Λοιπον, τωρα που ξεμπλεξα για λιγο με τα διαβασματα και εφυγε η καυλα απο το N.I.B., ας ποσταρω κι εγω για το “φεστιβαλ”…
Οι [B]Lucky Funeral[/B], δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ στο πεδιο ακουσματων μου, και το οτι τους ειδα νταλα μεσημερι στο καγκελο επειδη ειχε κατσει ολη η παρεα εκει, με ξενερωσε απιστευτα. Παρ’ ολα αυτα, για τον κοσμο που γουσταρει τετοια μουσικη, ειναι και γαμω τις μπαντες.
Οι [B]Planet Of Zeus[/B], ανεβηκαν, εσπειραν και εφυγαν. Με τετοιο groove χορευανε ακομα και τα δεντρα. Πολυ τιμια εμφανιση απο μια πολυ τιμια μπαντα.
Οι [B]Unisonic[/B], ηταν για 'μενα απωθημενο απλα και μονο λογω των Hansen & Kiske των οποιων (ειδικα του πρωτου) ειμαι μεγαλος φαν, και γουσταρω πολυ τις μουσικες τους. Στο ζουμι της υποθεσης, γενικα το Unisonic αλμπουμ ηταν απλα καλο, και λαϊβ τους γαμηθηκε τελειως ο ηχος (χαρακτηριστικα η 2η κιθαρα δεν ακουγοταν καθολου) αλλα εγω γουσταρα για τον λογο που ειπα.
Στους [B]Paradise Lost[/B], πηγα λιγο πιο πισω αρχικα, και στο “One Second” ξαναπηγα προς το καγκελο. Το οτι μας εκλασαν ετσι και εφυγαν με την μια, μονο επαγγελματιες δεν τους κανει, το σετ ηταν μετριο ακομα και για 'μενα που τους εβλεπα πρωτη φορα, και ειναι κριμα, γιατι θα μπορουσαν να χουν δωσει πολυ καλυτερο λαϊβ.
Τους [B]Machine Head[/B], δεν τους μπορω καθολου, πραγματικα ΚΑΘΟΛΟΥ, οποτε, αραξα με τον Moonchild στο γρασιδι πολυ πισω, και χαζευαμε κωλους 
Τελος, εκανα το λαθος
να δω τον [B]Ozzy[/B] με την madsroom, αφου ο παπαρας ο Moonchild δεν μου ειπε οτι πηγε μπροστα, αλλα 'νταξει, επειδη δεν τον ειχα δει το '10 καυλωσα την ζωαρα μου, ακομα και αν εριξα το γελιο της ζωης μου με μερικα τρελα “κοκορια” που πεταξε ειδικα στο “Mr. Crowley”. Επισης, θα εχω να θυμαμαι οτι ακουσα ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια των Black Sabbath (στο top 5), το “N.I.B.”, και ειδα εναν κωλογερο που γουσταρει τοσο πολυ αυτο που κανει, κοπανιεται περισσοτερο απο 20αρηδες και παταει χαμου πολλους ντεμεκ σταρ που ειναι σαν να κανουν αγγαρεια στη σκηνη (βλεπε προχθεσινη εμφανιση Paradise Lost)
Μερικα facts:
-
Πιο γιατομπουτσο διοργανωση δεν εχω ξαναδει. Τρελο στριμωξιδι, χαλια χωροταξια γενικα γαμησε τα. Και επισης τι πρηξοπουτσικο πραγμα αυτο να ανοιγουν τα μπουκαλια και να μην σου δινουν το καπακι? ΕΓΩ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΩ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΘΕΜΑ? (παντως με τον κωλοηλιο χαλασα κανα 5αρι μπουκαλια νερα για να βρεξω το κεφαλι μου μεχρι να ανεβουν οι PL που ψιλοεπεσε ο ηλιος
-
ΤΙ ΜΟΥΝΟΘΥΕΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΡΕ 'ΣΕΙΣ…μου 'χαν πεταχτει τα ματια εξω…αυτο και μονο αξιζε το 45αρι.
-
Οι Machine Head, μια χαρα ηχο ειχαν σε συγκριση με τις αλλες μπαντες. Απλα ο τονος του Demmel ειναι σαν να σκουζει γατα.
-
Μην κανετε το λαθος να δειτε συναυλια με την madsroom :p. Με το που τελειωσε το “Paranoid”, αποφασισε να ξενερωσει καθε μου κυτταρο με την θανατηφορα ατακα “πηγα μια φορα στο Mall”…τη συνεχεια της ιστοριας δεν την ξερω…
-
[B]ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ HAILS[/B] στους γονεις κατι πιτσιρικιων το πολυ 7-8 χρονων, που ηταν διπλα μου στον Ozzy και ξεσκιστηκαν στο headbanging…
-
Σκατα σε εναν 40αρη που ειχε βαλει τον γιο του (επισης γυρω στα 8) καγκελο στους Unisonic, και δεν φτανει που το παιδι δεν εβλεπε τιποτα, πρεπει να 'φαγε το ξυλικι της ζωης του στο “I Want Out”
[B]7) ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΑΤΙΟΥ-ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ HANSEN ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ UNISONIC, ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ, ΕΙΔΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5 ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑ ΤΟΝ KISKE ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΑΝΑΚΙ, ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΑΜΕ, ΗΡΘΕ, ΜΑΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ, ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ 2 ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ…ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΑ[/B] (αν εισαι ενας απ’ αυτους τους 5, ημουν ο τυπος με την κοτσιδα και την μπλουζα Somewhere Back In Time Tour)