Xα χα έτσι η καλύτερη περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στα τελευταία Rockwave:lol:
Οταν τα ελεγα εδω και χρονια για την καταντια του Rockwave με αγγελακας-day Κλπ κλπ
με κραζατε
φατε την παπαρα τωρα και μην μιλατε
15 χρονια ποσα ειναι φεστιβαλ και ακομα δεν εχει καταφερει να καταξιωθει
μεχρι και το spirit of burgas στην βουλγαρια πιο “δυνατο” και γνωστο ειναι στην ευρωπη
Ο μονος λογος που ζηλευω το φετινο φτωχο RW ειναι οι Stooges.
Και παλι, βεβαια, δε μετανιωνω που δεν καθισα να δωσω τοσα λεφτα για αυτο το “φεστιβαλ”.
Απλα, οταν ακουω τοσα καλα λογια για την αποδοση των μπαρμπαδιων, οταν βλεπω τοσους υμνους στο σετλιστ (εστω κι αν αρκετοι λειπανε), δεν μπορω να μη στεναχωρηθω.
Ελπιζω, τουλαχιστον, να εχω καποια ευκαιρια να τους δω ως Stooges στο μελλον, χωρις να πρεπει να φαω στη μαπα τιποτε αλλο (δε μιλαω για τις αλλες μπαντες του λαην-απ).
ΥΓ.: Ο Scott Asheton δεν περιοδευει με τους Stooges;;;
εγω παντως οταν τους ειδα περσυ ειχαν την ροου παουερ λαην απ (ιγκυ/ουιλιαμσον/αστον/ουατ/μακεη)
Aπλα στο ρεπορτ απο το λαηβ λεει:
“[I]Βέβαια, πλην του Iggy, κανένας από τους σεβάσμιους κυρίους που εμφανίστηκαν στη σκηνή της Μαλακάσας δεν ακούγεται στον τρισλατρεμένο πρώτο δίσκο. Εκείνη η μπάντα είναι κατά το ήμισυ στο χώμα - το δε έτερο τέταρτο δεν περιοδεύει.[/I]”
Απο αυτο υπεθεσα οτι δεν ηταν ο Asheton, αλλα ας μας πει καποιος που ξερει.
Άσε τον, ο ron asheton αν δεν με απατάει η μνήμη μου έχει πεθάνει,o αδερφός scott του δεν έπαιζε προχτές.Πάντως από τις εκατοντάδες συναυλίες που έχω παρακολουθήσει ,τα ντεσιμπέλ στους stooges πρέπει να έφταναν τα 120.Πολύ δυνατός ο ήχος ειδικά για όσους ήταν μπροστά στη σκηνή.
Συμπέρασμα από το rockwave -μέσα μπήκε ο λώρης,πάλι καλά που υπάρχουν και οι red hot chilli peppers(μπορεί να ανοίξει και τίποτα θύρες πίσω από τη σκηνή…με 20 ευρώ),πέρυσι πήγε πολύ καλά και λόγω πυξ-λαξ.
Καινουργιο δεδομένο,συρματοπλέγματα τύπου αλκατράζ για τους επίδοξους τζαμπατζήδες και τους έρποντες μέσα σε βρώμικά τούνελ,αλλά πάλι έπαιζαν προσκλήσεις στη μισή τιμή από σεκούριτυ,και άνοιξαν οι πόρτες στο τελευταίο μισάωρο.
Του χρόνου παρακαλάμε για νέο άλμπουμ από depeche mode,moby,placebo,manu chao για να βγει η χρονιά.
:lol::lol::lol:
και εγώ αυτήν κοίταγα. α ρε, με αισθάνεσαι!
Εγω που ημουν αρκετα μπροστα και απο τη μερια των ηχειων σε καποια φαση, ξεκουφαθηκα!!!
Από εκεί που ήμουν έβλεπα το ντεσιμπελόμετρο του ηχολήπτη. Έπαιζε ανάμεσα σε 106 και 118 μονίμως…
Να πας κ να μην το χάσεις για κανένα λόγο άμα ξανάρθουν! Εγώ τους έχω δει κ δεν πήγα μόνο κ μόνο επειδή δεν ήταν headliners… Αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο είναι απ’τα καλύτερα πράγματα που μπορεί να δει πλέον κανείς σε rock συναυλία. Ίσως κ το καλύτερο γενικώς.
Αν ξαναερθουν με τις ιδιες συνθηκες, παλι δε θα ψηνομουν.
Δηλαδη σε ενα φεστ με ακυρες μπαντες μεταξυ τους, με κακιστη διοργανωση, ενα κοινο που πηγε να δει τους Prodigy με ο,τι αυτο συνεπαγεται (δεν το λεω για κακο, αφου στην τελικη γουσταρω τερμα Prodigy) και οχι φτηνο εισητηριο.
Μακαρι να μπορεσω να τους δω καποια στιγμη, παντως, οπως πρεπει.
Τελικα, o Scott Asheton γιατι δεν περιοδευει με τον Iggy;;;
Γιατί δεν έπαιζε ο Scott Asheton; Όσο για το lineup, δεν είναι αυτό του Raw Power. Ο Ron Asheton έπαιζε μπάσο στο δίσκο και ο James Williamson κιθάρα. Ο Ron έχει πεθάνει.