Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Allright let’s get started

[B]1)[/B] Κοιτα…εγω μεχρι να διαβασω το ποστ σου, νομιζα οτι μιλαμε για μουσικη, ενα απο τα λιγα πραγματα στη ζωη στο οποιο δεν χωραει η λεξη “αντικειμενικοτητα” και οι συναφεις εννοιες. Τωρα ομως που ειδα το φως το αληθινο, δηλωνω μετανιωμενος…δεν θα επαναληφθει…συγγνωμη φορουμ…

[B]2)[/B] Ποιος πηρε σβαρνα μωρε τα θρεντ των Manowar, των Machine Head, των οποιωνδηποτε? Το θρεντ του Ροκγουεηβ ειναι και λεω την αποψη μου για μια μπαντα που ΔΕΝ γουσταρω και που ετυχε να δω λαϊβ στο φεστιβαλ, και την οποια συνεκρινε ο Ανγκους με μια μπαντα που γουσταρω. Δεν βρισκω το προβλημα σε αυτο.

Τον τροπο σκεψης μου τον ξεκαθαριζω: ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ <=> ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΟ. Και δεν βρισκω τον λογο να λεμε “κρεμασμα”, “απελαση” και αλλες Αλεφαντικες ατακες, επειδη δεν γουσταρουμε μια κλασικη, και μια μεγαλη μπαντα. Ο καθενας εχει τα καλως η κακως εννοουμενα κολληματα του. Δεν σημαινει οτι επειδη ο αλλος υπαρχει απο το 1757 και εβγαζε δισκους με τον Ναπολεοντα, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πω οτι δεν μ’ αρεσει η μουσικη του.

Επισης, αν δεν κρινω ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ ενα λαϊβ, εναν δισκο κλπ, με ποιανου τα γουστα θα το κρινω? Με του γειτονα? Με της Μαριας με τα πρασινα τα ματια? Με του μαθηματικου μου? Τι παει να πει “Άλλοι τους θεωρούν σωτήρες του H.Metal στον 21ο αιώνα”? Στα παπαρια μου τι τους θεωρουν οι αλλοι για να το θεσω στεγνα. Εγω τους θεωρω πολυ κακο για το τιποτα, και οση ωρα παιζανε στο Ροκγουεηβ χαζευα κωλους με τον Moonchild. Πιο απλο δεν μπορω να το κανω, λυπαμαι.

Ωπα ωπα ρε το γαμας και κλαει. Που ειπα εγω οτι οσοι γουσταρουνε Machine Head ειναι ασχετοι? [SPOILER]Εγω προβληματα ακοης ειπα οτι εχουν :p.[/SPOILER] Αν λες παντως γι’ αυτο που ειπα στον Ασταλδο, ειναι συνηθες πειραγμα μεταξυ εμου και αυτου λογω των φρικιων που ακουει :p. Εγω απλα ειπα πως ΕΓΩ δεν γουσταρα, ΕΓΩ θεωρω πως δεν γαμησαν καθολου, ΕΓΩ εξυνα τα παπαρια μου οση ωρα επαιζαν. Καποιοι αλλοι (οι οποιοι δεν ειναι και λιγοι), κοπανιοντουσαν μεχρι ξεβιδωματος κεφαλης, κανανε pit, crowd surfing, πεταγανε γαρδενιες, σπαγανε πιατα, δεν με νοιαζει τι κανανε, περνουσαν γενικα γαματα και γουσταραν. Αν αυτο τους γεμιζει, και τους εγειρει συναισθηματα εγω παω πασο.

Εσυ κατσε ησυχα. ΑΜΟΥΣΕ.

Και στην τελικη να πουμε, οσοι ησασταν μπροστα στους Machine Head και κοπανιοσασταν σαν τα πιθηκια, χασατε το υπερτατο θεαμα των σορτσακοφορουσων κορασιδων που εκαναν μια καυτη μερα, hotter than hell. Αν εσυ με το χακι σορτσακι, το μακρυ καστανο μαλλι, τη μανα σου και την ΚΩΛΑΡΑ σου που καθοσουν στο χορταρι στους Μασιν Χεντ 2-3 μετρα μπροστα μου, με διαβαζεις αυτη τη στιγμη, να ξερεις οτι σ’ αγαπω και θελω να παντρευτουμε και να ζησουμε ευτυχισμενοι με τα παιδακια μας στα Χανια. Με πολυ αμαν και πολυ πονο, ο μουσατος μαλλιας με την μπλουζα Maiden της Somewhere Back In Time περιοδειας.

Καταλαβαινω το χιουμορ σου και το τροπο σκεψης σου.
Π.χ. εγω στο πρωτο Rockwave (Rock of Gods τοτε) στους Blind Guardian πηγα για σουβλακια και προς νερου μου γιατι δεν μου αρεσαν καθολου. Οπως και για Saxon (τοτε,ε; ) δεν τρελαινομουν αλλα καταλαβαινα για πιο λογω γινοταν χαμος για αυτους !

Αυτο μαλλον προσπαθουν να σου εξηγησουν τα παιδια οτι και να μην γουσταρεις καταλαβαινεις οτι αυτο που κανουν το κανουν super !

Ναι ρε, εγω εξ αρχης ειπα πως ο,τι γραφω ειναι προσωπικη ΚΑΙ ΜΟΝΟ αποψη. Θα ημουν μαλακας αν ελεγα οτι το γκρουπ δεν ειναι κορυφαιο στο ειδος του, οσο κι αν εμενα μου γυρνανε τ’ αντερα με το ειδος αυτο, οπως και του schuldineralex του γελοιου του γυρνανε τ’ αντερα με τους Manowar ξερω 'γω. Παιδια οι αποψεις ειναι οπως οι κωλοτρυπιδες το λεει και ο σοφος ο γεροντας. :stuck_out_tongue:

Παντως αντικειμενικα τωρα, μαλακια σας που πηγατε μπροστα στους μασιν χεντ. Μιλαμε πισω, γινοταν ΚΩΛΕΘΡΟΣ. :stuck_out_tongue:

Κοίτα ύφος ανθρώπου που ετοιμάζεται να δει Machine Head… :stuck_out_tongue:
Τα σταριλίκια και οι πόζες μίστερ δεν ταιριάζουν στο true προσωπείο που πλασάρεις… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/426035_10150893065471400_816675945_n.jpg

ρε!!!
που την βρηκες την φωτο αυτη??? 8O

Την είχε στο report του site που αναφέρεται πάνω αριστερά…Εκεί που σέρφαρα αμέριμνος, έπεσα πάνω στα 1.96 σου (αν θυμάμαι καλά)… :stuck_out_tongue:

αντε ρε!!!:lol:
η μπροστινη μου ειχε πρηξει τα συκωτια
οποιον απο machine head εβλεπε να πλησιαζει ουρλιαζε!!!

Το αριστερό χέρι έχει προταθεί για χούφτωμα ή για μπουκέτο λόγω πρηξίματος…?? :stuck_out_tongue:

για κρατημα επειδη σπρωχνανε!!
δεν ειμαι τετοιο παιδι εγω O:)

μόνο manowar ρε, τίποτα άλλο. σας χώνουμε όλους.

πόσο μεγάλη αλήθεια :smiley:

Δε καταλαβαίνεις τι θέλω να πω…

Άλλο το να μη γουστάρεις ένα συγκρότημα, και προφανώς με τη λογική σου θα κρίνεις, και άλλο να γυρνάω μερικές σελίδες πίσω και να βλέπω να λες πως η μουσική τους είναι ένα βουητό ή τι είπες τελοσπάντων. Δε μπορείς να κρίνεις αν ένα λαιβ είναι πετυχιμένο αν εξ αρχής δεν σε αρέσει αυτό που θα παρουσιαστεί!

Όλοι λένε πως τα 3 live στο Principal των Manowar ήταν υπέροχα…
Αν εγώ πχ δεν ακούω Manowar γιατί να πω πως το live δε γάμησε καθόλου; Από τις λίγες φορές που η μπάντα έπαιζε χωρίς πολλά λόγια κτλ κτλ…

Άλλο το ένα, άλλο το άλλο…
Και όσο για το κρέμασμα, άλλο δε μου αρέσουν οι DP, άλλο οι DP είναι για τον μούτσο. Μαζί σου σε ότι είπες, αλλά αν δε μου αρέσουν δε θα πω πως είναι για τον πούτσο λαιβ…

Παντως Πανο σχετικα με τον ΚΩΛΕΘΡΟ που οντως υπηρχε εκεινη την ευλογημενη μερα εγω τον απολαυσα στους Unisonic και οχι στους Machine Head :stuck_out_tongue:

Παλι δεν καταλαβαινεις ρε γαμωτο ρε σιξσιξσιξσιξ…

1. Δεν το ειπα ακριβως ετσι εγω για τους Μασιν Χεντ…ειπα απλα οτι δεν τους γουσταρω, απλα ειπα και οτι ο τονος της κιθαρας του Demmel στα σολο μου φανηκε σαν να σκουζει γατα (δεδομενου οτι εγω προτιμω ηχους τυπου Oliva, Sykes & Malmsteen)

2. Αν εσυ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΛΑ, ασφαλως και θα μπορουσες να πεις οτι το λαϊβ σου φανηκε για την ψωλα.

3. Πολλες φορες το ενα και το αλλο συνδεονται. Και ξαναλεω, ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΙΝ ΧΕΝΤ. Εγω ειπα πως ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΛΑΪΒ ΤΟΥΣ. Το αν παιζουν καλα λαϊβ η αν ειναι μπαντα τυπου W.A.S.P. με τον play-B(l)ackie, θα το κρινουν οι φανς τους, που ενδεχομενως να τους εχουν δει παραπανω απο μια φορες, ισως να 'χουν δει βιντεο στο youtube, DVDs και δεν συμμαζευεται.

Φαντασου μαλακα μου μετα που 'ρθαν κι αλλες πολλες…αυτο το Ροκγουεηβ ηταν πολλα επιπεδα πανω τελικα. Κι ας κραζουμε εμεις εδω…

[SPOILER]

[/SPOILER]

Εκοβα το πουλι μου οτι θα εκανες αναλογου γελοιοτητας και αναιδειας ποστ ρε πουθενα. Αλλα 'νταξει δεδομενης της ελλειψης μουσικης παιδειας που σε διεπει, αρα και της αδυναμιας σου να κατανοησεις υψηλα συναισθηματα, σε συγχωρω και το προσπερναω.

[SPOILER](εχε χαρη που ακους Μπαθορυ κακομοιρη μου)[/SPOILER]

οξύμωρο. δεν έχω σκοπό να απαντήσω στις βλακείες που λες. απλα σταματα να τρολλάρεις μια μπάντα που στέκεται στα πόδια της και έχει πολυ καλή σκηνική παρουσία.
πραγματικά αναρωτιέμαι πως στον πούτσο σ’αρέσουν οι μάνογουορ και μισείς τους μασιν χεντ.

Δεν ειναι οξυμωρο, ειναι η εξαιρεση στα κατα τ’ αλλα gay μουσικα σου γουστα.
Δεν τρολλαρω, λεω τη γνωμη μου.
Οσο για το τελευταιο, 'νταξει μικρος εισαι θα μαθεις.

Και εδω που τα λεμε σιγα τη σκηνικη παρουσια. Ανεβηκανε αυτοι με Harley στη σκηνη? Ανεβασανε φανς να πιουνε μπυρες, να παιξουν κιθαρα και να τους εξηγησει ο μπασιστας πως να την πεφτουν σε γκομενες? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε? Ε? :stuck_out_tongue:

[SPOILER]ΓΕΛΟΙΕ ΑΛΕΞ[/SPOILER]

All that for nothing what a fucking waste of time…

Καλα γαμα το εχουμε διαφορετικη οπτικη στα πραγματα. Το ειπαν και οι Fates Warning.