Rockwave Festival 2009 - 28/6: The Killers, Duffy, Dinosaur jr etc

χαχαχαχαχαχαχα

Σορι ρε παιδες.
Καθε χρονο τα ιδια κ τα ιδια δεν τα εχετε βαρεθει?Σημερα γεννηθηκατε?Δεν τα ξερατε?
Καλα να παθετε αφου ο καθε απατεωνας βρισκει κ τα κανει.ΟΤαν αγοραζετε εισητηριο για συναυλια της ντιντι δε τα ξερετε αυτα?Τα ξερετε!!!
Ριχτε τους μαυρο να δειτε για ποτε θα στρωσουν

Αναρωτιέμαι πώς θα τα μαζέψουν τώρα μετά απ’αυτό.
Με τίποτα δεν σώζονται λέμε.

το μονο που με παρηγορει ειναι οτι δεν εχω ακομα εισητηριο…δεν πηρα…θα επαιρνα απο εκει!!..

Μόλις τώρα είπαν στο ραδιόφωνο του σκαϊ ότι τους ενημέρωσαν από το γραφείο τύπου της didi ότι δεν θα γίνει σήμερα.

σημερα λογικο ειναι να μην γινοτανε αυριο να δουμε…

η συναυλία ακυρώθηκε 100%.Το ξέρω γιατί μόλις γύρισα από μαλακάσα(δουλέυω στο rockwave)

ενταξει ρε παιδια…ποσα περιμενατε να αλλαξουν σε ενα μηνα απο τους depeche?? κ παντως καλυτερα να μη γινει παρα να θες μπρατσακια κ γαλοτσες (ισως οχι για αυτους που πηγαν κ γυρισαν)

Προχειροτητα και για αλλη μια φορα ξεμπροστιαστικε η DiDi…

Πότε θα βγει η επίσημη ανακοίνωση??? πάιζουν με τα νεύρα μας πλέον…έλεος

Πάντως αύριο με τους Motley Crue θα έχουνε να κάνουνε, δε ξέρω κατά πόσο τους συμφέρει να μη γίνει:lol:

Για αύριο και την Τρίτη με λίγη προσπάθεια μπορούνε να το σώσουνε. Αρκεί να μην βρέξει ξανά κατά την διάρκεια της νύχτας.

Όσο για σήμερα, και το MTV και το avopolis πρίν λίγο ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται οριστικά (σιγά που δεν θα ακυρωνόταν δηλαδή!), παρ’όλο που επίσημη ανακοίνωση από την Didi ακόοοοοοομη να βγει… :lol: :lol:

Aνακοινωση στο σαιτ της ντιντι εχει βγει εδω και ενα τεταρτο περιπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28/6/2009
*
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν σήμερα τη Μαλακάσα Αττικής, από τις 13:15 το μεσημέρι έως τις 14.55, με σφοδρούς ανέμους, χαλαζόπτωση, κεραυνούς και έντονη βροχόπτωση, καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση της σημερινής ημέρας του Rockwave Festival, 28/06/2009.
*
Παρά το ότι η κεντρική σκηνή του Festival και ο πύργος ελέγχου ήταν καλυμμένα και από τις τρεις πλευρές τους, η ισχυρή βροχόπτωση κατέστησε τον τεχνικό εξοπλισμό του φεστιβάλ και των καλλιτεχνών επικίνδυνο και ακατάλληλο προς χρήση.
*
Αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια και παρά τις έντονες προσπάθειες δεν έγινε δυνατή η αποκατάσταση των τεχνικών φθορών σε επαρκή χρόνο. Το team των τεχνικών του Rockwave Festival εργάζεται ήδη πυρετωδώς για την αποκατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του φεστιβάλ με στόχο την πραγματοποίηση των επόμενων 2 ημερών του.
*
Θα ακολουθήσουν περαιτέρω ανακοινώσεις. Μείνετε συντονισμένοι στις επίσημες ιστοσελίδες www.rockwavefestival.gr | www.didimusic.gr

βρηκα ποιος φταιει
http://troktiko.blogspot.com/2009/06/didi-music_5042.html

και εγω νομιζω πως αυριο πρεπει να το σωσουνε…στα γραφεια ολο μιλανε γαμω την μου…παιζει να τα εχουνε αφησει ανοιχτα επιτηδες…

Aρχιζω να πιστευω πως ο συνδυασμος “Giannis - The Killers” ειναι υπευθυνος για την δημιουργια ακραιων καιρικων φαινομενων που οδηγουν σε ακυρωσεις φεστιβαλ… :-k

Πριν 2 χρονια τετοια εποχη περιπου ηταν που θα εβλεπα στην Βενετια Pearl Jam/Linkin Park/The Killers/My Chemical Romance αλλα ενα απιστευτο 15λεπτο χαλαζι με αερα κατεστρεψε εγκαταστασεις του φεστιβαλ και τραυματισε και καμμια 20αρια ατομα…

Φυσικα το φεστιβαλ δεν εγινε…

Παιδια μπηκα στο meteo που δειχνει προγνωσεις καιρου και στην μαλακασα αυριο το βραδυ στις 9 δειχνει βροχη!!!8O8O8O8OΜακαρι να ειναι ψεμματα:!::!::!::!::!:

συνήθως τέσσερεις (4) πλευρές δεν έχουν όλα τα υλικά σώματα σ’αυτό το σύμπαν? :-k

έντιτ. Και μια έδρα πάνω 5.

ρε ας δουμε το λαιβ μεχρι τις 9 αυριο και εχει ο θεος…οταν βγουνε οι motley κανεις δεν θα φυγει εκτος και αν γινεται μπουρδελο…αλλα μεχρι αυριο βραδυ στις 9 λεει για πρωηγουμενες ωρες???

Θα τα σπάσω όλα λέμε.
Δεν υπάρχουν “ακραία καιρικά φαινόμενα”.
Βροχή και αέρα είχε, σιγά την κοσμογονία.
Ούτε χιόνισε, ούτε τυφώνες σάρωσαν την Αττική.
Από τη στιγμή που υπάρχει όρος στο εισιτήριο ότι η συναυλία θα γίνει κάτω υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, η συναυλία ΠΡΕΠΕΙ να γίνει. Τέλος.