Rockwave Festival 01/07/12 - Ozzy & Friends, Machine Head, Paradise Lost

Ναι για σας το γραψαν :stuck_out_tongue:

Οι Machine head ειναι μπαντα με ζωηραδα και φουλ ενεργεια στα λαιβ τους, οι Manowar ειναι κωλογεροι που μετρανε/μετραμε αντιστροφα για να σταματησουνε…

Αυτο τραβα πες το στον Eric αν εχεις τα cojonas :roll: :stuck_out_tongue:

Και αυτη ειναι μια απολυτα ΑΝΙΣΗ και ΑΝΟΥΣΙΑ συγκριση που η μονη της χρησιμοτητα θα ειναι οτι θα κανει το θρεντ κωλο :slight_smile:

συμφωνω μαζι σου!!
Ανιση και ανουσια συγκριση αναμεσα σε αυτες τις μπαντες

ε σταματήστε εδώ τότε. δεν θα βγεί ανώτερη μπαντα οι μανογουορ για να μειώσετε τους μασινχεντ. είναι ο,τι πιο ηλίθιο έχω ακούσει.

[SPOILER]γενικά κόψτε να αναφέρετε τους μανογουορ σε κάθε θρεντ που διαβάζω γιατί ξερνάω :stuck_out_tongue: [/SPOILER]

Γιατι,σου ειπε κανενας οτι η συγκριση ειναι ανιση επειδη οι Μανογουορ πηδανε τους Μασιν Χεντ ή κατι τετοιο? Εμεις αυτο που ειπαμε στον απο πανω που εκανε την πιπα να τους συγκρινει ηταν οτι δεν εχει κανενα νοημα αυτη η κινηση καθως και οι 2 ειναι μπανταρομπανταροι και να τους συγκρινεις ειναι τοσο βλακωδες σαν να συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια.Διαβαζε λιγο καλυτερα καμια απαντηση… ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΜΑΝΟΓΟΥΟΡ ΡΕ :stuck_out_tongue:

Με τετοιο αβαταρ δεν ειναι να απορει κανεις,η αποθεωση της πουστριλας.

τι παω και ξεθαβω και γω…
εφαγα φλασια ομως…
καποι τοτε ειχαμε κερδισει bacstage pass για unisonic.
απο τοτε περιμενω καπου να βγουν οι φωτογραφιες που ειχε τραβηξει ο φωτογραφος της didi αλλα τπτ.Εχει κανεις ιδεα τι ειχε γινει με αυτο το θεμα??

Στείλε mail στο info@netplanet.gr και πες τους την περίπτωση. Ο φωτογράφος λεγόταν Φώτης νομίζω, αυτός ο καραφλούλης. Νομίζω απαντάει ο ίδιος στο mail. Εγώ και ένα άλλο παιδί τις πήραμε πάντως τις φωτό.