παντως για μερικούς άπιστους που κοροϊδεύουν την εταιρεία για τις ηλεκτρικές καταιγίδες, πάρτε ρε ζωα
[B]Αφου μαγκωσανε τα φραγκα στα @@ τους κιολας!Αφου του χρονου θα ξαναμαζευτει κοσμος,παλι στα @@ τους.[/B]
Ο μονος λογος που μου περασε απο το μυαλο να παω ηταν οι Sabbath τους οποιους δεν ειδα το 2005,αποφασισα ομως να μην μπω σε αυτην την ταλαιπωρια πριν ανακοινωθει οτι τελικα θα παιξει ο Ozzy με τους φιλους του.
Καταλαβετε κατι,οσο μαζευει κοσμο στο χωραφι και βγαζουνε φραγκα οι Didiδες,δεν προκειται να βελτιωσουν κατι,οπως εγραψα και παραπανω,στα @@ τους.Αν δεν τους κανουμε κανα μπουκοταζ καραμπινατο,θα συνεχισουν να μας γραφουν στα @@ τους.
Οπως εχω γραψει και στο thread του live των Fates Warning περυσι στη Λαρισα–>Πληρωνω αντιτιμο,δε μου κανετε καμια χαρη,και γι’αυτο θελω να μπορω να παρακολουθησω ενα live/festival με την ανεση μου,οχι να μην ξερω που να κατουρησω η να κανω το σταυρο μου μην παθω τιποτα επειδη εσεις ειστε ανευθυνοι και απολυτως ακαταλληλοι να διοργανωνετε festival.
Θα ηθελα να ξερω,σε περιπτωση φωτιας(χτυπα ξυλο),αν εχεις τη διοργανωση των Didiδων,τι κανεις?Απαντω:Πιθανοτατα θρηνεις 2.000 με 3.000 ατομα…
Ευχομαι του χρονου ακομα λιγοτερο κοσμο μεχρι να σταματησει να γινεται το συγκεκριμενο festival!
Και κατι τελευταιο,παντα η metal μερα εχει το ακριβοτερο εισιτηριο,αυτο κατι σημαινει…σημαινει οτι απο θεμα χρηματων πονταρουν σαφεστατα επανω μας,αυτο ειναι ενα οπλο.Στο Ισραηλ,αν δεν κανω κανενα τραγικο λαθος,δεν πηρε κανενας εισιτηριο για συναυλια των Metallica με αποτελεσμα η τιμη να πεσει δραματικα…Αν θελουμε μπορουμε…
Η αποφαση μου ειναι τελικη,δεν ξαναπαταω σε ‘‘festival’’ διοργανωσης 2-3 συγκεκριμενων εταιριων,δεν παει να εχει ονειρικο billing π.χ.Metallica με ανασταση του Cliff,Death με ανασταση του Chuck,Queensryche (era 1988 με χρονομηχανη),Black Sabbath,Led Zeppelin,Iron Maiden,Motorhead,Judas Priest(era 1991)…
Να γελασουμε και λιγο,αν αυτο πoυ ‘‘διοργανωνει’’ η Didi ειναι festival τοτε αυτα που γινονται στην Ευρωπη με καμια 50αρια ονοματα πως λεγονται?
πάντως για φέτος πρέπει να’ναι γεγονός ότι θα μπουν μέσα οικονομικά… δεν παίζει κάτι διαφορετικό…
Εχω να πω μόνο 3 πράγματα γιατι τα περισσότερα ειπώθηκαν.
-
ΠΩΠΩ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Νομίζω ότι πάμε για να νιώσουμε εκεί πέρα. Ναι ωραία δεν ήταν οι καλύτερες συνθήκες αλλα το έχετε κουράσει όλοι.
-
[B][SIZE=“5”]ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΟΙ MACHINE HEAD ΓΑΜΩΤΟ. ΦΛΙΝ ΣΑΓΑΠΩ.[/SIZE][/B]
-
Φίλε κάτι δεκατριάχρονα 1,5 μετρο, βαράνε πάρα πολύ άσχημα και δεν κουράζονται κιολας. Τι γίνεται. Τι τα ταΐζουν; Και γενικά πολλή βία χθες σε σημεία που θα μπορούσε να γίνει πολύ αξιοπρεπες πιτ (βλέπε lucky funeral, planet of zeus). Παρόλα αυτά τη γλίτωσα χωρις απώλειες.
βασικά θα με πείτε γραφικό τώρα, αλλά κοιτάξτε πέρα από τη γραφικότητά μου και απαντήστε σοβαρά στο κάτωθι ερώτημα: Ποια η διαφορά του γελοίου ντεμάιο με τους γραφικούς του λόγους περί “καλύτερων οπαδών του μέταλ” κτλ κτλ κτλ και του γαμάτου φρόντμαν φλιν που μίλαγε κάνα δίλεπτο ανάμεσα σε κάθε τραγούδι και έβγαλε κι ένα 8λεπτο λόγο για το πόσο τυχεροί ,μάγκες,γαμάτοι κτλ κτλ (αναφέρθηκε συνφορουμίτης πριν) οπαδοί είμαστε εμείς οι έλληνες?? Η διαφορά είναι ότι ο ντεμάιος λέει “να παν να γκαμηθούν” και ο φλιν λεει " let them go fuck themselves" ?
Απλα πρεπει να σταματησουμε να δικαιολογουμε τα παντα… Απο τις μπαντες μεχρι τη διοργανωση. Πρεπει να καταλαβουμε οτι η συναυλια χθες ηταν πολυ μετρια και δε πρεπει να δωσουμε αλλο χωρο να κανουν τετοιες αρπαχτες. Ολοι γουσταραμε που πηγαμε να ακουσουμε τη μουσικη μας, να πιουμε τις μπυρες με του φιλους μας, αλλα δε παει αλλο. Σημερα το εισητηριο επρεπε να ηταν 30 ευρω, οταν καθε μπαντα επαιζε μια ωρουλα.
Χωρις να εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου αγαπητη tatsoman,αυτος ακριβως ειναι ο λογος που ποτε δεν προκειται να δουμε διοργανωση της προκοπης στο Ελλαδισταν.Δυστυχως πολλοι σκεφτονται ετσι με αποτελεσμα ο διοργανωτης να εχει την ευχερια να κανει αρπαχτες,σκεφτεται ως εξης:αφου ρε φιλε ακομα και σε καρβουνα να τους βαλω να περπατησουν θα μου τα σκασουν,γιατι να ζοριστω να βελτιωθω?
Οταν θα φτασεις γυρω στα 35,και συνεχισεις να πηγαινεις σε live,γιατι υπαρχει παντα η περιπτωση να εχεις κουραστει να πληρωνεις και να σε αντιμετωπιζουν σα ζωο,τοτε το ξανασυζηταμε.
Τα παραπανω δεν αναφερονται προσωπικα στην tatsoman αλλα σε ολους οσους ειναι ευχαριστημενοι επειδη βλεπουν μια μπαντα ασχετα κατω απο ποιες συνθηκες την παρακολουθουν…
απλα ειμαι πραγματικα ευτυχισμενος που προλαβα να πουλησω το εισιτηριο μου… οχι απλα “Φεστιβαλ”, αλλα “for the festivals”…
Αυτο
Machine head δεν ακους, οποτε εκανες τη σωστη κινηση.
Κατα τη γνωμη μου τα 3/4 της συναυλιας ηταν αυτη των machine head.μονο γι’ αυτους αξιζε να παει κανεις.
Ε Οζζυ ειχα δει πριν 2 χρονια που εσπειρε κανονικα, Paradise Lost ειχα δει στο Draconian Tour και με νταλα ηλιο δεν μου εκανε εξ αρχης αισθηση, Machine Head αδιαφοροι, μονο για Kiske ζηλεψα λιγο, αλλα οκ.
Βασικα, αν ηταν εξ αρχης αυτο το line up, ισως πηγαινα τελικα, αλλα οταν σου ακυρωνουν Sabbath οι οποιοι ειναι στα πολυ αγαπημενα σου συγκροτηματα, ε το βλεπεις αλλιως.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γελάω με σας τους γκρινιάρηδες που πληρώσατε καλα-καλα και πήγατε και τώρα θέλετε να σπάσετε στο ξύλο κι αυτούς της didi… Λες κ δεν ξέρετε τί παίζει. Άντε ψηφίστε Χρυσή Αυγή ή απλά ΩΡΙΜΑΣΤΕ!
Απο αυτα που διαβαζω αισθανομαι τυχερος που αποφασισα να μην παω τελικα :):)
Εγώ πήγα κ πέρασα μια χαρά! Δε μ’αρέσει κ εμένα η αντιμετώπιση της didi στο κοινό και μέχρι εκείνου του σημείου συμφωνώ απλά απ’τη στιγμή που τα ξέρεις όλα αυτά και βάζεις το χέρι στην τσέπη και τους τα σκας ΜΟΚΟ φίλε μεταλλά! Απλά προσπάθησε να τ’απολαύσεις από κει και πέρα. Ας μην τα έσκαγες! Η γκρίνια εκ των υστέρων είναι δίχως έννοια
ΤΑ ΣΚΑΜΕ ΚΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΦΙΛΕ, ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ???
Έχω ρε βλαμμένε μανογουερά! Αει σιχτίρ! Πολύχρονος κιόλας!
Εγω παντως ειμαι ακομα μαστουρωμενος με τους machine head καιτα Black Sabbath τραγουδια που παιξαν οι του ozzy. Οταν ακους την εισαγωγη του NIB απο το θρυλο Geezer, War Pigs ,Fairies wear boots, Iron man, Paranoid απλα τρελα θολουρα. Και η μεγαλη απογοητευση δεν ηταν ο ozzy που επαι3ε ποιο λιγο απο τι λεει το προγραμμα και δεν τραγουδαγε ‘‘ὀπως θα πρεπε’’ , 63 χρονων ειναι, καταπονημενος φαινοταν οτι ειναι και παλι προσπαθουσε. Ο nick και η παρεα του, ηταν απλα θλιβεροι, δε πα να tweetαρει οτι θελει, μονο επαγγελματικη εμφανιση δε καναν.
Σε καμια περιπτωση δε το μετανιωνω που πηγα, ναι θα μπορουσε να ταν [U]πολυ[/U] καλυτερα, ναι το τικετο ηταν [B]πολυ[/B] τσιμπημενο για τις υπηρεσιες που προσφερουν αλλα ναι γαμω περασα ωραια!
Προσωπικά ήταν το πιο βαρετό rockwave από το 1996 (τουλάχιστον στις μεταλ μερες του) και από τη στιγμή που ακύρωσαν οι Sabbath είχα ήδη ξενερώσει αλλά το (αρχικά) καλό ticket μας οδήγησε και πάλι στα χώματα της Μαλακάσας… Λίγος τελικά κόσμος, και γενικά μουδιασμένος αλλά κάπως έτσι είμαστε παντού πια με μια καθημερινότητα δύσκολη έτσι κι αλλιώς…
Η μικρή σκηνή μάλλον δεν βοήθησε την όλη φάση, ήταν οκ τη χρονιά που είχε Carcass πχ αλλά τώρα δε χωράγε ο κόσμος και οι πίσω μάλλον ένιωθαν κορόιδα. Ευτυχώς νορμάλ τιμές στις μπύρες ενώ το θέμα με τις τουαλέτες είναι βασικό για τις γυναίκες (μεγάλο φάουλ της Didi) αλλά ας μην τρελαίνεστε οι υπόλοιποι, σε όλα τα φεστιβάλ του εξωτερικού το ίδιο γίνεται σε κάθε δέντρο, θαμνο και κάγκελο στα οποία μάλιστα (λόγω περισσότερου κόσμου) μετά από μερικές ώρες έπρεπε να πατήσεις σε μια «όμορφη» λίμνη…
Εχοντας δει όλες τις βασικές μπάντες από 2 φορές τουλάχιστον δεν είχα κανά ιδιαιτερο τρέμουλο για κάποια και η μόνη που δεν είχα δει ([B]Unisonic[/B]) κινήθηκε σε ρηχά νερά όπως και ο δίσκος της (αν και εκτίμησα το γεγονός ότι δε πάνε να πατήσουνε πάνω στα σιγουράκια).
Οι [B]Paradise Lost[/B] βαριούνται έτσι κι αλλιώς στα live οπότε λογικό είναι να μην γουστάρουν με κάργα ήλιο (αλλιώς θαταν οι Dala Sun), σιγά μην έπεζαν παραπάνω, τι θέλατε να φτάσουνε τις απίστευτα μεγάλες σε χρόνο κανονικές εμφανίσεις τους?
Οπότε και μεις προσπαθούσαμε να δούμε αν θα συνεχίσουμε με μπυρές, κρασάκι ή αυτό το πράμα με την jose cuervo.
Oι [B]Machine Head[/B] είναι μεγάλη μπάντα και πωρωτικοί όπως πάντα, ήταν σαφώς οι καλύτεροι της βραδιάς αν και οι αμερικανοποζεροπαρλάτες του είναι δήθεν και βαρετές, ευτυχώς ο κόσμος δεν αντιδρά πια με επευημίες επειδή απλά κάποιος λέει wow, fuck, και yeah.
Στο τέλος ο [B]Οzzy [/B]σε συναυλιακή παρακμή…
μερικά βιντεάκια:
[B][U]Machine Head ? old[/U][/B]
[B][U]Paradise Lost ? erased[/U][/B]
[B][U]Unisonic ? march of time[/U][/B]
[B][U]Ozzy ? mr.crowley[/U][/B]
παρα πολυ ωραια βιντεο,φιλε