκρίνιαζε και ο Holmes για τον ήλιο. Η χειρότερη φορά από τις 6-7 (έχω χάσει το μέτρημα) που τους έχω δει. Machine Head, εντάξει έσπειραν! Φοβερή ενέργεια!! Ο ήχος βαβούριαζε αρκετές φορές αλλά τι να κάνουμε. Ο Rob είναι φοβερός frontman και ξεσήκωσε το σε γενικές γραμμές ψιλοψόφιο κοινό.
Ε, και μετά βγήκε ο Ozzy, μεγάλη ιστορία, τεράστιος σεβασμός, αλλά η φωνή του στα πρώτα κομμάτια ήταν για γέλια και για κλάματα. Ήρθε έκανε την αρπαχτή του, γουστάραμε και εμείς κυρίως στα Sabbath κομμάτια που κάπως έστρωσε και η φωνή του και αυτό ήταν. Ένα σκασμό κομματάρες έχει, δεν μπορούσε να αφήσει έξω το Mama…και να πάιξει κάτι από το Diary???
Υ.Γ. Oι 2 πρώτες μπάντες ήταν ότι πρέπει για ντάλα μεσημέρι, αλλά πολύ της μόδας δεν έχει γίνει αυτό το stoner?
Y.Γ. 1 Κάτω από δέκα χιλιάδες πρέπει να είχε τελικά.
Υ.Γ. 2 Τεκίλα με sprite τα σπάει!
δυστυχως προλαβα μονο Ozzy. Ενταξει σεβασμος και respect, αλλά στην αρχή η φωνη του ήταν πολύ κακιά. φάνηκε κουρασμένος, καμμιά σχεση με το 2010 που μας ξετίναξε…
GusG… τι να πρωτοπείς για το παλλικάρι. Απόδειξη ότι οι επιτυχίες έρχονται μόνο μέσα από συνεχή και σκληρή δουλεια…
Έφτασα όταν ανέβηκαν οι Unisonic στη σκηνή. Γενικά, χάλια ήχος σε όλους, ή ιδέα μου; Επίσης, ποιο ξεφτέρι των ντίντιδων σκέφτηκε να βάλει εκεί τη σκηνή, και να τρώνε τον ήλιο στη μάπα τα πρώτα γκρουπ; Τόσο ηλίθιοι είναι, ή απλά δεν τους νοιάζει καν;
Παραβλέποντας τα προβλήματα ήχου κλπ, έχουμε και λέμε:
[B]Unisonic[/B] δεν είμαι φαν, αλλά ήταν αξιοπρεπείς. Μια χαρά σε όλα.
[B]Paradise Lost[/B] δυστυχώς τους έβλεπα πρώτη φορά live, και δυστυχώς στις χειρότερες συνθήκες. Έπρεπε να παίξουν τουλάχιστον 1μιση ώρα για να γουστάρουμε! Έριχνε και τις μπιχτές του για τον ήλιο (τα ακούτε ντίντιδες; ). Άλλη φορά μόνοι τους, σε άλλο χώρο, με άλλους διοργανωτές, για να τους απολαύσουμε όπως πρέπει.
[B]Machine Head[/B] δεν είμαι φαν, αλλά πρέπει να ήταν η πιο καλή παρουσία χτες. Τα είπαν όλα οι υπόλοιποι πριν.
[B]Ozzy[/B] (με τα φιλαράκια) μόνο 1μιση ώρα (με το ζόρι), με εμφανή τα… προβλήματα φωνής του, αλλά ΤΡΕΛΑ!!! Ήθελε μισή ώρα ακόμα για να μη φύγουμε έτσι απότομα :roll: