Πολύ ωραία χτες!! Gogol και Moby 2 ώρες πάρτυ!! Τρομερή ενέργεια έβγαλαν και οι 2. Είχαν δίκιο όσοι έλεγαν να μη χάσουμε τους Gogol.
Moby θα θελα να δω κι άλλο. Κρίμα που δεν ήταν headliner…
Για Placebo δε σχολιάζω. Ούτως ή άλλως δεν τους παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή. Το μισό λάιβ ήμουν καθιστός και το άλλο μισό έκοβα βόλτες…
Τόσες φορές έχουν έρθει οι Placebo, και τη φορά που θέλησα να τους δω μας ξενέρωσαν, απλά
Μέχρι και στα χιτάκια που τελικά μας έκαναν τη χάρη να παίξουν, ο κόσμος είχε ξενερώσει τόσο πολύ που δεν γινόταν ο αναμενόμενος πανικός. Με έκαναν να νιώσω πώς είναι τα live στο εξωτερικό που δεν κουνιέται φύλλο :-s Κρίμα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, έκανε και μισό λεπτό διάλειμμα ο Μolko για να καπνίσει. Λέει το δικαιούταν. Τέλος πάντων… τουλάχιστον άκουσα την ΥΠΕΡΟΧΗ(:bow2:) φωνή του. Ο νέος drummer πολύ καλός. Αν δεν υπήρχε κι αυτός να κοπανιέται λίγο…
Ο Moby και η κοριτσοπαρέα του απολαυστικότατοι, αν και χαντακώθηκαν απ’τον ήχο. Σε τέτοιο είδος μουσικής δε γίνεται να ακούς μόνο μπάσο και τα πλήκτρα να τα φαντάζεσαι επειδή τυχαίνει να γνωρίζεις το κομμάτι. Η μαυρούλα απίστευτη φωνή και live!
Οι Gogol πολύ καλή φάση, θα ήθελα να τους ξαναδώ. Και για τους Cabaret Balkan άκουσα πολύ καλά λόγιαι, δυστυχώς δε τους είδα.
χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω… ειχα αραξει στο γρασιδι πισω απο τον πυργο και εβλεπα τους πλατσιμπο απο τη μικρη οθονη που ειχαν βαλει. Αλλα οταν επαιζε ο μομπυ το λιφτ μυ απ, εγω παρκαρα στο ‘παρκινγ’ του ροκγουειβ και τον εχασα…
η χθεσινη συναυλια πολυ ωραια!πρωτη φορα πηγα σε Rockwave και μου αρεσε πολυ ο χωρος!Οι Foals μαρεσαν, ηταν φρεσκοι, και μ’αρεσε το κλιμα!Οι Gogol πολυ καλοι, “αναψαν τα αιματα” και γενικα ξεσηκωσαν τον κοσμο.Πιστευω ειχαν την καλυτερη παρουσια επι σκηνης!Moby ανετα θα μπορουσε να ειναι Headliner αφου και εκεινος μας ξεσηκωσε, και εκανε ενα πολυ ωραιο προγραμμα!Μ’αρεσε!Οι Placebo οπως ειπαν και αλλοι μου φανηκαν να βαριουνται και ενιωσα οτι δν ειχαν και ιδιεταιρη ορεξη.Περιμενα να χουν περισσοτερο παθος.Δν μου αρεσαν.Ομως η φωνη του τραγουδιστη ηταν αυτη που με τραβηξε, γτ ανιτθετα με αλλουσς καλλιτεχνεσ η φωνη του live ητανι πολυ καλυτερη απο τα cd.Γενικα ωραια διοργανωση και πολυυυυς κοσμος!Θα ηθελα να ξαναπαω.
Χθες ηταν η 8η φορα που εβλεπα placebo…εχω μια αδυναμια στη συγκεκριμενη μπαντα…Δεν εμεινα ικανοποιημενη η αληθεια ειναι.Και σε καμια περιπτωση δε θα ελεγα οτι βαριοτανε ο μολκο,αντιθετως.οι ερμηνειες του ηταν αρκετα δυνατες,μιλαγε με τον κοσμο κλπ.Το βασικο προβλημα το βρισκω στο set list.Ειναι τακτικη των placebo,οταν κουβαλανε καινουριο δισκο,να μας το πετανε στη μουρη.Απλα αυτη τη φορα αυτος ο δισκος ηταν τουλαχιστον μετριος.Αν εξαιρεσω καποιος λιγους καμενους που ειχαμε προλαβει να μαθουμε και τους στιχους οι υπολοιποι,και ηταν αρκετοι,δε γνωριζαν πολυ απλα τα τραγουδια.Μεγαλη μ@λ@κια να μην πουνε ΟΥΤΕ ΕΝΑ τραγουδι από τον πρωτο δισκο τους.Συνυπολογιζω οτι ειχαν προηγηθει gogol kai moby που ο κοσμος χορευε ασταματητα και ολοι περιμεναμε και αντιστοιχο κλεισιμο…
Πραγματικα gogol/moby πολυ καλοι,εκαναν και οι δυο πολυ κεφι.Ειχα σκοπο να γραψω και για τις πολυ καλες συνθηκες του φεστιβαλ αλλα δε θα τα κανω γιατι μετα τα τελευταια που μαθαινω φαινεται πως αυτες οι συνθηκες ειναι περισσοτερο θεμα τυχης και λιγοτερο οργανωσης.
O Moby πολύ καλός. Ξεσήκωνε το κοινό και γενικά είχε παλμό το πρόγραμμά του. Δεν έπαιξε όμως το revolver και το disco lies τα οποία πίστευα ότι θα ήταν στο setlist. Καλές εντυπώσεις πάντως μου άφησε και θα τον ξαναέβλεπα άνετα.
Από Placebo δεν έμεινα και πολύ ευχαριστημένη όπως πιστεύω και οι πλειοψηφία του κοινού. Πολλά καινούργια κομμάτια, μα πάρα πολλα. Με αποτέλεσμα να κάνει κοιλιά το πρόγραμμα. Το κοινό δεν τα ήξερε και έτσι άρχισαν όλοι να ξενερώνουν. Στο τέλος προσπάθησαν λίγο να το σώσουν παίζοντας ορισμένα παλιά αλλά πλέον το είχαν χάσει το παιχνίδι. Επίσης πολλές αλλαγές έκαναν στα μουσικά όργανα και αυτό δημιουργούσε μεγάλα κενά μεταξύ των κομματιών. Τρίτη φορά που τους έβλεπα και οι συγκρίσεις αναπόφευκτες. To 2007 ήταν πολύ καλύτεροι.
Aviv Geffen- δεν ή3ερα οτι είναι τόσο μικρούλις (σε ηλικία).
οι εντυπώσεις μου είναι πάρα πολύ καλές. διάβασα κάπου ότι έκανε κάποιες κινήσεις “κλισέ” πανω στη σκηνη. Ντάξει… σε κάποια μάτια φάνηκαν έτσι… πάντως εμένα δε μου φάνηκαν τόσο κλισέ. Το παιδί έκανε ό,τι ένιωθε. Και μάλιστα θα υποκλιθώ στο κουράγιο και στη δύναμη που είχε πάνω στη σκηνή:!:… δηλαδή… μόνο που σκέφτομαι τη στάση του κοινού από κάτω…#-o
Όσο για τα τραγούδια του μου άρεσαν, και έπαιξε και το αγαπημένο Pain οπότε ήμουν ευχαρηστιμένη…
Gogol Bordello- Πάρα πολύ καλοί!!! εκεί άρχισα να χορεύω (πως θα μπορούσα εξάλλου με τέτοια μουσική να κάτσω…) O γέρος με το βιολί ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!.. και φυσικά οι γκόμενες με τα άσπρα που βγήκαν σε κάποια φάση ήταν σκέτη απόλαυση! με λίγα λόγια οι gogol ήταν ό,τι έπρεπε για να ανάψει το κέφι.
Moby- Απλά Κορυφαίος! Δεν σταμάτισα ουτε στιγμή να χορεύω! ήταν απίστευτη η ατμόσφαιρα γύρο.
Ντάξει… μιλάμε ΌΛΟΙ ΧΟΡΕΥΑΝ… καταπληκτικός! Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το “thanku thanku thanku”
που έλεγε… ήταν πολύ γλυκούλι…
Placebo- Τέλιοι… Πραγματικά ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΑ! Προσωπικά δε με νοιάζει που είπαν τόσα τραγούδια απο τον καινούργιο δίσκο, γιατί ούτως η άλλως μου αρέσει πολύ. Κυρίως χάρηκα με τη διάρκεια της παρουσίας τους πάνω στη σκηνή. Γιατί τους έχω ξαναδεί live στη μαλακάσα το 2006, αλλά τότε κάτι είχε γίνει και είχαν φύγει πολύ γρήγορα, δεν τους είχα χορτάσει! Οι placebo είναι απο τις μπάντες που πάντα μ’αρέσουν… και είμαι πολύ ευτυχισμένη που τους ξαναείδα live! και μάλιστα για περισσότερη ώρα…
χάρηκα πολύ που άκουσα το Taste in men στο τελος…
Ήμουν πολύ κόντα στην σκηνή,και ο ήχος ήταν μέτριος.Νομίζω ότι ο κόσμος χόρεψε και ταρακουνήθηκε πιο πολύ στον moby και στο lift me up,πάρα στους placebo που λίγο με το ότι ναναι setlist με τα καινούργια τραγούδια που δεν τα ήξερε σχεδόν κανείς,λίγο με τα τσιγάρα-αλλάζω κιθάρες ,ξενέρωσε αρκετά τον κόσμο,αν και στο infrared-bitter end ταρακουνηθήκαμε αρκετά
Είναι ιδέα μου ή το meds απλά το γ@μησε?Εκει που ήταν πολύ καλό τραγούδι,λίγο που το είπε αργά,δεν ακούγονταν και η μουσική,ξενέρωμα…
Λοιπόν διαβάζοντας τα σχόλια των όχι και τόσο ενθουσιασμένων απ’ τους Placebo έχω την αίσθηση ότι ήμουν σ’ άλλη συναυλία :lol:
Εμένα μου φάνηκαν πραγματικά εκρηκτικοί, φαινόταν άλλωστε ότι το διασκέδαζαν, ιδίως ο Molko που μου έκανε τρομερή εντύπωση η “συγκίνησή” του (εντός εισαγωγικών μόνο και μόνο γιατί είναι και βαριά λέξη, αλλά δεν έβρισκα καλύτερη). Και είναι δυνατόν να σας ξενέρωσαν οι κιθάρες και τα τσιγάρα; Έλεος ρε παιδιά…
Όσο για το setlist, για όνομα Θεού, καινούριο album έχουν, να το προωθήσουν θέλουν, απόλυτα λογικό και σωστό είναι. Τι θέλετε, να μετατραπούν οι Placebo σε ένα oldies act που θα παίζει μόνο τα γνωστά hitάκια σαν jukebox για να ευχαριστιούνται όλοι; #-o Νομίζω αν παίζανε ένα τέτοιο setlist θα ήταν που θα έπρεπε να παραπονιόμαστε κι όχι τώρα.
Ένα μικρό παράπονο: γιατί στο Taste in Men ο Stefan δεν έκανε τον χορό του και καθόταν μουτρωμένος μπροστά στον ενισχυτή τόση ώρα; Το fangirl μέσα μου στεναχωρέθηκε
Κατά τα άλλα, οι Gogol Bordello άξιζαν πραγματικά όλα όσα λέγονταν γι’ αυτούς, οι άνθρωποι δεν παίζονται. Cabaret Balkan με ξένισαν λίγο οι διασκευές-σαλάτα και ο Aviv Geffen ήταν πολύ πιο ενδιαφέρων τύπος απ’ ότι περίμενα (κι ας έκανε και τα κλασικά στερεότυπα σπασίματα κιθάρας, δεν πειράζει).
Στον Moby βγήκα έξω για διάλειμμα, γιατί στη διάρκεια των Gogol κοντέψαμε να αφήσουμε τα εντόσθιά μας κυριολεκτικά στα κάγκελα. Λατρεύω τη συνήθεια αυτής της ευφυέστατης μερίδας του ελληνικού κοινού να σπρώχνει χωρίς λόγο και αιτία, για χαβαλέ και πραγματικά αυτό προσθέτει πολλά στη συναυλιακή εμπειρία. [-X Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να απολαύσω συναυλία αν δεν φάω το σπρωξίδι μου να συμπιεστώ πάνω στον μπροστινό άλλο ηλίθιο που με σπρώχνει πάλι με φόρα προς τα πίσω, να φάω τις κλωτσιές μου, είναι όντως κάτι το μοναδικό. Τι, να χορεύω μόνο και να τραγουδάω, μπα μωρέ, αυτά είναι για ξενέρωτους… #-o
Placebo: Εγώ παρόλο που ακούω Placebo αρκετά χρόνια και είμαι καμμένη γενικά με αυτό το μπαντ ήταν η πρώτη φορά που τους είδα και το καταφχαριστήθηκα. Βέβαια αυτό είναι υποκειμενικό επειδή επαναλαμβάνω ήταν η πρώτη φορά που κατάφερα να τους δω.
(btw πολύύύ κλάμα)
Αυτό με τη σετλιστ παντως το περίμενα καθότι το τουρ λέγεται ‘‘Battle for the sun’’ tour.
Εγώ δεν συγχωρώ το ότι στο The Bitter End δν είπαν τους τελευταίους στίχους(Heard a cry, six feet down…)
Ο καινούριος drummer απλά τέλειος και γεμάτος ενέργεια.
Γενικά υπερενθουσιάστηκα.
ΜοBy: πλ καλός, πλ πλ καλός, απίστευτος. Μόνο αυτό.
Aviv: ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ οταν ακούστηκαν οι πρώτες νότες του Pain από το παλιό του συγκρότημα( blackfield). Απλά δεν μπορούσα να το πιστέψω.ήταν πλ ωραία στιγμή για μένα. Γενικά ωραία τραγούδια αλλά πολύ ποζέρι.Μα έλεος.
Gogol Bordello kai Cabaret Valcan: Δεν ακούω αυτό το στυλάκι. αλλά για live μου άρεσαν πολύ.
Οι Gogol ηταν απιστευτοι, οπως παντα, και ας επαιζαν μες στον ηλιο, και ας δεν τους ηξεραν καν οι περισσοτεροι.
Moby γαματος, ετσι πρεπει να ειναι τα live.
Placebo…πρωτη φορα που βαρεθηκα σε συναυλια.
Και ο Moby εχει καινουριο album, δεν ειδα να το παιζει ολοκληρο, ελεος δηλαδη.
Gogol,moby,placebo …Τα σπασαν απλα!!
οι gogol απιστευτα ξεσηκωτικοι,ο Moby εξαιρετικος (οπως παντα) οπως και οι τραγουδιστριες που τον πλαισιωναν!
οσο για τους Placebo μου αρεσαν επισης παρα πολυ και δεν με δυσαρεστησε καθολου το γεγονος οτι επαιξαν πολλα απο τα νεα τους κομματια…ισως οι περισσοτεροι δεν τα ειχαν “συνηθισει” ακομα αλλα τραγουδια οπως το Kitty litter,τo battle for the sun,το Never ending why,το For whats is worth,το Ashtray heart νομιζω μπορει καποια μερα στο μελλον να παραπονιομαστε που ΔΕΝ τα επαιξαν:p
και ο μολκο θεος,δεν το συζητω:D
Λοιπόν ήμουνα και εγώ εκεί…καταρχας θα ελεγα οτι μου αρεσε πολυ σε γενικές γραμμες η μερα… geffen:δεν ακουσα γιατι εκείνη την στιγμή ασχολιομουν με το περιπτερο της old holborn αλλα το pain poy επιασε το αφτί μου πολυ το γουσταρα. gogol bordello:πολυ καλοί,εκρηκτικοί,ενα πανηγυρι οσο παιξανε,ξεσηκωσανε γενικα μου αφησαν θετικοτατες εντυπώσεις.think locally εεεε…
KAI ΤΩΡΑ η σειρά για ενα μικρό θεούλη τον MOBY.σιγουρα ο καλυτερος της μερας.ολος ο κοσμος χορευε,το βλεπες οτι ολοι γουσταρανε.γαμησε με το extreme ways,τα ξερα σχεδον όλα,ολα τα εσκισε,δεν ακουσα το honey ομως ρε (και τη διασκευη NEW dawn fades γουσταρα) αλλα πραγματικα δεν έχω λόγια.τον είχα ψηλά πηγε ακόμη ψηλοτερα.η μαυρούλα και η αλλη η πιανιστρια (την ερωτευτηκα) ηταν και αυτες φωναρες.θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα.απλα περιμενω την επομενη φορα που θα τον ξαναδω.
Και τωρα last but least.placebo,ενα συγκροτημα που μαρεσε ανεκαθεν.αλλα…
brian πολυ ωραια φωνή…και στα λαιβ…αλλα μας τα πρηξανε με τα καινουρια.δηλαδη ΕΛΕΟΣ.παιξε ενα battle for the sun,ενα for what its worth, και φυσικα ενα DEVIL IN DETAILS (αυτό βρηκαν να μην παιξουνε!!!)
…και μετα πες τα παλια καλά γνωστά.αλλα ετσι οπως πηγε εχω την εντυπωση ειπανε στανταρ 8 καινουρια.Αποτελεσμα δεν ευχαριστηθηκα οσο ηθελα το every me and every you…και τα περισσοτερα καλα τους,προσπαθησαν να το σωσουν στο τελος με taste in men kai bitter end αλλα ετσι δουλειά δεν γινεται.πρωτη φορά και δυστυχως με ψιλοαπαογητευσαν.μετριους θα τους χαρακτηριζα.ΔΕΝ ειπαν επισης english summer rain και without you im nothing που αγαπώ αρα…
ο molko οφειλω να πω ειναι μορφάρα οσο και αν gayζει…γουσταρα οταν αναψε τσιγαρο με τσατισε με την αλλαγή κιαθαρων αφαναταστα ομως.και εχω την εντυπωση οτι στους περισσοτερους ασχημες εντυπωσεις αφησανε.θα μείνω να βλεπω στο πισι μια παλια συναυλία απο γαλλια που έχω να γουσταρω…
end of review.οποιος διαφωνησει δεν έχει γούστο…:p:p:p
100!
όταν ένα συγκρότημα το γνωρίζεις και το αγαπας χρόνια, παρακολουθείς τη δουλειά του, κι έχει έρθει ως headliner σε ένα φεστιβάλ… απλά απολαμβάνεις την ευκαιρία να το δεις live.
Απο κει κι έπειτα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι σε όσους δεν άρεσαν οι placebo
(κι αυτό συμβαίνει γενικά όταν παραπονιόμαστε για όσους ακούμε ότι έπρεπε να κάνουν το ένα κ το άλλο κλπκλπ)
απλά δεν είναι fans των placebo, δηλαδή, της μπάντας+Molko+μουσικής που γράφουν
αλλά fans κάποιων άλμπουμ, fans των cds…
καλά κρασια…λενε οτι φιλοι δεν φαινονται στις καλές στγμές μόνο αλλα και στις ασχημες…
πωςσ να το κανουμε δηλαδη εγώ πιστεύω οτι χθες αγγιζαν την μετριοτητα…μη μου πεις οτι δεν σε εκνευρισε αυτο με τις κιθαρες?ηταν λες και του παν βγε παιξε αλλαξε κιιθαρες,αναωε τσιγαρο,πες κανα ευχαριστ΄β και ληξτο…σε καποια στιγμή κοιτουσα τι ωρα ειναι.
οπως και να το κανεις εχεις υωηλες απαιτησεις απο καποιο συγκροτημα που σαρεσει.εχω αδικό>?
Ο molko είναι ΘΕΟΣ! Και κούκλος. Νομίζω ότι τα αγόρια έχουν ένα κόλλημα με το να λένε ότι gayζει επειδή κάθε που τον βλέπουν φοβούνται μην gayσουν οι ίδιοι στο τέλος. Π.χ. όταν είχα δείξει μία φωτό του παλιά σε έναν φίλο μου, μου λέει : "πάρτο, δεν μπορώ να τον βλέπω για πολύ, με μπερδεύει " :p:p:p
Στα της συναυλίας τώρα…
Aviv Geffen: Πολύ καλός. Κρίμα που τον έγραφαν… Περισσότερο ακουγα τις φωνές όσων μιλούσαν παρά αυτόν.
Gogol Bordello: Ζεστάθηκε το κοινό. Πολύς χορός!
Moby: Τέλειος!! Πρώτη φορά τον είδα. Πραγματικά πολύ έξυπνη επιλογή τραγουδιών.
Placebo: Απόλαυση!! Χάρηκα που είπαν τραγούδια από το καινούργιο τους. Όπως επίσης χάρηκα που είπαν τραγούδια που δεν περίμενα, όπως “sleeping with ghosts”, “taste in men”, “black-eyed” κλπ. Μου άρεσε που ο Molko άλλαζε και το στυλ των τραγουδιών(πχ meds). Πολύ καλός και ο καινούργιος ντράμερ. Τώρα που λένε μερικοί να έλεγαν και αυτό το τραγούδι και το άλλο, τι να κάνουν ρε παιδιά και οι placebo? Αν έλεγαν όλες τις επιτυχίες τους(και τα αγαπημένα του καθένα) ακόμα Μαλακάσα θα ήμασταν(που λέει ο λόγος)…
Έλα ρε Censored, πλάκα μου κάνεις, πρώτη φορά τους είδες να αλλάζουν κιθάρες σε συναυλία; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς τόσοι ξενερώσαν απ’ αυτό, δεν το χωράει το κεφάλι μου.
Συμφωνώ με UnburntKhaleesi. Όταν είσαι fan και παρακολουθείς το συγκρότημα σοβαρά δεν περιμένεις να ακούσεις μόνο τα αγαπημένα σου ή τα greatest hits. Πρόσεξε, δεν εννοώ πως ότι κι αν κάνει η μπάντα το θεοποιείς ή το βρίσκεις ωραίο… Σαφώς και έχεις υψηλές απαιτήσεις. Αλλά πραγματικά δεν με ξενέρωσαν καθόλου οι Placebo το Σάββατο, ίσα-ίσα δεν κατάλαβα πότε τέλειωσε το set τους, μου φάνηκε ότι είχε περάσει τέταρτο.
αυτο με τις κιθαρες το κανουν παντα,τουλαχιστον οσες φορες τους εχω δει εγω.τωρα για το set list…παντα θα υπαρχει καποιος που δε θα εχει ακουσει το αγαπημενο του τραγουδι οποτε οκ…ΑΛΛΑ…ειναι η πρωτη φορα που σε tour αποφασιζουν να ριξουν Χ στον πρωτο δισκο,μονο σε καποιες χωρες λενε το bionic.νομιζω επισης οτι το 20 years,ενα απο τα πιο ομορφα και δυνατα τους τραγουδια χωραγε στο σετ…να μη μιλησω για κανενα scared of girls που θα πεφταν κορμια…και εχουν υπαρξει και περιοδιες τους που λενε μεχρι και bsides.τους ακουω απο το '97 και θα πηγαινω οσες φορες και αν ερθουν ελλαδα,δε ζηταω χιτακια,απλα μια μικρη επιστροφη στα παλια τοτε που φοραγε φουστιτσες και εσκαγε γλωσσοφιλα στο μπασιστα(μιας και ανοιξε κουβεντα και για τον σεξουαλικο προσανατολισμο του μολκο):):)