Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Nα πω κι εγώ την αποψάρα μου:

LUCKY FUNERAL: Μέτριος ήχος, αρκετά λασπώδης μουσική. Πολύ καλό το νέο κομμάτι που έπαιξαν. Τίμια μπάντα.

PLANET OF ZEUS: Υψηλού επιπέδου συγκρότημα, από αυτά που στο μέλλον θα μνημονεύουμε ως ένα από τα καλύτερα της σκηνής. Λίγη η μισή ώρα, πωρωτικό set list.

UNISONIC:Μάπα το καρπούζι. Δεν μιλάω για τους μουσικούς, ούτε για τα λάθη. Αλλά συγγνώμη, είναι τραγούδια αυτά που περιέχονται στον δίσκο τους; Το ένα πιο βαρετό από το άλλο.Η επιτομή του κλισεδιάρικου Power metal. Η μόνη στιγμή που βαρέθηκα.

PARADISE LOST:Περίεργο set list, κρίμα που δεν τίμησαν περισσότερο τον τελευταίο δίσκο τους, ανεξήγητο γιατί μας έγραψαν έτσι κι έφυγαν απότομα.

MACHINE HEAD:Η καλύτερη μπάντα της μέρας. Τέτοια συγκροτήματα θέλουμε στην Ελλάδα. Να είναι στα φόρτε τους, και να σε κάνουν να ξεχνάς τι συμβαίνει γύρω σου με την απόδοσή τους. Και μόνο κομματάρες.

OZZY:Βάζει κάτω πολλούς “έφηβους” γιατί ο άνθρωπος έχει ψυχή. Ωραία τραγούδια, (αν και θα ήθελα και Children of the Grave, ίσως και I Just Want You), ομόρφυναν την βραδιά οι συμμετοχές, διάθεση από τον madman, αν και ζοριζόταν. Αυτό δεν με πείραξε καθόλου, γιατί τουλάχιστον το πάλευε αν και κοντά στα 70. Γι’ αυτό είναι μορφή.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Η μικρή σκηνή είναι για γέλια. Στριμωξίδι άνευ λόγου, αν ήθελες να πάρεις μια ανάσα και να πας πιο πίσω, έκανες μισή ώρα συν ότι δεν έβλεπες τίποτα. Τουαλέτες απαράδεκτες, γελοιότητες στην είσοδο (έπρεπε να σου υπογράψουν στο εισιτήριο για να βγεις και να ξαναμπείς και λίγοι-λίγοι λες και είμαστε στον στρατό) μηδέν σχεδιασμός στον χώρο.

Δεν με νοιάζει αν η κάθε Didi δεν έχει φράγκα, δεν θα βγάλει από τον καθένα μας με οποιοδήποτε τρόπο. Κι αυτό το λέω γιατί θεωρώ απαράδεκτη την τιμή του εισιτηρίου. Θα μπορούσαν να κρατήσουν τις τιμές στα ίδια επίπεδα (45 ευρώ) ή στην τελική να τα ρίξουν κανα 5ευρω στην είσοδο μήπως και τσιμπήσουν και μπουν περισσότεροι. Δεν ήθελε η εταιρεία να πουληθούν όλα;

Καλά περάσαμε, αλλά η ανοργανωσιά και η ασέβεια προς το κοινό δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Ελπίζω αυτό να μην είναι το τελευταίο φεστιβάλ που θα πάω ενός Ελλάδας, γιατί βλέπω τα χειρότερα να έρχονται.

By the way, Jose Cuervo Silver και sprite. Ότι πρέπει για καλοκαιράκι.

πως… την ώρα που τα γράφουμε εμείς εδώ, στα γραφεία δίνουν όλοι ιερό όρκο να μην απογοητεύσουν ξανά οπαδό τους…

Το θεμα δεν ειναι να τα λεμε εδω,το θεμα ειναι να τα λεμε στους ιδιους. Μπειτε ολοι στο σαιτ τους και κραξτε τους,οπως ειχα κανει εγω μια χρονια και μαλιστα ειχαν τα μουτρα να μου απαντησουν κι’ολας. Αλλα και παλι δεν προκειται να αλλαξει κατι απο πλευρας τους. Τα ιδια χρονια τα ιδια σκατα,αλλα οπως ειπα και πριν,εμεις φταιμε και κανεις αλλος.

Ασ πουμε και λιγο τα πραγματα με το ονομα τους. Η εμφανιδη του ozzy ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!! Φαλτσα απο το δευτερο τραγουδι κιολας! Ισως πρεπει να το παρει αποφαση και να μην καταστρεψει τον μυθο του. Εγω μεγαλωσει με τραγουδια του και ειχα παρει το tribute την εποχη που κυκλοφορησε και με στενοχωρει να βλεπω το κοινο να ξεκαρδιζεται στα γελια σε καθε φαλτσο του. Δυστυχως τα χρονια περνανε και επρεπε να ειχαμε μεινει στην εικονα του 2005 η και του 2010. Αλλα το χθεσινο ηταν δυστυχως για λυπηση. Ναι ειναι μυθος , ναι το γουσταρει και τον γουσταρουμε αλλα ειναι διαφορετικο να προσπαθεις και να σε χειροκροτουν και διαφορετικο να υπαρχουν εστω και λιγοι που να τους προκαλει γελιο η προσπαθεια σου!

στις τουαλετες 2-3 που ειχε.τρελες ουρες.ουτε στο ι.κ.α ετσι.πραγματικα λυπηθηκα τις γυναικες.

Επίσης ψόφος και στους ΜΑΛΑΚΕΣ που καθονταν έξω με τα βρώμικα και τις κολομπλούζες τους και έκλειναν όλο τον δρόμο, ψόφω και καρκίνο καριόληδες :twisted::twisted: εξετίας σας κάναμε 30 min να βγούμε …

Που θα πάει θα τα πάρει κάποια φορά ο κόσμος και θα σας τα σπάσει όλα καριόληδες … [-X[-X[-X[-X

ώωωπα ρε… :stuck_out_tongue: νταξ, μλκία, αλλά κάπως πρέπει να βγάλουν και αυτοί το μεροκάματό τους…

ο κόσμος έπρεπε να’χει πάρει ήδη φόρα και να σπάσει το box office της didi… αλλά τέλος πάντων… :stuck_out_tongue:

Αυτό! Πώς και δεν έχει πλακώσει κανείς στο ξύλο μέχρι στιγμής καναν της didi μου κάνει μεγάλη εντύπωση

Σε γιατρούς να τα φάνε …
Όποιος βγάζει το “μεροκάματο” του σε βάρος του κόσμου του αξίζει ψόφος …

βασικά να τα σπάσουν όλα μαζί
και μετά ότι μαζευτεί ($$ ρούχα φαγιτά) μοίραζμα σε άστεγους κλπ :-))))

νταξ ρε παιδί μου… υπάρχει “σε βάρους του κόσμου” και “σε βάρος του κόσμου”…

απλά δεν μπορώ να βλέπω για καρκίνους και για γιατρούς για 20 καραγκιόζηδες που απλά σε πήζουν για λίγο στην κίνηση… :roll:

ποσο “σε βαρος του κοσμου” ειναι ρε? ας μην το παρατραβαμε. εδω οι ντιντηδες ξεκινανε το εισιτηριο στα 45 και το πανε 65 με κατωτερο(για μενα) λαιν απ! οι “ψιλικατζηδες” απ’εξω μας πειραξαν?

τρατζικ!

Επισης οποτε ελεγε “I can’t hear you” με τη παρεα μου λεγαμε “ουτε εμεις :lol:”

Υ.Γ. Πηρε χαμπαρι κανεις οτι μπερδεψε τους στιχους στο Paranoid? Οχι μην βγω και τρελος στο τελος…!

ναιι το καταλαβαμε κ εμεις…νομιζω και στο Ν.Ι.Β κατι μπερδεψε…:stuck_out_tongue:

+++100000000…

Machine Head: Τουs θέλω σε κλειστό χώρο εκεί που παίξαν οι Μegedeth.

Ozzy: Μάλλον θέλει ξεκούραση, πολύ κατώτεροs από το 2010,
ο κόσμοs το κατάλαβε για αυτό και ήταν υποτονικόs.
zakk & Slash: Mάλλον αγγαρεία κάνανε.

Πολύ μέτριο το φεστιβάλ καλά που ήταν οι Machine Head.

βούτυρο στο ψωμί μας έβαλε, να πετάξουμε όλοι την ίδια εξυπνάδα… :stuck_out_tongue:

εγω μπορω να σου απαντησω για τον καναδα μονο…εκει δεν υπαρχει αυτο που λες οχι…η τιμη του εισητηριου παραα πολυ σπανια ανεβαινει…αλλα πιστεψε με, μπορει να ειναι τερμα οργανωμενοι και λοιπα…αλλα δεν θα θελατε να χουμε τιμες συναυλιων του καναδα ουτε και αστυνομευση συναυλιων του καναδα…

εδιτ: Ποιοι MACHINE HEAD REEE??? να μας χαζεψετε θελετε???μιση ωρα μπλα μπλα και το υπολοιπο ομοια βαβουρα???ΕΛΕΟΣ!!

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Ποιος OZZY REEE??? να μας χαζεψετε θελετε??? ούτε να μιλήσει δε μπορεί και το υπολοιπο ομοια χάλια???ΕΛΕΟΣ!!

Ε λοιπον ΝΑΙ,κατι ακουσα και εγω αλλα νομιζω οτι κατι εγινε με τον ηχο.
Ενταξει ρε παιδια,ειναι ντροπη να κραζουμε τον Οζυ,μην τρελαθουμε κι’ολας. Μιλαμε για εναν απο τους μεγαλυτερους μουσικους που εχει περασει απο την ροκ-μεταλ σκηνη,μιλαμε για ενα απο τα μεγαλυτερα ονοματα ολων των εποχων. Το να μπερδεψει τα λογια ή να μην βγει η φωνη,ειναι κατι φυσιολογικο. Μιλαμε για κοντα στα 70 χρονια ανθρωπο που κι’ομως ακομα βρισκεται πανω στην σκηνη, ειτε για αρπαχτη οπως λενε καποιοι ειτε για αλλους λογους. Εγω δεν τον ειχα ξαναδει και γι’αυτο πηγα χθες. Αλλο η οργανωση του φεστιβαλ ( Ο Θεος να το κανει ) και αλλο οι καλλιτεχνες.
ΟΛΟΙ ξεραμε τι θα δουμε.

RESPECT ΣΤΟΝ OZZY!