Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Πρόβατα, ξεπρόβατα, η καλύτερη εμφάνιση της ημέρας ήταν πάντως, μετά το ισοπεδωτικό λάηβ των πριστ ασφαλώς.

Καλά δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι ήμουν πιτσιρίκι αλλά μιλάμε οι priest εκείνη τη νύχτα είχαν έρθει από άλλον πλανήτη.

μεγαλειώδης εμφάνιση ρίπερ.

Έχουν και πολλά μπλαστμπιτς οι εμπερορ ρε γαμώτη.
Δεν ήταν εταιρεία παραγωγής αυτός που το διοργάνωνε, το Metal Invader ήταν και φέρανε συγκροτήματα που γούσταραν και οι ίδιοι.

Ρίπερ θέρισε τον κόσμο εκείνο το βράδυ στο ποδηλατοδρόμιο, φορούσε κι ένα σακάκι όχι λαμέ, αλλά με λάμες.
Μεταλ γκοντζ ρε νιαμου \μ/

α)Unisonic: Μια χαρά τα πήγαν για τις αντίξοες συνθήκες που προκύψαν και είναι κρίμα που τις ψηλές του τεράστιου Kiske δεν τις ακούγαμε καθόλου :?
β)Οzzy: Το να ακούς τους ύμνους από των Sabbath από τον ίσως μεγαλύτερο ροκά της μέταλ μουσικής μου αρκούσε
γ)Didi: Κάθε χρόνο και χειρότερα

ε οχι και κουλ, βρισίδια νον στοπ φεύγανε, ενώ και στους Theatre of Tragedy όλες οι ατάκες ήταν στοχευμένες στα μπαλκόνια της Liv και μόνο, τη χειρότερη γκρίνια πάντως προκάλεσε το ότι όλα τα break μεταξύ των συγκροτημάτων είχαν σαουντρακ το (νέο τότε) ντεμπούτο δίσκο των hammerfall.

και όμως αυτό είναι το ωραίο σε τέτοια φεστιβάλ, διαφορετικά γκρουπ, ποικιλία ήχων κτλ, δυστυχώς τα παιδιά από το invader μπήκανε μέσα αφού δεν είχε πολύ κόσμο…

στους Emperor υπήρχε θέμα με τον ήχο πάντως, και ο αέρας δε βοηθησε και πολύ

Για καλό το είπα προφανώς και τόνισα ότι φέρανε συγκροτήματα που γούσταραν και οι ίδιοι σαν οπαδοί. Πχ. Οι Venom που δεν είχαν ξαναπαίξει Ελλάδα είχαν μεγάλο κασέ, σόου με λειζερ κλπ. και ακριβώς γι αυτό μπήκε μεσά το περιοδικό αρκετά εκατομμύρια δραχμές.
Οπως και το Rock 'em all μια δεκαετία μετά, δεν τους πάει τους Venom να παίζουν εδώ μάλλον.

Στο ροκεμολ πάντως κάποιες εκατοντάδες κόσμου είχαν γίνει μπαλάκι ανάμεσα στα κιόσκια από πολύ νωρίς ψάχνοντας εις μάτην μπύρα ή κανα ψωροσάντουιτς.
Λίγο η ξενηστικομάρα, λίγο το πάθος στους λακουνα κοϊλ νωρίτερα, παρέδωσε πνεύμα ο έρμος ο μεταλάς μέχρι να βγουν οι βένομ.

Αφού είχε δει την μεγάλη επιστροφή του μπάτσου λίγο πιο πριν γιατί να ασχοληθεί με τους κουλούς τους βενομ;
Ούτε νερά δεν είχε από ένα σημείο και μετά. Αυτές είναι διοργανώσεις, μόνο μουσική.

Tετοια ζεστη δεν εχω ξαναζησει οπως τοτε στη Τεχνοπολη…

Για να πουμε κατι on topic παντως, εκπληκτικη ανακοινωση απο τον Χολμς. Που και αρρωστος να ηταν, θα ερθουν παλι του χρονου με κανα 30ευρω και σα να μην εγινε τιποτα, τι ωραια τι καλα.

Οξω.

Κι εμένα δεν μου άρεσε οι ανακοίνωση του Holmes, σε αγαπάμε σε εκτιμάμε αλλά κάτσε και παίξε ρε μάστορα, πληρώσαμε στο κάτω κάτω. Πάντως το Tragic Idol και το Honesty In Death μου ακούστηκαν πολύ ωραία.

Αν είχε τόοοοοσα προβλήματα πια, καλύτερα να ακυρώνανε την εμφάνισή τους και να μην έπαιζαν καθόλου, παρά αυτό το πράγμα…

και ξαναλέω, gay χωρίς κανέναν σεβασμό στους οπαδούς τους.

Την τελευταια φορά που ακουσα τους Paradise Lost είναι το '09 στο Gagarin και ήταν πολύ ικανοποιητική η συναυλία τους καθως στο τέλος μας αφησε να διαλέξουμε το Eternal ή το The last time ! Χρόνια ξερουμε ότι τα προβλήματα της φωνής του Holmes ήταν και είναι εμφανέστατα εδώ και χρόνια ,εμεις που ασχολουμαστε με το συγκρότημα ! Ακόμα και στο τοπικ του καινουργιου αλμπουμ του , ενας συμφορουμιτης που κοινοποιησε το Ηonesty in death Live ως πρωτη εκτελεση, βλεπαμε τα προβλήματα της φωνης του Holmes!

Επίσης να προσθέσω οτι στο Live του Βελιγραδιου ήταν 8 κομματια (2 λιγοτερα) ! http://www.setlist.fm/setlist/paradise-lost/2012/usce-park-belgrade-serbia-3df79af.html… 3 μερες πριν το Rockwave!

Τέλος, εχω να πω ότι δε πήγα διότι 1) Ξενερωσα ότι δε θα ερχόταν ο Ιommi λόγω της υγειας του, 2) Ειχα παει περσυ στο Sonisphere και ήταν μαυρα χαλια ο ήχος 3) Μια από τις αγαπημενες μου μπάντες (Paradise Lost) με ανοιχτό χώρο,ζέστη(1η Ιουλίου) και τα προσφατα θέματα φωνης του Ηolmes , με εκαναν να μη παω και δικαιώθηκα!

Υ.Σ. Τα τραγουδια των Paradise lost τα είδα στο Youtube και ήταν εμφανέστατο το προβλημα του Χολμς φωνητικα καθως δε κρατουσε τη φωνη του όσο επρεπε και εκανε και γκριματσες !

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ τα πες ολααααα!!! μετα τον μπατσαρο τι να κλασουν οι αταλαντοι βενομ με τον αθλιο βαβουρικο ηχο, τρατζικ :frowning:

ον τοπικ, για τη συναυλια φετος τα ειπαμε ολα, χαιρομαι που βλεπω οτι η μαζικη πλειοψηφια συμφωνει στα βασικα (και στα καλα και στα κακα)

για το σουργελο τον χολμς θα θελα να πω μονο οτι δε θα καθομουν να τον κραξω με τοσο παθος, αν δεν ηξερα & θυμομουν οτι καποτε οι ΠΛ επαιζαν λαιβ το as i die ΕΤΣΙ :

και τωρα μας σερβιρουν ενα αηδιαστικο ρεμιξ/διασκευη, την εμετικη λαιβ εκτελεση του οποιου αρνουμαι να λινκαρω :Ρ

αντε μπαναρετε τον καποιος :!:

[SPOILER]πλακα κανω ε, γουστα ειναι αυτα, μη τσιτωσεις[/SPOILER]

Έλα λίγα με τους Lost τώρα όμως ε! Όσοι τους είδαμε και στην περιοδεία για το DT ξέρουμε ότι ήταν μια χαρά! Και ο Χολμς είχε καλή απόδοση! Ήταν μια κακή στιγμή, στο κάτω κάτω όποιος περίμενε κάτι καλύτερο ή περίμενε να μάθει τους Lost από αυτό το live ε μάλλον δεν τα ξέρει καλά τα πράγματα. Πάμε παρακάτω…

Σε παω εσενα

Και εχοντας δηλωσει σχολες και τα ρεστα,απελευθερωμενος απο το αγχος μπορω πλεον να κανω το δικο μου ριβιου το οποιο δεν ενδιαφερει απολυτως κανεναν.

[B][SIZE=“2”][U]Lucky Funeral[/U][/SIZE][/B] Mε ειχε προειδοποιησει η αδερφη μου που τους ειχε δει το 10’ νομιζω με Kylesa.Νομιζα πως τα φουσκωνε,αλλα τελικα για πρωτη φορα σε συναυλια χρειαστηκε να κατσω μιση ωρα με τα χερια στα αυτια σαν παιδακι που μαλωνουν οι γονεις του.Ντροπη για την εννοια της μουσικης,το απολυτο,αντιαισθητικο τιποτα.Για τον “φροντμαν” καθε σχολιο περισσευει.

[B][SIZE=“2”][U]Planet of zeus[/U][/SIZE][/B] Παρολο που ο ηλιος μας ειχει πρηξει τον πεοντα,οπως ειπε και ο φιλος πιο πριν γκρουβαρισαν και τα δεντρα.Ωραιοτατος ηχος,ομορφο σαουδερν/στοουνερ με γαμηστερα χιτακια,επιβεβαιωσαν οτι ειναι μια απο τις καλυτερες ελληνικες μπαντες αυτη τη στιγμη.Παντως θα ηθελα περισσοτερα απο Eleven the hard way,π.χ Smoke Weed κλπ αλλα καλο σετλιστ και αυτο.Επισης θα ηταν καλο ο τραγουδιστης να ΜΗΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΣΟ.Δεν εισαι νοτιος και μην το ξαναπεις “ρουοκα εντ ρουοχολ”.Κατα τα αλλα ομορφα.

[B][SIZE=“2”][U]Unisonic[/U][/SIZE][/B] Παρολο που γενικα μισω το παουερ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων το ομωνυμο αλμπουμ μου αφησε καλη γευση και νομιζα πως κομματια σαν το Star Rider,My sanctuary,King for a day θα απογειωναν την εμφανιση.Προσπαθησε ο Κισκε,αλλα εγω ειλικρινα βαρεθηκα απο τα πρωτα 10 λεπτα και μετα.Το εσωσε το I want out στο τελος αλλα εφοσον ειχαν και πολλα προβληματα στον ηχο χωρις να φταινε οι ιδιοι λεω να μη λασπολογησω αλλο :stuck_out_tongue: Γενικα ολοι ξερουμε οτι μπορουν και καλυτερα και επισης ο Κισκε παιζει να κανε το αστειο με την καραφλα τπου ως ψημενη πατατα πανω απο 5 φορες :lol:

[B][U][SIZE=“2”]Paradise Lost[/SIZE][/U][/B] Φανηκαν εξαρχης οτι ηρθαν διεκπαιρεωτικα.Αλλους PL ειχα δει εγω σε πιο παλια λαηβ στο γιουτουμπιο,με πιο πολυ σκοταδι,πιο πολυ βαρβαριλα και γενικα εδειχναν γαματοι.Περιμενα πιο καλη αποδοση,ιδιατερα οταν πρεπει να προωθησουν και μια αλμπουμαρα οπως το Tragic Idol.Και επισης ρε Χολμς και οι προηγουμενοι ειχαν τον ηλιο μεσα στη μαπα,δεν κανανε ετσι ομως,παιξανε το σετακι τους και φυγανε…Σεβασου λιγο το μαλακα απο κατω που ταξιδεψε για να δει και εσενα και εχει δωσει ενα σκασμο λεφτα,διψαει,ζεσταινεται,κατουριεται και δε φευγει για να μη χασει τη θεση ή ξερωγω τι αλλο.

[B][SIZE=“2”][U]Machine Head[/U][/SIZE][/B] Tι να πω που δε το ειπαν οι ιδιοι με τη μουσικη που επαιξαν…Τετοια εκρηξη ενεργειας δεν την περιμενα μα τις χιλιες γενειαδες.Χοροπηδουσα σα το κατσικι,ουρλιαζα μεχρι να φραξω και την επομενη μερα χρειαστηκα νεο σβερκο…Και ας μιλησε λιγο παραπανω,ας τους γαμησαν και αυτους στον ηχο ωστε την ωρα που ειπε Νταβιντιαν και αρχισαν να παιζουν νομιζα οτι μας τρολλαριζαν και επαιζαν αλλο, μου εδωσε μια τελεια εμπειρια.Χαιρομαι απιστευτα που ειδα την -υποκειμενικοτατα- κορυφαια μεταλ μπαντα των τελευταιων 15 χρονων (μαζι με Τοοl και Down) στα απολυτα ντουζενια της.

[B][SIZE=“2”][U]Θειος Οζζυ[/U][/SIZE][/B] Και ας εκανε του κοσμου τα κοκορια,εγω ακουσα Fairies Wear Boots,N.I.B και War Pigs live και ειδα τον θρυλο με τη φωνη του οποιυ μεγαλωσα.Ναι,ισχυει πως δεν ακουγεται πλεον αυτη η φωνη(και ας εβγαλε το σαμπαθικο σετ μιαααα χαρουλα) αλλα το να βλεπεις τον 64αρη Οζζυ να τρεχει πανω κατω,να ξεσηκωνει τον κοσμο,να πεταει κουβαδες μανικες και γενικα να μη βαζει κωλο κατω για μιαμιση ωρα (πλην σολο Κλουφετος και Γκας)ε,ειναι κομματακι ανεκτιμητο :smiley: Επισης θανατος στον Σλας.

Σαν να μου φαινεται οτι εχουμε παραγινει ευαισθητοι οι μεταλλαδες, ολο γκρινια… Πολλα ειναι σωστα και η Didi ειναι οντως χαλια σε πολλα θεματα, αλλα ειπαμε εως ενα σημειο, μην κανουμε σαν να περναμε και κλιμακτηριο…

Ζητα συγγνωμη… Και να μην τους γουσταρεις, λιγη αντικειμενικοτητα ρε… Οι τυποι γαμησαν συμπαντα.

Μαλακα εισαι τραγικος… Πρωτα απο ολα να πω οτι οι Manowar μου αρεσουν περισσοτερο απο τους Machine Head. Και παμε. Καμμια σχεση οι 2 περιπτωσεις… Ο Flynn δεν το παρατραβαγε κατα την γνωμη μου τουλαχιστον και ακομα και να το τραβαγε, δεν πλησιαζε ουτε στο ελαχιστο τους 20λεπτους λογους του DeMaio. Επισης το οτι μιλαγε αναμεσα στα τραγουδια εχει να κανει και με το γεγονος οτι τα τραγουδια τους ειναι απαιτητικα σε ενεργεια, μεγαλα σε διαρκεια και δεν παιζονται στα καπακια χωρις διακοπη. Καμμια σχεση με των Manowar, αλλη φαση εκει.

Παμε και εδω. Μεγαλη μαλακια των Paradise Lost που επαιξαν ενα 15λεπτο λιγοτερο και ουτε εμενα μου αρεσε η δικαιολογια. Αλλα μην το τραβας, τον Holmes τον ενοχλουσε το κρυωμα του και ο ηλιος, καποιους αλλους τα τσιγαρα σε χωρο συναυλίας που ειναι κατι που γινεται παντα, σε ολες τις συναυλιες καπνιζει κοσμος… .:wink:

Εν τω μεταξυ ασχετα απο την ανακοινωση του Holmes, δεν μου βγαινει απο το μυαλο οτι στραβωσαν με τον ηχο…