Και δεν πλησιάζει τα 70 ο Όζυ ρε! 64 είναι (γεννημένος το 1948 ). Σε ένα χρόνο στη σύνταξη… η 3, αν το πάμε με τα νέα μέτρα στα 67
^^ κολλαει ακομα τα ενσυμα:p
Συνειδητοποιησα κ εγω χτες οτι τελικα το rockwave (οπως κ αι ειναι αυτο) ειναι απο τα λιγα καλα πραγματα που συμβαινουν στην Ελλαδα,που πραγματικα σε ταξιδευουν λιγο και ξεχνας τη καθημερινη μιζερια και γκρινια.Νομιζω το χρειαζομασταν μετα απο τοσο μεγαλη δοση πολιτικου εκφοβισμου και παρατεταμενης εκλογικης διαρκειας.Το φεστιβαλ οντως δεν ηταν και το καλυτερο που εχω παει,αλλα το ‘κλαιω τα λεφτα μου’ και ‘χαιρομαι που δεν πηγα’ απεχουν μιλια μακρυα.
Προσωπικα πηγα να αποτισω φορο τιμης (ξανα) στον Ozzy και ηξερα τι θα ακουσω.Ουτε ο Fredy Mercury ειναι, ουτε ο Dickinson.Μου φτανει που ειναι εκει πανω και το λεει η καρδια του.Δηλαδη τι να πω και για τα αλλα ζωα, που με τα μισα του χρονια,παρατησαν το live και εφυγαν χωρις να σεβαστουν τον κοσμο και τα λεφτα που δωσαμε.Δηλαδη τους Unisonic δεν τους χτυπαγε ο ηλιος?Βγηκαν και πιο νωρις και ηταν ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ…φωναρα ο τυπος αν και το μικροφωνο ηταν πολυ χαμηλα.Οι planet of zeus πολλοι καλοι και ο τυπος φωναρα.
Machinehead τι να πω,οι τυποι αναψαν φωτιες,εκαναν τον τοπο κολαση και τους περιμενουμε ως επικεφαλεις!!!
Ο slash δεν μου αρεσε,νομιζω δεν κολλαγε στο υπολοιπο σχημα και εχει το κλασσικο στυλακι ‘ψιλοβαριεμαι για να δειχνω κουλ’ και μου 'ρχεται να τους σπασω τα δοντια!!!
Geezer και Ozzy απλα ζωντανοi θρυλοi,απο αυτους που σε κανουν να ταξιδευεις χρονια πισω,οπου τα τραγουδια τους συνδεονται με τις σημαντικοτερες στιγμες της ζωης σου!!!
Επαθα πλακα κυριως με Zakk Wylde και μετα με gus g.Ειδικα ο πρωτος ειναι επιβλητικοτατος και σε κανει να τον κοιτας υπνωτισμενος.Ο δευτερος ξυπναει και την ελληνικη υπερηφανια, οσων δεν ειναι κομπεξικοι, που παιζει εκει πανω με ολα τα ιερα τερατα,Αξιος!!!Αυτοι οι 2 μαλακες ομως με εκαναν οταν γυρισα σπιτι,να θελω να πεταξω τη κιθαρα απο το παραθυρο.Τεσπα θα βρω το κουραγιο και θα την ξαναπαιξω καποτε!!!
Last but not least ηταν ρε παιδια αυτος ο Clufetos.Εντυπωσιακος και μου ανεβασε πολυ τη διαθεση…μπραβο του!!!
ps.Ειμαι αυτος που στα πιτ μου εφυγε το παπουτσι και η μπλουζα και με τη βοηθεια αρκετων παιδιων τα βρηκαμε.Επισης μιλαγα και με ενα καμενο 40ρη κλωνο του Axl Rose,ο οποιος ηταν ο κλασσικος τυπος ‘Τι να μου πειτε κ εσεις απο συναυλιες,αυτα που εχω δει εγω,ποιοι Metallica’ και αλλα τετοια γραφικα καπνιζοντας πουρο κλασμενος!!!
ps 2 Σιχαινομαι αυτους που πηγαινουν σε συναυλιες και αντι να τα σπασουν,κοιτανε τι κανουν οι γυρω τους…‘μονο εγω τραγουδουσα στους paradise lost,ολοι ηταν ακουνητοι στο Paranoid εκτος απο μενα,μονο εγω χτυπιομουν στο fairies wear boots ενω οι αλλοι ασχετοι στο crazy train’ ειναι φρασεις που μου ανακατευουν το εντερικο συστημα.Καλα ο αλλος που λεει για τους μικροπωλητες που το καθυστερησαν,ειναι ο κλασσικος Ελληναρας που θελει να παρκαρει εξω απο τη σκηνη.Λες και εμεις που το αφησαμε στην εξοδο της Εθνικης ειμαστε μαλακες…!
ps 3 Συμφωνω οτι το να εισαι οργανωτης σε τετοια φεστιβαλ και να μην εχεις φροντισει για τουαλετες ειναι απαραδεκτο.Οπως και η μεγαλη πληγη σε ολες τις συναυλιες που εχω παει ειναι η εξοδος απο τους χωρους.Δεν ανοιγουν τις πυλες να φυγει ο κοσμος γρηγορα.Τα παρατανε οπως ειναι και πρεπει να πηδαμε μαντρες,τοιχους ή να στριμωχνομαστε στις πορτες οπως μπηκαμε.Τα ιδια στους acdc,lynyrd skynyrd,judas priest, metallica!!!
ps 4 Ευχομαι στο παλικαρι που επαθε κριση και εκανε και εμετο να ειναι καλα.Οι γιατροι παντως ηρθαν γρηγορα!!!
Αντε και στα επομενα!!!
Τουλαχιστον μαθαμε οτι οι νεραιδες ηταν μποτες
ευτυχισμενη -ος τωρα?
Διαφωνώ κάθετα με λογικές “τον ozzy δεν τον κρίνουμε”. Άμα ζητάει λεφτά για να τον δεις και αν τα λεφτά αυτά τα δουλεύεις και τα πονάς, ιδίως δε αν τα στερείς από οικογενειακό προϋπολογισμό και όχι από το φοιτητικό σου μηνιάτικο, τότε μια χαρά τον κρίνεις και μια χαρά τον γαμωσταυρίζεις κιόλας. Εκτός αν οι λογικές χρονόπουλου για το πόσο ψαγμένος είναι ο μεταλλάς και πόσο ανώτερη φυλή είναι και όλες αυτές οι μπούρδες γενικά, εξαντλούνται στο να φοράς μαύρη μπλούζα αντί για ροζ και μαύρο τζιν αντί για παντελόνι κοστουμιού.
Και απ’ότι καταλαβαίνω, ο ozzy ήταν τραγικός. Και για το μέταλ ισχύει ότι “τα στερνά τιμούν τα πρώτα” και μία περιοδεύουσα κωλόγρια που σέρνει το κουφάρι της από σκηνή σε σκηνή στριγκλίζοντας και ζητώντας λεφτά στο όνομα κάποιου ozzy που πριν 40 χρόνια πρωτοέπαιξε heavy rock (και όχι ακριβώς μέταλ) με τους σάμπαθ δεν τιμάει τα πρώτα της.
Χαίρομαι που η Ελλάδα βγάζει μπάντες όπως ο Πλανήτης Δίας που στέκονται με άνεση ανάμεσα σε παγκόσμια μεγαθήρια και κερδίζουν το σεβασμό του κοινού αντί για μπουκάλια και γιούχα.
Τέλος, για τη διοργάνωση φρικάρω με όσα διαβάζω αλλά ο Έλληνας μάλλον δεν θα σεβαστεί ποτέ τον εαυτό του και θα πηγαίνει και θα ξαναπηγαίνει κλπ κλπ.
τελευταία φορά που κάνω κίνηση σε οτιδήποτε οργανώνει αυτό το μπουρδέλο που λέγεται DD.(ΑΝ ΚΑΙ δεν είχα καν ιδέα για το ποιός το είχε στήσει,μέχρι που έφτασα εκεί)
ευτυχώς που ήταν η πιό τζάμπα (για εμένα) συναυλία που έχω πάει στη Ζωή μου.
όχι οτι δεν μας τα πήρε τελικά τα φράγκα η κωλοδιοργανώτρια.
ΟΖΖΥ αποσύρσου.
τόσο πιωμένος και να τραγουδάω καλύτερα απο εσένα, είναι απλώς αδιανόητο.ε?
Σας κατουρώ τους τοίχους.[-X
[SPOILER]Ρε ναυάγιο Βλήδινγκ, με τέτοια καπελάκια, ούτε για ψάρεμα δεν είσαι.Δυστυχώς μπόρεσα να δώ μόνο το κεφάλι σου που ξεχώριζε και δεν τσέκαρα καμιά κάλτσα, να ποστάρω μέχρι αύριο.
:lol:[/SPOILER]
Μια μικρή επισήμανση. Η απόδοσή του δεν είχε καμία σχέση με την προ 20 ημερών εμφάνισή του με τους Black Sabbath. Εκεί ήταν σε σημεία καλύτερος κι από το 2005 αν και φυσικά δεν μπορείς να περιμένεις να βγάλει συναυλία χωρίς “κοκόρια” πλέον. Ενδιάμεσα, απέκτησε ένα πρόβλημα με τη φωνή του που αν είναι μια φορά δύσκολο να ξεπεραστεί σε έναν οποιονδήποτε τραγουδιστή, είναι μάλλον λίγο περισσότερο όταν είσαι ο Ozzy και στην ηλικία του. Η προσπάθεια πάντως που κατέβαλε για να σώσει την παρτίδα και να διασκεδάσει τον κόσμο, για μένα αναπλήρωσε σε σημαντικό βαθμό το έλλειμμα αυτό.
Επίσης, το βίντεο του MindcrimeK ευτυχώς αποδεικνύει πως ακουγόταν τι έπαιζαν οι Machine Head, γιατί είχα αρχίσει να αμφισβητώ τον εαυτό μου…:?
ειλικρινά, αυτός είναι και ο μόνος λόγος που ότι θα λέω για συναυλιακό ΟΖΖΥ είναι και θα είναι εντελώς καλοπροαίρετο.
Είχα λιώσει στο γέλιο με τη φωνή του ΜΕΤΑΞΥ των κομματιών.
Λοιπόν πανέξυνε μη-ελλήναρα, όταν ΚΑΘΕ (μα κάθε) γαμημένο χρόνο χάνω ~30min για να βγώ γιατί κάποιο τύποι είναι ζώα και δεν λογαρίαζουν τίποτα για να βγάλουν ?? και δεν έχουν την παραμικρη ευγένια προς τον κόσμο ο οποίος στριμόχνεται σαν ζωο ανάμεσα από τα “κολομάγαζα” τους και λίγα λέω.
Χτές μάλιστα έαν είχε το θράσος να μας την πει κι όλας γιατί καθόμασταν με την παρέα μπροστα από τα τσαντίρι του (ψάχναμε να βρούμε τους άλλους μισούς) γιατί του κόβουμε την πελατία και κάπως πρέπει να δουλέψει κι αυτός … ε στιν 3-4 φορά που μας έκανε παρατήριση έγινε μπουρδέλο … :lol::lol::lol::lol:
Α και το αμάξι το αφήνω αριστερά από την έξοδο της εθνικής ώστε όταν φτάσω εκεί (και προτιμώ να περπατίσω παραπάνω) να φύγω αμέσως …
+ότι δεν έχω καμία διάθεση να είμαι με το αμάξι στον παράδρομο να πιγένω σημειότόν και να πετάγεται δεξιά και αριστερά κοσμός και να χτυπίσω κανέναν …
Αυτά από έναν ελληνάρα :hippy::hippy::hippy::hippy:
^^^
Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Μάλιστα μερικά ανθρωποειδή είχαν το θράσος να στήσουν τους πάγκους ΚΑΘΕΤΑ στο δρόμο, προκαλώντας έτσι σοβαρότατα προβλήματα.
yep,it was all over the fukken news!
:lol:
Και σε ολα αυτα που αναφερεται με τους πωλητες και τα βρωμικα τους, εδω θα ηθελα εγω να προσθεσω οτι, που ειναι η διοργανωτες να τους βαλουν χερι? Που ειναι οι διοργανωτες για να εξασφαλισουν την ομαλη εξοδο του κοσμου απο την συναυλια? Γιατι η συναυλια δεν ειναι μονο μεσα στον χωρο που ειναι η σκηνη,αλλα και απο εξω. Αλλα ειπαμε, η DiDi κοιταζει μονο πως να παρει τα λεφτα απο τον κοσμο και ολα τα υπολοιπα στα τετοια της.
Γι’αυτο λοιπον καποιοι που λενε οτι εμειναν ευχαριστημενοι και οτι το φεστιβαλ ηταν πολυ καλο, ισως θα πρεπει να ψαξουν να δουν πως πραγματικα γινονται τα φεστιβαλ και μετα να σχολιασουν ολους εμας που το κραζουμε. Εγω προσωπικα πηγαινω απο το πρωτο που ειχε γινει το 95 το Rock Of Gods και μπορω να εχω γνωμη και να πω πολλα. Αλλοι που πηγαν φετος 1η φορα,καλο ειναι να ψαξουν πριν μιλησουν.
Παντα φιλικα και δεν κραζω κανεναν,ο καθενας εχει την γνωμη του και μιλαμε για μουσικη. Μην μπει κανεις τωρα να αρχισει να με βριζει…
ρε παλικάρια, μην τον βγάλετε και πεθαμένο τον άλλον. ήρθε με πρόβλημα. δεν ειναι ετσι συνηθως.
με φάρμακα πάνω στην σκηνή ειναι ανάμεσα στα κομμάτια(και κατά την διάρκεια) για να κρατηθεί
κλαίω με βίντεο απο Lost. ειχαν λιώσει.
μόνη στεναχώρια που δεν ήρθα ήταν που δεν είδα Machine head
ρε παιδακια μου χρυσα…ΑΦΗΣ’ΤΕ μας να πουμε και τη μαλακια μας.Στην τελικη,ακομη και δικαιολογημενα χαλια να ηταν, δε θα τον ξαναδουμε ουτε αυριο,ουτε μεθαυριο.Δε μπορουμε να πουμε τη μαλακια μας?
Τοσα χρονια του εχουμε αφιερωσει.Οι Σαμπαθ και αυτος μας γαμησαν τις ζωες μας.Αν δεν τους ακουγαμε σε τρυφερη ηλικια,τωρα θα ημασταν πυρηνικοι υδραυλολογοι,με χαρτοφυλακα.
ειπα εγω να μην πειτε. να πείτε και άλλα. απλά να έχουμε στον νου μας οτι ειναι άρρωστος. και οτι ενα μήνα πριν μια χαρά(για τα τωρινά δεδομένα) τραγουδούσε.
Εντάξει ρε, από τη στιγμή που από κάποιους μουσικούς έχεις απαιτήσεις λόγω της πορείας τους, τους ακούς μια ζωή κλπ κλπ, και τελικά σε κάποια εμφάνιση παίρνεις το λιγότερο, ε λογικό είναι κάπου να λες fuuuuuck !!! :blow:
καλα και εγω δεν ειπα να πανηγυρίσετε που ήταν σε αυτή την κατάσταση, απλά το αποσυρσου τώρα ε ειναι λίγο υπερβολικό.
Γιατι ειναι υπερβολικο ? Αμα δε μπορει να τραγουδησει τι να κανει ? 5 λεπτα τραγουδι και 30 σολιδια κ.ο.κ ? Δε λεω γουσταρα με τους κιθαριστες αλλα αμα το μονο θεμα ειναι να “δουμε” τον Οζζυ τοτε να φερουν μια φωτο και να τη μοιραζουν.
να αποσυρθεί γιατί για 20 μέρες ειχε πρόβλημα με την φωνή του(κατι που ηταν γνωστό ετσι και αλλιώς)? τότε θα έπρεπε να αποσυρθούν όλοι απο τα 20 τους ξερω γω