Rockwave Festival 02/07/2012 - The Prodigy,Iggy And The Stooges,Everlast,Peter Hook

ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΩΜΕΝΟΣ.ΠΟΣΤΑΡΑ ΛΑΘΟΣ,ΣΧΩΡΝΑΤΕ ΜΕ.

Τι αχαριστια ειναι αυτη πια? Νομιζω οτι θα πρεπει να εκτιμησουμε πια καποια πραγματα. Εξαλλου προκειται για την απολυτη φεστιβαλικη εμπειρια :!:

H DIDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Υπαρχουν μεγαλυτεροι μαλακες και ασχετους απο αυτους?

Εγω προσωπικα παιρνω σαν χιουμορ την παραπανω κουβεντα…
καλοοοοοοο :lol::lol::lol:

ε,ναι!
και οταν ημουν εκει, φωναζα οτι ειμαστε αχαριστοι.
50 γιουρια για ολους αυτους + Splash και GEEZER.
ε,ναι.
αν και ειμαστε οφτοπι,εδω

ησουν μελαχρινη με γαλαζια ματια, ενα σκουλαρικι στο κατω χειλος αριστερα. με αγκαλιασες στο σπιτφαηα σου εδωσα ρακι…δεν ηπιες. το μετα ειναι το σημερα, ξυπνησα με μπλε φλεβα απο ενεση καφεινης. κακη διοργανωση οντως.

ποσο κοσμο ειχε περιπου χθες??

η διωργανωση για ακομα μια φορα κακη…
πολυ λιγες οι τουαλετες στην διαθεση του κοινου με αποτελεσμα οι ουρες να ειναι τεραστιες και να τρεχουν ολοι στα δεντρακια.
κλασσικα μεσα ακριβες μπυρες/φαι(ο θεος να το κανει)
πολυ χωμα, μικρο stage και πολυς κοσμος για να ειναι ανετα σε αυτο το μικρο και αποτομο χωρο που ειμασταν
ο ηχος γενικα δεν ηταν και ο καλυτερος αλλα οκ

οσο αφορα τα Group

[B]monovine:[/B] γαμησαν τα παιδια! μπραβο τους!
[B]GAD:[/B] τραγικη επιλογη! αναμασημενη μπερδεμενη χαζοαλτερνατιβ μουσικη θα προτιμουσα ενα CD
[B]Everlast[/B]: σιγουρα δεν ειμαι φαν του αλλα η αποδοση του ειναι κατω του μετριου. ο κιθαριστας κατεστρεφε τα κομματια
[B]Iggy Pop And The Stooges:[/B] Ξυλο αιμα και βρωμια! απο ειναι το Rock n roll και οι stooges του δωσαν τον ηχο που ξερουμε. ο Γερο Iggy ακομα καλα κρατιεται αλλα και η μπαντα θεριζε!
[B]Prodigy:[/B] Κλασικη πολυ καλη εμφανιση. το σετ λιστ ομως ειχε πολυ λιγα απο τα σουξε οποτε στο ανκορ βαρεθηκα και απογοητευτικα περιμενοντας να ακουσω out of space…

αντε και του χρονου DIdi θα σου δωσω το χωραφι του παπου μου και μια λιστα με 15 μαθητικα group να τα φερεις να κανεις ενα απο τα καλυτερα φεστιβαλ της Ευρωπης

Αγαπάμε τα κορίτσια που σηκωθηκαν και χόρεψαν στην σκηνη όταν έπαιζε ο Iggy! Ειδικά την κοπελιά με το μπλέ μινι! :lol::lol::lol::lol:

εντάξει όχι και πολύ λίγα σουξέ… εκτός από το out of space και το no good, τα παίξανε όλα…

αν και ήθελα πολύ να τα ακούσω και φέτος αυτά τα 2…

http://www.youtube.com/watch?v=yR6l-8CBJPA :p:p:p

Εγω περασα τελεια ειναι η αληθεια…ποναει ολο μου το σωμα…
Αλλα… δεν μπορω και να μην συμφωνησω για τα αρνητικα σχολια που εχουν ηδη ειπωθει…η ακουστικη ηταν αρκετα κακη,ο χωρος επισης ακαταλληλος(το σημειο βασικα), οσοι ημασταν πλαι δεν βλεπαμε ουτε τις οθονες (κ τ 09 πλαι ημουν αλλα δεν εβλεπα τα δεντρα), οι τουαλετες ηταν ελαχιστες, καλα οι τιμες ηταν οι κλασσικες που εχει παντα (ακομη μου εχει μεινει οτι εδωσα 1Ε για νερο :stuck_out_tongue: )… εγω παντως θα το σκεφτω πολυ του χρονου αν θα παω…με τετοια δεδομενα δεν θα δωσω τα ωραια μου λεφτακια…αν το θελουν ετσι να κατεβασουν τις τιμες

Ευτυχώς που δεν πήγα…είχα δει παλιά τον iggy στο θέατρο βραχων το 2003 με madrugada…σιγά μην έδινα λεφτά στον Λώρη!!!
Πάντως χειρότερο μέρος για λαιβ απο την Μαλακάσα δεν παίζει να υπάρχει!!!

Κατι άλλο και αρκετα σημαντικο! Έκανα την μαλακια να πληρωσω εισητηριο 3ημερου προφανως για να κατσω και τις 3 μέρες ! Εκτος απο το γεγογονός οτι το εισητηριο με το έκοψαν μονο την πρώτη μέρα, μετα την συναυλια μέσα στο χωράφι κανένας υπεύθυνος δεν ελέγχει ποιος βρίσκεται! Ήξερα άτομα ας πουμε που τους βάλανε τζαμπέ τελευταιο μισάωρο στον Όζζυ, βγαλανε την νυχτα στα κιόσκια και την επομενη μέρα κάτσανε για Prodigy! Εμεις οι μαλάκες γιατι πληρωνουμε εισητηρια 3ημερου ακόμα;

λίγα με τους τζαμπατζήδες, εεε!!! :stuck_out_tongue:

Με το μπαρδόν ρε φιλε, αλλα αμα είχες σκασει σαν μαλακας 85 ευρω για 3ημερο και βλέπεις τον άλλον να μπαίνει τζαμπε δεν θα σπαστεις; Και εννοειται πως με την οργανωση σπάζεσαι! Ο άλλος άνθρωπος είναι, είδε φως και μπήκε!

ε αν είχες τσάμπα από κανά κονέ όμως σαφώς και δεν θα’λεγες όχι…

αλλά και που σπάζεσαι δεν είναι παράλογο από την άλλη…

σιγα μην σπαστουμε που βλεπει κοσμος τσαμπα συναυλιες.

στη σκηνη μου κοιμοντουσαν;

μόνος σου τα λες :wink:

αυτο:

Koρυφαία ατάκα-κραυγή χθες την ώρα που έπαιζαν οι Prodigy:

[SPOILER][SIZE=“5”]EΛΑ ΡΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!!! :lol::lol::lol:[/SIZE][/SPOILER]