Rockwave Festival 2009 - 27/6: Placebo, Moby, Gogol Bordello, A. Geffen, Foals

Παιδια να ρωτησω κατι. Ποσο κοσμο περιπου ειχε η 1η μερα του rockwave?

Αυτό θα ήθελα κι εγώ να το μάθω γιατί κάπου άκουσα για 40k.

Ούτε 'γω μπορώ να υπολογίζω πολύ καλά, αλλά 40χιλιάδες ρε παιδιά… :lol2:
Πόσο να’χε; 15.000-18.000 ?

Ησουν στο live η το ακουσες το 15000 - 18000 ?

Στο report πάντως αν θυμάμαι καλά λένε για 20.000. Το ίδιο λέει και ο χουατσονλέιν οπότε…

Ήμουν εκεί. Και πάντα το πάω συγκριτικά με Μανού Τσάο που είχε 25.000-30.000.
Τεσπά, οι περισσότεροι τόσο έλεγαν ότι είχε. Δεν τον περίμενα τόσο κόσμο. :hippy:

Ο Μοby,που σιγουρα κατι θα ειχε παρει το αυτακι του, ειχε πει 40000.Αλλα τοτε δε θα εγραφαν ολοι 20000#-o.Ας λεμε γυρω στις 30000

Όντως κάπου τόσο είχε.Καμιά 15άρα.Πολύ περισσότεροι απ όσο περίμενα…Κατά την γνώμη μου οι Placebo ίσως οι χειρότεροι της βραδιάς (vibe stage δεν είδα,έπαιζα volley) :stuck_out_tongue: αλλά νταξ.

Αρκετός κόσμος και με ανεβασμένο τον μέσο όρο ηλικίας κατά πολύ. 8)

Φίλε μου σόρυ κιόλας και φιλικά πάντα.Εσύ είσαι που δεν θα πήγαινες AC/DC και θα έδινες τα λεφτά σε καφέδες;

Δεν ήξερα που να το γράψω οπότε το γράφω εδώ. Διάβασα την Κυριακή στο περιοδικό του Πρώτου Θέματος ένα ρεπορτάζ για τις προετοιμασίες που γίνονταν στο Tera Vibe πριν το Rockwave. Πέρα από το ότι ήταν μια κανονική αγιογραφία της Didi, ήταν πολύ αστείο να το διαβάζεις ξέροντας όσα συνέβησαν την προηγούμενη βδομάδα.
Σε κάποια φάση μίλησε κάποια Νανά Τράντου που είναι υπεύθυνη για το κλείσιμο των συγκροτημάτων και ανάμεσα σε καποια άλλα είπε το εξής( το μεταφέρω αυτούσιο) :

Πλέον οι ίδιοι οι καλλιτέχνες
μάς ζητούν να παίξουν εδώ, διότι έχουμε
καλό όνομα στο εξωτερικό. Τυχαίνει και
απορρίπτουμε συγκροτήματα, όπως τους
Prodigy, γιατί είχαμε ήδη κλείσει ως
headliners κάποιους άλλους και δεν γινό-
ταν να μπουν οι Prodigy δεύτεροι, ως με-
γάλο όνομα

#-o Έλεος…
Θα τους χάλαγε δλδ ένα lineup me Gogol Bordello, Moby και Prodigy…

Ναι παρακαλάνε τα γκρουπ για να παίξουν στην εξοχή της ΝτιΝτι…

O κόσμος γελάειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι…#-o

ποιοι ειναι αυτοί οι prodigy??που θελουν να ρθουν και στην ελλαδαρα μας?..αντε μωρε τους πεταμένους.:stuck_out_tongue:

ναι μωρε, σιγα τωρα τους prodigy… ε ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν μερικοι σε αυτη τη χωρα…

KALAAAA FILEE EISAI POLI MPROSTAAAA… +fwnw apolytaaa… tous akouw k gw arketa xroniai k 9a phgainw osa fores k na r9oun sthn ellada, aplaaaaa zhtaw ta palia kala (k oxi hitakia opws nomizoun merikoi…) palies kales epoxes p o molko xamoureuotan m ton stefan k forage ta gynaikeia tou… axxxxxx…perasmena megaleia :stuck_out_tongue: (k edw tous peirazei POU ANAPSE ENA TSIGARO??? Mallon dn 3eroun ti 9a pei Molko…:P)