ναι οκ, όλοι MEGADETH, PRIEST περιμένανε (και κάτι λίγοι SAVATAGE, τους CHRIST δε τους πρόλαβα) αλλά σε ένα φεστιβάλ θα δεις και πράγματα που δε γουστάρεις, πράγμα που μέχρι και σήμερα συνεχίζεται (βαρετοί οι λοστ, βαβούρα οι machine head, αντε με το γέρο τον όζζυ κτλ)
πάντως όταν άρχισαν τα λικνίσματα από τις γυναίκες χαλάρωσαν τα πράγματα στους filth
Kαι στο τέλος του Iron Man καμιά φορά, αλλά σε κάτι άλλα βιντεάκια της τωρινής περιοδεία είδα ότι δεν έπαιζε με πένα. Γι αυτό ρώτησα σοβαρά.
Αλλιώς αυτός που την έπιασε να την βάλει μαζί με του στιβ χαρις.
Πολύ μπουκάλι oi Filth το 2001 αλλά μια χαρά τα γάμησαν όλα. Ο λογος που τα έφαγαν πάντως είναι γιατί ο κόσμος ξενέρωσε που παίζανε πάνω από τους Savatage…
Πολυ μπουκαλι Φιλθ ναι, επεισης ειχε πεσει πολυ ξυλο μπροστα θυμαμαι… Επαιζαν κ αυτοι μερα !
Aλλα αν και οχι Ντιντι ξεχνατε και εκεινο το φαιλ φεστιβαλ με Motorhead και Dimmu Borgir, οι οποιοι και δεν ηρθαν, πουχε γινει χαμος.
Είχαν έρθει και μάλιστα λέγεται ότι περίμεναν βαμμένοι στο ξενοδοχείο να τους πάρουν για να πάνε να παίξουν.
Οι μοτορχεντ άργησαν να ανέβουν γιατί δεν είχαν πληρωθεί (όπως έγινε και με αναιλειτορ και μανογουορ στο mmd) και ο διοργανωτής έπαιρνε τις εισπράξεις από τα σουβλάκια εκείνη τη στιγμή γιατί ήδη είχαν αρχίσει να πέφτουν μπουκάλια με άμμο στη σκηνή και προβλεπόταν εξέγερση αν δεν έπαιζαν τουλάχιστον οι μοτορχεντ.
Το θέμα είναι η ακύρωση της δεύτερης μέρας και τα λεφτά που μας έφαγε, αφού έκανε ελάχιστες επιστροφές εισιτηρίων και εξαφανίστηκε.
Κάτι τέτοιοι έκαναν τη ντιντι να φαίνεται όαση.
o διοργανωτής που λέτε οτι “εξαφανίστηκε” ήταν ο “μεταλλοπατέρας” “Μάκης” που είχε τη καφετέρια Διόνυσο στα εξάρχεια?Αν ναι, μέγιστος άσχετος με το χώρο,απο μουσική μέχρι επιχειρηματικότητα.
Όσο για τον μαλάκα τον τάπα απο τους Φίλθ, δέν τον χάλασε η άμεση “απάντηση” στην πρόκληση του να πετύχουν τον μπασίστα!Όρθιος αναπτήρας πάνω στο μπάσσο του.χοχοχο.
Στα @@ μου οι Savatazzz…
ΜΟΝΟ ΠΡΗΤΣ!
Γενικα ειμαστε λιγο τριτος κοΖμος και ως οπαδοι οποτε ειναι λιγο ακυρο να εκφραζουμε εκπληξη για αρπακολατζηδικες διοργανωσεις.
Θυμαμαι μεηντεν το 2000, κλασικο βλαχακι απο επαρχια ειχα κατεβει να δω το λαιβ και ειχαν βγει οι φαντομ λορντ για σαπορτ. Ηταν πρωτη φορα που εβλεπα μεταλ μπαντα μπροστα μου να παιζει λαιβ και ειχα κατουρησει τα βρακια μου απο τη χαρα.
Ε τι το θες οι μισοι εβριζαν και πετουσαν μπουκαλια. Μηδεν σεβασμος, τιποτα. Αν και νομιζω οτι εχουν βελτιωθει καπως τα πραγματα και αυτη η χωριατιλα του ελληνα μεταλλα εχει μειωθει αισθητα.
Δεν μου προκαλεί καμιά απορία αφού και εγώ σε όσα Rockwave έχω πάει μια απο τα ίδια.
Η Σκηνή που ήταν ακριβώς?
Πέρισυ στο Sonisphere η μικρή ήταν όπως μπαίνεις δεξια και ευθεία και η μεγάλη ευθεία αριστερά.
2 τουαλέτες όλες και όλες και φυσικά όλοι να κατουράμε γύρω γύρω τα καημένα τα δεντράκια!
Είχα πάρει εισητήριο για Ozzy αλλά τελικά το πούλησα γιατί κατι έτυχε και δεν μπόρεσα να πάω και από αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να πώ οτι το μετάνιωσα και τρελά!:-k
To “Hell bent for leather” είχαν παίξει και εκεί είχαν φάει την περισσότερη γιουχα, γιατί ο τραγουδιστής μιλούσε αγγλικά, “Do you like heavy metal?” και κάτι τέτοια.
Ο οποίος τραγουδιστής είχε εμφανιστεί σε τηλεοπτικό ταλεντ σοου της εποχής τραγουδώντας Βad Company και είχε ακούσει καλά λόγια από τον Μπονάτσο.
Eπίσης ήταν θαμώνας στο ιστορικό Rich στα Άνω Πατήσια, όπου έσκιζε διάφορα κομμάτια με μπάντες διασκευών, όπως το “A tale that wasn’t right” των Helloween.
Άσχετο με το live αλλά αυτό το πράγμα σε όποια συναυλία έχω πάει σε Μαλακάσα ή Αθήνα με τα βρώμικα είναι εξωφρενικό!
5? για ένα σάντουιτς που δεν το τρώει ούτε σκύλος δεν τα ξαναδίνω!
Αν πάς σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας αυτό δεν παίζει με την καμια!
Θεσ/νίκη καντίνα με 2,5? και τρώγεται
Ε ναι αυτη η μερα ομως ηταν και πιο εναλλακτικη καταλαβες?
Και παρα πολλες με τις μαναδες τους!!!
Ειχα δει μεταξυ του “α,β,γ,δ”, του “1+1=2” και του “κυρια κυρια ο Γιαννακης μου εκλεψε το τοστ μουυυυυυυυυ” (ιεροσυλια να παιζουν πανω απο τους SAVATAGE οι πουθεναδες παντως)
τότε τους COF τους πήγανε σαν πρόβατα για σφάξιμο…μετά από Savatage και πριν απο Megadeth (νομίζω ήμουνα λίγο κάπως εκείνη τη μέρα)
ήταν η γνωστή αρχιδιά να βάλουμε και ένα όνομα μήπως και τραβήξει κόσμο με τέτοια ακούσματα.
Το είχαν κάνει (άλλη εταιρεία) και με τους Virgin Steel στο φεστιβαλ με τους Venom. Μάλλον ο κόσμος φοβήθηκε το σπαθί του DeFeis και ήταν πιο κουλ τότε :lol:
Με είχε πιάσει πονοκέφαλος τότε με τους Emperor