Σπουδαίο ποστ από έναν σπουδαίο χρήστη.
Παιδια μη λετε αυτα τα πραγματα για τους Lucky Funeral γελαει ο κοσμος και τα δεντρα μαζι.
Ε ναι ρε μαλάκες, ντροπή είναι! Τι πάει να πει ότι τους καλούν αβέρτα κουβέρτα σε διάφορα φεστιβάλ ανά την Ευρώπη και πάνε και κόβουν κώλους;!;! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΛΕΜΕ!!
Καλα ουτε κι εγω τρελαθηκα με Lucky Funeral, επειδη ουσιαστικα δεν ειναι στα ακουσματα μου γενικα το σλατζ σαν ειδος. Αλλα αντικειμενικα πρεπει καποιος να τους αναγνωρισει οτι στο ειδος τους ειναι μπανταρα…
Δηλαδη εσυ εμεινες ικανοποιημενος απο την φετινη διοργανωση?
Ναι, ναι να ζητησει συγγνωμη ο μπεμπης γιατι θιχτηκε ο Flynn…οπως για αλλους το power πχ ειναι στρουμφακια, ετσι και για αλλους αυτο το nu-thrash-τιστομπουτσο παιζουν οι Machine Head ειναι βαβουρα…και βεβαια, ισχυει το οτι μιλαγαν παρα πολυ…
Ε? Θελεις να μου πεις, οτι ο Adams για να βγαλει ΣΤΑ 56 ΤΟΥ, τη φωνη που βγαζει δεν χρειαζεται διαλλειμματα? Και θελεις να μου πεις οτι τα κομματια των Machine Head (ειδικα φωνητικα) ειναι τοσο πιο απαιτητικα απ’ οτι των Manowar?
Κατι γενικο με βαση αυτο που ειπες…ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΥΩΜΑ ΚΑΙ Η ΒΡΑΧΝΑΔΑ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΕΝΑΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΝΟΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ? Ουστ ψωλοαδερφες του ελεους
Ενα κρύωμα εμποδίζει τη φωνη ποσό μαλλον όταν ΚΛΕΙΝΕΙ ! Εδειχνε να κλείνει στις ψηλές και οταν επρεπε να κρατηθει, επισης ! ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΕ !
Μωρε και να μην το αναγνωρισει, δεν ειναι υποχρεωμενος κανεις να γουσταρει τιποτα, αλλα τα παιδια παιξαν με Kylesa εξω, supportαραν Eyehategod στην Αγγλια, φευγουν τωρα παλι για ενα φεστιβαλακι στη Λιθουανια και γενικα εχουν κανει μερικα καλα βηματα. Τι στο διαολο, κουφοι ειναι ολοι αυτοι; Δεν ειπαμε να γουσταρει κανεις με το ζορι, αλλα το “απολυτο αντιαισθητικο τιποτα” ειναι χοντρη κουβεντα, γιατι καποια μερα θα τυχει να ακουσει τον πρωτο δισκο των παιδιων που ειναι γαμω τις γκρουβατες στονεριες και θα πει “τι μαλακιες ελεγα”.
Δεν ήμουν στο λάιβ λογο αποστάσεως, δε γουσταρω sludge αλλα οι Lucky Funeral αυτό που παίζουν το παίζουν καλα. Γενική ομολογια. Αμα τωρα δε γουστάρετε sludge, θαφτε ανελέητα, σαμπως και εγώ και εσεις διαφορετικα φερομαστε με το νου μεταλ; :lol:
Βασικά δεν έχει νόημα να πείσεις κανέναν τι αξίζουν και τι όχι οι οποιοιδήποτε Lucky Funeral, τα “έχουν παίξει έξω” κλπ είναι το τίποτα γιατί άμα κάποιος δε γουστάρει, ε δε γουστάρει, τι να κάνουμε τώρα. Απλά έχουν πολύ πλάκα τα σχόλια των άσχετων με την (εκάστοτε) φάση που πάνε να το παίξουν cool και άνετοι και ‘είπα τη γαμιστερότερη ατάκα ποιά θέλει να μ’αγγίξει;’ αγνωώντας:
α) πως τη γαμιστερότερη ατάκα τη λέω πάντα εγώ :blues:
β) πως άμα γίνει κι ένα ποστ:
[B]Private Joker[/B]: Mε ειχε προειδοποιησει ο Άνγκμαρ στο μσν γιατί εγώ δεν πολυμπάινω. Νομιζα πως τα φουσκωνε, αλλα τελικα για πρωτη φορα στο ίντερνετ χρειαστηκε να κλείσω τα μάτια μου με τα χέρια μου από την αηδία. Ντροπη για την ανθρωπότητα, το απολυτο,αντιαισθητικο τιποτα. Βλήμα από τα λίγα.
τότε ξαφνικά δε θα’μαστε τόσο cool και άνετοι.
Γενικότερα, δεν πήγα από νωρίς γιατί την προηγούμενη είχα ξενυχτίσει και δεν την πάλευα, οπότε δεν ξέρω πώς παίξανε στο φεστ, αλλά έτσι κι αλλιώς τους Lucky Funeral τους έχω δει εκατό φορές και θα τους ξαναδώ άλλες τόσες. Δεν έχω πρόβλημα με τους φανς που κράζουν μια μπάντα που γενικά ακούν άμα δεν παίξει καλά, οι Λοστάκηδες ας πούμε που κράξανε τους Λοστ καλά κάνανε γιατί ήταν για την πουτσάρα εντελώς., αλλά αυτά τα “βρήκα την άσχετη μπαντούλα και τώρα θα γίνω ΓΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ” είναι so 90s, μεγαλώστε.
Χαχαχαχαχαχαχα, βρε, σε καλό σου μπλήντιν έσκασα ένα γελάκι με το B[/B]…
Ααααχ μιλάτε όλοι για τα λάιβ…Για να πω την “αμαρτία” μου, χαίρομαι από τη μια που δεν -δεν το σκέφτηκα καν- πήγα σε αυτό το λάιβ, απ’ όσα λέτε, κατάλαβα ότι όλοι άρρωστοι ήταν, ενώ γενικότερα η διοργάνωση …“μάπα το καρπούζι”. Τουλάχιστον, είπατε καλά λόγια για lucky funeral-planet zeus-machine head…Τέλος πάντων, τους paradise lost μόνο μια φορά είχα την τύχη (και λέω “την τύχη” γιατί ήταν πολύ ικανοποιητική η απόδοσή τους + του ότι τους ευνόησε και ο ήχος) να δω τον Οκτώβρη του 2009, στο γκαγκάριν. Μακάρι να μου δοθεί ξανά σύντομα η ευκαιρία να τους δω να παίζουν όπως τότε…
Κλαίω με κάποια πράγματα που έχουν ειπωθεί σε αυτό το thread :lol:
παντος απο κοσμο ειχε γυρο στης 7.000 και κατι,τη μερα.εκτος του Σαββατου.αλλα αυτο με τα 65e ταμειο,πρεπει να ειναι η κλεψια του αιωνα,εδω μου εχει κατσει.
65e??#-o 60e το sonisphere περσυ !! Ετουτο 65e??#-o
Ητο ειρωνικο το ποστ…
20λεπτο λόγο δεν έβγαλε ποτέ, το τοπ που τράβηξε στην θεσσαλονίκη πχ ήταν 10 λεπτά. ο φλιν πρέπει να μίλαγε επίσης κάνα10 λεπτο εκεί που μας έλεγε πόσο τυχεροί πρέπει να αισθανόμαστε που είμαστε μεταλλάδες.(γιεα!) Για αυτό που λες για τα κομμάτια σε παρακαλώ σκέψου και ανακάλεσε 8) Οι 60αρηδες manowar παίζουν 8-9 κομμάτια σερί και οι machine head δε μπορούν να παίξουν 2 κομμάτια σερί επειδή κουράζονται?(όχι επειδή ο φλιν θέλει να δείχνει πόσο αρχηγός είναι, όοοοοοχι) :roll: επειδή έχουν απαιτητικά κομμάτια??? τι διάολο, δεν έχουν καλή φυσική κατάσταση??? χμμμ παίζει για αυτό να χουν κυκλοφορήσει τα βιντεάκια που σηκώνουν βάρη οι manowar, για να μας δείχνουν τι καταπόνηση χρειάζεται να παίξεις κομμάτια σερί στα live
Επιμένω ότι είναι disrespect προς τους οπαδούς του και δείχνει πόσο @@ δεν έχουν.
Ο έρικ στο πρίνσιπαλ χαλάστηκε από τα τσιγάρα, έκοψε το κομμάτι, είπε αυτό που είχε να πει ,έπαιξε το κομμάτι από την αρχή και συνέχισε να παίζει άλλο ένα μιαμισάωορο. Ο χολμς τι έκανε? πήγε να πιει το τσαγάκι του? τα φράγκα όμως καλά τα τσέπωσαν:) οπότε σαυτό θα επιμείνω. gay.
Εεε αλλο το τσιγαρο και αλλο ο ήλιος και η ζέστη,ειδικα αμα εχεις προβλημα.Τι να κανει,να ζητησει να τα κόψουν;:-s
Δεν εχω ιδεα,απλως το ειδα και απαντησα.Αν ειχε τόσο πρόβλημα εχει δικαιολογία,αν οχι όντως gay:D
Αυτό!
Και να θυμηθούμε και λιγο τους Gojira πέρσι! Ίδιες καιρικές συνθήκες, ίδια ωρα, ίδια σκηνή! Δεν σηκώθηκαν να φύγουν όμως όπως οι PL! Αδικαιολόγητοι μέχρι εκει που δεν πάει!
Βλέποντας τα comments εδώ αλλά και σε άλλα site με κριτικές απ’την συναυλία παύω να κλαίγομαι που τελικά δεν κατάφερα να πάω… Αυτό με τα εισιτήρια και τις τιμές στα ύψη έχει παραγίνει επίσης :S καθαρό ξεζούμισμα.
Erlic άστο μην το συνεχίζειs γιατί εκτείθεσαι.
Στο λέω εγώ που θεωρώ τουs MANOWAR μεs τα 10 καλύτερα συγκροτήματα
του Metal.
Τα καραγκιοζιλίκια δήθεν πίνω μπύρα(η μισή χύνεται έξω) και βουτάω ένα κοριτσάκι και το φιλάω, τουs έχουν πάει πίσω .
Στο λέει έναs απο τουs 1000 που περίμενε το 91 έξω απο το Αγκάθι club 3 ώρεs για ένα μόνο αυτόγραφο.
Φιλικά.
α οκ, αφού το λες εσύ:)
Angus μαλακίες έλεγα τόση ώρα ρε, εσύ ;exeiw τελικά δίκιο.το λέει ο μεγκαντεθάς που περίμενε τους manowar έξω από το αγκάθι το 91. Γιαυτό ξενέρωσε και τους κράζει τώρα ,επειδή περίμενε 3 χρόνια μέχρι να έρθουν το 94.
Ξαναήρθαν και το 1992!
Τουλάχιστον οταν πας σε μια συναυλια Manowar μεσα στο 2ωρο show ξέρεις οτι θα ακουσεις και τις παπαριες του Αρχηγου και οτι θα ανεβάσουν και κάποιον στην σκηνή να παίξει κιθάρα! Όλα αυτά όμως δεν “κόβουν” τραγουδια απο το σετλιστ! Ο Χολμς απλα βγηκε είπε “Εχω πρόβλημα με το λαιμο, τα τσέπωσα, θα παιξω 4 τραγουδακια λιγοτερο, σας αγαπάω όλους” Τόσο απλα!