Rockwave Festival 02/07/2012 - The Prodigy,Iggy And The Stooges,Everlast,Peter Hook

γαμώ οι nashville pussy. δε γίνεται κανα κόλπο να τους ανεβάσουν και προς τα πάνω μεριά;

Παίζει κανένα ενδεχόμενο να ακούσουμε Passenger, Lust For Life κτλ ή θα περιοριστούν μόνο στα κομμάτια των Stooges;

Καμια πληροφοριά για τα λεωφορεια που πάνε απο Αθηνα στο Terra Vibe; Ξέρει κανεις τις ώρες που φευγουν;

http://www.rockwavefestival.gr/site/index.php?Cat=4&id=72

Μήπως ξέρει ή άκουσε κανένας ότι τη Δευτέρα τα συγκροτήματα θα παίξουν στην vibe stage και όχι στην μεγάλη; Θα τρελαθούμε τελείως;

μπορεί να είναι και καλύτερα, ανάλογα με την προσέλευση που θα έχει…

sos!!! θα σου κανω μια σειρα απο ερωτησεις μη με βρισεις ομως :stuck_out_tongue:

1/ δεν εννοεις τα λεωφορεια που βαζει το φεστιβαλ ετσι?

2/απο που περνω εισητηρια?

3/ που κανει σταση στη μαλακασα? κοντα στο τερα?

4/ υπαρχει καποιο τηλ. να τους παρω?

(ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ :p)

ΑΑΑΑΑ και κατι αλλο παιζει να πουλαει κανενας εισητηριο???

Μια ερωτηση σε όσους έχουνε κανει camping στο Ροκγουεηβ!

Επιτρέπεται να φερουμε μέσα φαγητο ή θα μας ξεζουμισουν απο την καντινες τους;

Μπα δεν παίζει τα δικά του όταν είναι με τους Stooges… ΜΟΝΟ Stooges! Αλλά είμαι σίγουρος πως εκείνη την ώρα ελάχιστα θα σ’ενδιαφέρει τί κομμάτι παίζει όσο παράξενο κ αν σου ακούγεται… :wink:

Απο το official page στο facebook του rockwave λενε οτι θα υπαρχει οντως ενα stage αλλα δεν αναφερθηκε αν θα ειναι το μεγαλο ή το vibe…μηπως γνωριζετε?

Θα παιξουν οι Prodigy στη μικρη σκηνη αληθευει? 8O κατι ακουσα οτι εφτιαξαν μια αναμεσα στη μικρη και τη μεγαλη που χωραει στο περιπου 7.000 ατομα… ξερει καποιος??

χτες μόνο η μικρή ήταν στημένη… εκεί νομίζω ότι θα παίξουν και σήμερα όλοι…

Παιδες την μεγαλη σκηνη ξεχαστε την. Εχτες που εκανα μια βολτα, υπαρχουν μονο τα σιδερα και μαλιστα την εχουν κλεισει με καγκελα γυρω γυρω. Η σκηνη που θα παιξουν ειναι λιιιιγο πιο κατω απο την μικρη σκηνη που βαζαν τοσα χρονια. Το σιγουρο ειναι οτι αν εχει κοσμο θα στριμωχτειτε,οι πισω πισω δεν θα βλεπετε γιατι εχουν φτιαξει μες την μεση μια εξεδρα για τους προβολεις και γενικοτερα θα ταλαιπωρηθειτε. Σας τα λεω για να ξερετε τι θα αντιμετωπισετε. Επισης μην κανετε τον κοπο να ψαξετε για τουαλετες…πανω σας!

iggy ξεβράκωμα σε οτι γερόντι μάζευε το εφάπαξ την προηγούμενη , everlast γαμώ τις προθερμάνσεις … prodigy … δεν επιδέχονται σχολιασμού ποτέ .

didi ψόφα , αισχρή διοργάνωση , ήχος σκουπίδι , σκηνή για γέλια … το σώσανε οι μπαντάρες στο όριο .

μονο prodigy. τιποτα αλλο.

didi εισαι καρκινωμα.
κριμα στο ροκινγ που στηριζει τετοια “φεστιβαλ”

και κρίμα στον κόσμο που στηρίζει τέτοιους ozzy … πουτσα στο μαλάκα … ο iggy τον δέρνει για πλάκα .

Παιδιά ψιλοάκυρο, δε πίστευα ποτέ ότι θα κάνω κάτι τέτοιο αλλά:
ψάχνω μια κοπέλα - Εύα νομίζω την λένε, ήταν με κοριτσοπαρέα- κοντούλα κοκκινομάλλα, ήταν μπροστά μπροστά στον iggy και ενδιάμεσα από iggy και prodigy, λιποθύμησε. Άμα διαβάζει αυτή - ή κάποια φίλη της- το παρόν thread ας στείλει ένα μήνυμα :smiley:

και μόλις γυρίσαμε πίσω στο 1992 και στις αγγελίες στο χάμερ :lol:

υγ:χιουμορ φίλε :wink:

εγώ raza ελπίζω να την βρεις και να αγαπηθείτε … στα ισα :wink:

3ημερο πήγα! Χάλια οργάνωση! Το camping δικαιολογημενα αποκαλέιται χωράφι! Όλο το festival εγινε μονο στην μικρη σκηνη! Iggy θεός! Έβγαλε φωνάρα άσχετα με την ηλικία του! Σταθερή αξια οι Prodigy! Γενικα ο ήχος όλου του φεστιβαλ ηταν αρκετα μέτριος!

[SPOILER]ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ PRODIGY ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ, ΚΑΙ Η ΑΡΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΚΛΕΙΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ;;;; ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΙΤ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ! [/SPOILER]