Ε ναι, δεν κοβουν τραγουδια ρε, οπως στο Σονισφιρ στην Βουλγαρια που επαιξαν 6 ολοκληρα κομματια και τον αλλο μισο χρονο επαιζαν τα πουλακια τους στην σκηνη και εδειχναν βυζια απο γκομενες που ανεβηκαν στην σκηνη, ο σεβασμος προς τον οπαδο εκει χτυπησε κοκκινο φανταζομαι. Οχι σαν τους gay που τολμησε ο αλλος να εχει προβλημα υγειας.
Ντισκλεημερ: Λατρευω και Μανογουορ, αλλα η εμπαθεια μερικων και τα double standards εχουν φτασει σε δυσθεωρητο επιπεδο.
Έχειs δίκιο φίλε ήταν τον Νοέμβριο του 92 στο ΣΕΦ.
Στο αγκάθι είχαν πάει την προηγούμενη μέρα.
Στην συναυλία παι΄ζει να είχαν και 10000 κόσμο!!!
Καλά Erlic με αφήνειs άφωνο δεν ήξερεs ότι είχαν έρθει πρώτη φορά το 92!!!
όταν τα κάνουν κι οι δικοί μας τα κράζω. όταν πλήρωσα 250 λίρες για meet&greet και πήρα ένα μάτσο @@ το έκραξα. αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε πρέπει να κράξω και μαλακίες που κάνουν άλλοι. τέσπα. εγώ είμαι ο σούπερ κολλημένος που λέει γραφικότητες και μαλακίες και όλοι οι άλλοι λέτε τα σωστά, το αφήνουμε έτσι για να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Ρε παιδιά επειδή μάλλον δεν έχω καταλάβει καλά, οι συναυλίες των Sabbath ακυρώθηκαν γενικότερα ή θα παίξουν μερικές και απλά δεν ήταν οι Ελλάδα μέσα σ’ αυτές; Γιατί έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι θα δω σαμπαθ εδώ http://lineup.lollapalooza.com/ και ψιλοφρικάρω
παίξανε μόνο στο birmingham (warm up για φιλανθρωπικό σκοπό) στο download (τους είδαμε και ήταν φοβεροί) και θα παίξουν άλλη μια στο lollapalooza στο αμέρικα τον Αύγουστο
Μαλακα εννοω τα κομματια απο αποψη ενεργειας που χρειαζονται παικτικα. Τεσπα, εχεις το κολλημα σου, δεκτο, αλλα αντικειμενικα εμενα δεν μου φανηκε οτι το παρακανε ο Flynn, ισως φταιει οτι ειχα καυλωσει την ζωη μου εκεινη την ωρα… Κατι που δεν [B]με αφησε[/B] να κανω ο Adams περυσι στην Θεσσαλονικη… Στο εχω πει και απο κοντα ποσο ξενερωσα εκεινη την ωρα.
Ειπαμε μαλακια αυτο που εκαναν οι Lost, αλλα αν ηταν οντως αρρωστος δεκτο ως ενα βαθμο. Αν σου φαινεται gay παντως, ειναι λιγοτερο gay απο το “με πειραζει το τσιγαρο” και κοβω το τραγουδι στη μεση… Μου θυμιζουν κατι γκομενες που γκρινιαζουν για το τσιγαρο, αλλα πανε καθε Σ/Κ στα κλαμπακια να κουνηθουν, παρα την τσιγαριλα…
Και για να μην ξεχνιομαστε…
[B][SIZE=“3”]ΠΟΣΟ ΓΑΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΡΑΝ ΟΙ MACHINE HEAD, ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ???[/SIZE][/B]
Απο 'σενα και τους φρικιαρηδες που ακους? (εξαιρουνται οι Σαβαταζ)
Βασικα θα το 'λεγα λογικος και αντικειμενικος με βαση τα μουσικα μου γουστα που λιγο-πολυ αν δεις τα ποστ μου στα μουσικα threads θα τα καταλαβεις.
Επισης, Ανγκους,
Αρχικα, μην συγκρινεις τον Adams με τις γκομενες που πανε στα κλαμπακια, ενω κατα τ’ αλλα λενε οτι τις ενοχλει το τσιγαρο, γιατι ξερουμε κι εσυ κι εγω και ολοι οτι στη συντριπτικη πλειοψηφεια των περιπτωσεων το λενε η επειδη δεν εχουν τιποτα καλυτερο να πουν, και εφοσον οι συζητησεις για το νεο μεηκαπ τελειωσαν, η επειδη θελουν να σου σπασουν τ’ αρχιδια η να δουν “αν τις νοιαζεσαι”. Επισης, ο Eric Adams, μαζι με ελαχιστους αλλους αυτη τη στιγμη, ειναι απο τις πιο καλοδιατηρημενες φωνες στο χωρο. Εχεις αναλογιστει ποτε σου ποση εξασκηση και ποση προσπαθεια απαιτει αυτη η φωνη για να ακουγεται οπως πριν απο 25 χρονια? Ειδικα απο εναν ανθρωπο που δεν ειναι κανα πιτσιρικι αλλα 56 ετων. Το οτι ζηταει, λοιπον, σε εναν ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ, και με ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟ (κλασικο φαινομενο λαϊβαδικου) απο τους φανς να μην καπνιζουν επειδη δυσκολευεται να τραγουδησει (πραγμα λογικο κατ’ εμε), αλλα στη συνεχεια, παιζει ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ το κομματι το οποιο διεκοψε, και για την υπολοιπη ωρα κανει μια λαϊβαρα την οποια αποθεωσαν ολοι περσι, δεν κανει το φερσιμο του gay.
Αλλα ξερω ο Adams τραγουδαει στους παλαιολιθικους τους τσοπανηδες τους Μανογουορ…
Η γραφικότητα του φόρουμ το τελευταίο καιρό βαράει ορίακα κόκκινο. Και η βλακία επίσης. Α και η κουφαμάρα. Α και η εννοια της αντικειμενικότητα, γιατί αντικειμενικά οι machine head γάμησαν, είτε ακούει κανείς είτε όχι
Τώρα το να αρχίσουμε να πέρνουμε σβάρνα τα thread των manowar για το πόσο ΓΚΕΙ είναι όπως γίνεται το τελευταίο καιρό για τους machine head το θεωρώ τεράστια βλακία. Στην τελική ο καθένας το thread του, πώς να το κάνουμε
Αν κρίνουν όλοι με βάση τα μουσικά τους γούστα τότε και εγώ μπορώ να πω ότι πχ οι Deep Purple είναι για τον πέο, μιας και δεν είναι το στυλ που με αρέσει. Κρέμασμα με τη μία! Είναι ποτέ δυνατόν; It’s not my cup of tea, οπότε ποιος ο λόγος να κράζω;;; #-o
Το αν παίζουν ωραία μουσική είναι σχετικό. Άλλοι τους θεωρούν σωτήρες του H.Metal στον 21ο αιώνα, σε άλλους περνάνε αδιάφοροι. Αν δεν ταιριάζουν με τα γούστα σου λες δεν με ενδιαφέρει, όχι πως γάμησαν 0.
Δε μιλώ για τη συναυλία καθώς δεν ήμουν, αλλά για το τρόπο σκέψης…
Ότι είδα από ytube…
Ισως αυτος ειναι ο λογος που δεν σου αρεσαν ιδιαιτερα και θεωρεις καποια παιδια που τους βρηκαν παρα πολυ καλους “ασχετους”! Ηταν ομως δυναμιτες και ειδικα για μπαντα που δεν ηταν headliner νομιζω οτι μακραν το καλυτερο Live της μερας.
Αν ξαναερθουν σε φεστιβαλ καλο θα ειναι να τους δουμε με πιο σχετικα συγκροτηματα (απο θεμα ηχου) μαζι. Αλλιως καλυτερα σε δικο τους Live οπως το 2004 αλλα σε καπως μεγαλυτερο χωρο.
Οσο για τον Flynn μιλησε αλλα οχι και παρλαπιπας. Ισα ισα που προσπαθησε να επικοινωνησει με το κοινο εστω και αν χρησιμοποιησε κλισε ατακες.
Οι επαγγελματιες του χωρου συχνα πυκνα κανουν το ιδιο και σιγουρα ξερουν να ξεχωρισουν τι και πως απο τις αντιδρασεις του κοινου ειδικα σε χωρες που δεν εχουν ως μητρικη γλωσσα την αγγλικη…