Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

http://www.youtube.com/watch?v=r5-tRSWP93o&feature=plcp

GUS G πηγαινε παίξε με το δράκο σου παιδακι μου εκεί στο κάστρο και άσε την κιθάρα με ψυχη στους αμερικανους
zakk ελα με bls ξανά
ROBB το πολυ το phil anselm-ing το βαριέται κι ο παπας

ελληνικό κοινό,σου δειχνανε τον οζι και εσυ κοιτούσες το φεγγάρι

καλημερα

μετά από δύωρο μάθημα απο τις 8:30 καταφέρνω και γράφω.

στους paradise lost ημουν ο ενας στα δεκα ατομα που ενιωθαν. μεγάλες αγάπες forever failure, the enemy. as i die δεν ειχε καλο ηχο και δεν το 'υχαριστήθηκα.

[SPOILER][B][SIZE=“5”]THIS LIFETIME IN SORROWW
GOD LET THE ANGELS DIEE
THIS IS OUR LAST GOODBYE
IN LOVE AND DEATH WE CRY…[/SIZE][/B][/SPOILER]
κλάμα. old, davidian, halo…

όσο για τον όζζυ και την τρελοπαρέα του (εκτός από το Θεό Geezer Butler από τον οποίον επιασαν και πενα) ένα έχω να πω.

[SPOILER]θα δω sabbath :bye:[/SPOILER]

+100000000000000000000000

Μακράν το χειρότερο ροκγουειβ που εχω δει. Αν εν ετη 2012 ειμαστε ευχαριστημενοι απο το χθεσινο ΠΡΑΓΜΑ,απο ολες τις αποψεις, ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.φανταστειτε για ποσο σαπιλα μιλαμε που τα 45 λεπτα μουσικης των μασιν χεντ (πρεπει να μιλησε κανα 20λεπτο + ο ρομπ) “εσωσε” το φεστιβαλ:lol: για γελια:!:

Ηθελα να’ξερα ενα πραμα. Τα video wall γιατι τα ειχαν,για να μας κανουν πλακα? Επειδη λες για τους Machine Head,οταν επαιζαν εγραφε με μεγαλα γραμματα κι’ολας " NOW ON STAGE MACHINE HEAD 20.15-21.30 " και στις 21.20 τα ειχαν ηδη μαζεψει…
Ε ρε δουλεμα που μας ριχνει η ντιντι τοσα χρονια.

Μια απλά καλή συναυλία η χτεσινή, τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω. Βέβαια βρήκα 30ευρο εισιτήριο και μπήκα αλλιώς άμα έσκαγα τίποτα 58 ή 65 μπορεί να μην έλεγα τα ίδια :lol: ! Η συναυλία του Ozzy το 2010 ήταν κλάσεις ανώτερη αλλά και χτες μια χαρά κοπανηθήκαμε! Για Unisonic και Paradise Lost συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, ο άθλιος ήχος υπερκέρασε την όποια καλή προσπάθεια πήγαν να κάνουν, και για Machine Head δεν μπορώ να μιλήσω μιας και it’s not my cup of tea όπως λένε και στο χωριό μου!

Ενα από τα χειρότερα rockwave για μένα!Χάλια ήχος(ειδικά σε unisonic) και χάλια οργάνωση όπως συνήθως.Κάθε χρόνο και χειρότερα!Η κατάσταση σώθηκε από Κiske(όσο του επέτρεπε ο ήχος) και machine head που τα σπάσανε!!o Ozzy ψιλοχάλια και αρπαχτή μου φάνηκε .Καθαρή διάρκεια που τραγούδησε(προσπαθούσε για την ακρίβεια) 1 ώρα και είκοσι λεπτά.Ευτυχώς είδαμε Sabbath το 2005 θα έλεγα και έχουμε να θυμόμαστε μεγαλειώδεις στιγμές!

Δεν θα γράψω για την απόδοση των συγκροτημάτων, τα έγραψαν οι απο πάνω και σε γενικές γραμμές συμφώνησαν όλοι μεταξύ τους και συμφωνώ και γω.Αυτό που σκεφτόμουν χθες είναι ότι το χθεσινό -μακράν χειρότερο όλων των εποχών και σίγουρα το πιο σάπιο ‘‘φεστιβάλ’’ της Ευρώπης, με τέτοιες τιμές- Rockwave ίσως σε λίγα χρόνια το αναπολούμε έτσι όπως πάμε. Βλέπω να επιστρέφουμε συναυλιακά σε εποχές '80 που το μόνο που είχαμε να λέμε ήταν μια φορά οι Saxon, μια ο Rory και πιο μετά oi Maiden.Δεν είναι μακριά η μέρα που θα λέμε : ‘‘ρε θυμάσαι 2012, είχαμε δει οζι,κίσκε,χανσεν,μασιν χεντ κλπ κλπ???πωωω τι γαμάτα!!!δεκα χιλιάδες κόσμο είχε μαζέψει, άντε βρες τώρα συναυλία με τόσο κόσμο’’

θα πω κάτι και έχω πλήρη έχοντας πλήρη γνώση πως κάποιοι θα τσαντιστούν

Αν θεωρείτε τον Ozzy αρπαχτή που τραγουδάει όσο μπορεί να τραγουδίσει χωρις να δίνει δεκάρα τσακιστή για το πως βγαίνει φωνή του και απλά τα δίνει όλα, είναι 65 χρονών και κάνει σαν παλαβός πάνω στη σκηνή πλάι σε buttler, Wylde και Slash τότε ΤΙ ΕΙΝΑΙ οι Unisonic?

Γουστάρω με χίλια Hansen αλλά συνθετικά έχει πεθάνει, γουστάρω φωνή Kiske αλλά αυτός δεν ήταν που πριν κάποια χρόνια έλεγε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το μεταλ; Αν θέλετε να πιστεύετε πως η μπάντα είναι ο ορισμός της τιμιότητας έχετε κάθε δικαίωμα αλλά παρακαλώ μην ισοπεδώνεται τα πάντα.

Κατά τα άλλα, εκτός από Ozzy ο ήχος ήταν ψιλο χάλια γενικά

Ωραία ήταν, και τώρα το κράξιμο :

[B]Unisonic [/B]- βγηκαν απο το χρονοντουλαπο της ιστοριας και αυτο φαινεται, οι συνθεσεις ειναι πολυ φρεσκες και πρωτοτυπες, (αν ζεις στο 1987…) Χασμουρηθηκα δις (αληθεια). Μετα αραξα κατω και χαζευα κολλαν… :stuck_out_tongue:

[B]Paradise Lost[/B] - αλλη μια αθλια εμφανιση για τους αγγλαρες… οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. αμα δεν εχεις κεφια και εισαι χωμα, τοτε σου φταιει η γριπη, σου φταιει ο ηχος, σου φταιει ο ηλιος κλπ. ε κατσε σπιτι σου ρε παιδι μου. ειδε κανεις τον οζζυ να γκρινιαζει οτι πονανε τα κοκκαλα του και οτι του εχει ανεβει η χοληστερινη και οτι δεν του βγαινουν οι ανασες και οτι το νερο ηταν κρυο; οχι! γερος ανθρωπος εκανε σα τρελλος και εδωσε το υπερανθρωπο 200% και ο φλωρος ο holmes κλαψομουνιαζε σαν 16χρονη εμο. ντροπη…
α και ας βγαλουν το as i die απο το σετλιστ, ξεφτιλιζεται η ιστορια τους με τα φαλτσα κρωξιματα ρε γαμωτο. ειναι σαν να βλεπεις διασκευη του απο την αταλαντη μπαντα της γειτονιας, δεν ειναι PL αυτο το μπασταρδεμα που κανουν στον υμνο…

[B]Machine Head[/B] - κορυφαιοι οδοστρωτηρες! Απειρη ενεργεια ο φλυνν η (μινι) μορφαρα, εχει φαση που μοιαζει σαν συνδυασμος ζακκ & ανσελμο & σακη τολη :slight_smile:
Επισης διασκεδαζω παρα πολυ με τους πορωτικους/εμψυχωτικους ποζεραδικους λογους που βγαζουν ολα τα βλαχοαμερικανικα αδερφια μας (τρανταχτα παραδειγματα χετφιλντ, σαφφερ, μαστειν και η λιστα δεν εχει τελειωμο) που τρελλαινονται να γλυφουν ξεδιαντροπα το κοινο με τη στανταρ θεματολογια του στιλ “thanks αδερφια, ζουμε μαζι μια μαγικη στιγμη, μας δινετε ενεργεια και σας δινουμε παθος, ειστε οι καλυτεροι γιατι αγαπατε τη μουσικη, μην αφησετε κανεναν να σας το παρει, ετσι θα ειστε ελευθεροι και θα νικησετε το συστημα και τη γαμημενη κυβερνηση, πινω μια μπυρα στην υγεια σας και το επομενο κομματι το αφιερωνω σε οσους δεν υποτάσσονται στα σκοτεινα συμφέροντα και το εχω γραψει για ενα φιλο μου που πεθανε απο ναρκωτικα/σε τροχαιο/άλλη συγκινητική ιστορία, FUUUCK!!!”

γουσταρω τρελλα λεμεεεεεεεε, καλυτερα και απο τα παραληρήματα του akerfeldt :lol:

[B]ozzy[/B] - τι να πω που δεν ξερουν ηδη ολοι :slight_smile: θεος. μια ερωτηση, πως γινεται να παιζει παρανοιντ και ολοι οι πισω να ναι ακινητοι… ουτε δαχτυλακι να μη κουνανε οι ανιωθοι! τι ηρθαν να δουν στη συναυλια, τον Κάι;

[B]didi[/B]
Τραγική η χωροθέτηση της σκηνής. Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να στήσεις τη γαμημένη σκηνή έτσι ώστε να μπορεί ο κοσμος απλά να κατσει στο κεντρο αλλα και πισω και να μπορει να δει;!

1. ηλιος στη μαπα των γκρουπ, τετοιο κραξιμο απο τις μπαντες δε πρεπει ναχει ξαναπεσει
  2. ελαχιστη χωρητικοτητα στο κεντρο γιατι με τα καγκελα στη μεση και την τεντα/καλυβια απο πισω δε χωραγε λαος
  3. 0 ορατοτητα απο πισω με ολα τα κτηρια/vip area/σκηνη ηχοληπτη/ομπρελες κλπ. λυπαμαι τους πισω που πραγματικα ειδαν απο ολο το λαιβ μονο το μισο videowall του οζζυ. στις αλλες μπαντες δεν παιζει να ειδαν τιποτε… πεταμενα λεφτα γι αυτους το εισητηριο, το ιδιο θα απολαμβαναν αν καθοντουσαν εξω, στον παραδρομο της εθνικης
  4. 0 προσβαση για να πας μπροστα γιατι στα 2 περασματα για μπροστα, στριμωχνόταν ο κόσμος και αναγκαζόσουν για να πας αριστερα να κανεις το γυρο του κοσμου. λες και ειχαν βαλει ολα τα εμποδια επιτηδες

Το οτι δεν υπηρχαν τουαλετες φανταζομαι ειναι απο αποψη, για να γινεται πιο μεταλ το φεστιβαλ, με το να κατουραμε ολοι σε παραταξη στον τοιχο :slight_smile: το budget των wc πηγε σε αυτα τα χλιδατα συρματοπλεγματα για να μη μπουν οι τζαμπατζηδες; Και καλα λοιπον κανεις τη γυφτια και δε βαζεις πολλες τουαλετες οπως παλια, γιατι τα μεταλλα κατουρανε στον τοιχο, βαλε τουλαχιστον ρε ανθρωπε γυναικειες…

Πραγματικα οι γυναικες της συναυλιας που απο τη μια δεν εβλεπαν τιποτε απο κανενα σημειο του χωραφιου (εκτος αν ηταν 1.90μ με τακουνι 12ποντο) και για μπονους κατουρηθηκαν και πανω τους, πιστευουν οτι πιασαν τοπο τα λεφτα τους;

Συνολικά παντως, για 45ε ηταν μια χαρα συναυλια (αν εισαι αντρας και 1.85μ) :slight_smile:

Ποιο κομμάτι έπαιξε με πένα ο γκιζερ;

χαχαχαχα αδερφε + ΑΠΕΙΡΟ,τα ειπες ολα ΑΚΡΙΒΩΣ οπως επρεπε.
Οσο για τις τουαλετες εκανα και εγω το σχολιο χθες. Εκει στο τοιχο που κατουρουσαμε,ειχαν βαλει ΜΙΑ τουαλετα διπλα και ειχε και ουρά…μπραβο στους ντιντιδες,παντα τετοια.

Έχοντας ήδη σχολιάσει από το βράδυ τα συγκροτήματα, ας πω κ κάτι για τη διοργάνωση.

Γενικά, θα συμφωνήσω με τους παραπάνω. Στο συγκεκριμένο φεστιβάλ είχα να πατήσω από το 2005, και όπως αποδείχτηκε, πολύ καλά έκανα. Το να στριμώχνεις 8-9000 κόσμο σε έναν άθλιο χώρο για να μη φαίνεται άδεια η μεγάλη αρένα, αυτό είναι πολύ απλά ασέβεια προς το κοινό και μέγιστη κουτοπονηριά. Και το θέμα με τις τουαλέτες, πολύ απλά τραγικό και αίσχος. Αλλά οκ μωρέ, όπως ειπάθηκε κ πριν, εμείς οι χεβυμεταλλάδες είμαστε κ λίγο ουγκ, κατουράμε κ στα δεντράκια, στη φύση και αεριζόμαστε κιόλας. Μιλάμε για το πλέον απαξιωμένο φεστιβάλ, το οποίο απαξιώθηκε από την ίδια την εταιρεία με τις επιλογές της.

Η μοναδική υπηρεσία που σου προσφέρουν στην Ελλάδα, είναι να εισπράξουν τα λεφτά του εισητηρίου και μετά γειά σας. Και αυτό εντοπίζεται όχι μόνο στη συγκεκριμένη εταιρεία, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων διοργανωτών. Το θέμα δεν είναι αν μελλοντικά θα γίνονται λίγες ή πολλές συναυλίες, αλλά επιτέλους να γίνονται ΣΩΣΤΑ. Αυτό μάλλον ακόμα δεν το έχουν μάθει να το κάνουν στη χώρα μας.

Θα συμφωνησω με τον zolo…Γενικα μου αρεσε η συναυλια…
οι [B]Unisonic [/B] ηταν πολυ καλοι και ο Κισκε ειχε τα κεφια του!!:slight_smile: τουλαχιστον στην πρωτη σειρα μας ξεσηκωσε για τα καλα…
Απογοητευτικοι ηταν οι [B]Paradise Lost[/B] τους οποιους οκ τους αδικησε ο ηχος ο οποιος ηταν χαλια αλλα δεν ειχαν κεφι κ η σκηνικη παρουσια τους ηταν χαλια.οοσο κ αν προσπαθουσε ο κοσμος να μπει στο ρυθμο…το αποτελεσμα ηταν ενα…-οι πρωτες σειρες να χτυπιουνται (ελαφρως:p) και οι πισω να εχουν κοιμηθει!!
Οι [B]Machine Head[/B] ηταν θεοι!!!καπου εκει πρεπει να εσπασα τα μισα πλευρα μου!!η playlist ηταν ικανοποιητικη και για τον Flynn θα συμφωνησω και παλι με τον zolo:thumbup:
Για τον [B]Οzzy [/B] δεν υπαρχουν λογια!!!ο ανθρωπος αν και 65 χρονων ειχε τρελη ενεργεια!!επαιξε ακριβως 1μιση ωρα και χοροπηδαγε συνεχεια!!!το σολο του Gus σε συνδιασμο με την ενεργεια του Οzzy και στη συνεχεια την εμφανιση του Slash μπορω να πω αποζημιωσαν οσους μεχρι εκεινη τη στιγμη δεν περνουσαν καλα…

Η σκηνη παρολα αυτα ηταν εξαιρετικα μικρη και ο κοσμος ηταν πολυ στριμωγμενος…οι τουαλετες(αυτες οι λιγες που υπηρχαν) ηταν αθλιες και δεν υπηρχε ορατοτητα απο ολα τα μερη της σκηνης…:stuck_out_tongue: τουλαχιστον η καφετερια διπλα λειτουργουσε μια χαρα και μπορεσαμε να πιουμε καμια μπυρα:p

Ενταξει ομως για να μην γκρινιαζουμε …σχετικα ηταν μια καλη συναυλια …:smiley:

Δηλαδή ρε παίδες τους βάλαν στη μικρή σκηνή για να μην ανοίξει η μεγάλη και φαίνονται σκορποχώρι…?
Γιατί κάτι τέτοιο καταλαβαίνω από αυτά που διαβάζω…

Τους βαλαν στην μικρη σκηνη γιατι η οργανωση γενικοτερα της ντιντι εδω και χρονια,ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στην Ευρωπη. Οι ανθρωποι δεν ξερουν να κανουν ΤΙΠΟΤΑ σωστο και συνεχιζουν,δεν εχουν ιδεα το πως γινονται τα φετιβαλ. Εκτος της σκηνης βαλε και αυτο της τουαλετας που λενε πολλοι. Φταιμε και εμεις ομως που πηγαινουμε και τους σκαμε τα φραγκα μας.

Το κράξιμο που πέφτει π.χ. εδώ το βλέπουνε οι ντιντίδες ή δεν ιδρώνει τ’ αυτί τους;;;

Τόσα χρόνια τα λέμε αλλά δεν γίνεται τίποτα.
Ευτυχώς που μου το κάνανε δώρο το εισιτήριο αλλιώς θα τα έκλαιγα τα λεφτάκια μου…

πάντως το στριμοξίδι χθες ήταν πολύ!! (κάποιες στιγμές θυμήθηκα τη θύρα 7 του 81)
Στο sonisphere περισυ κ στους Judas Priest που είχε πολύ κόσμο κ γινόταν ένας χαμός δε θυμάμαι να είμασταν σα σαρδελες

Παω Rockwave απο τη Φρεατιδα το 98 και μαλλον φετος ηταν το τελευταιο μου. Εκτος και αν αλλαξουν μυαλα ριζικα.