δευτερη φορα στον ιδιο χρονο που παιζει να παθω το ιδιο με τους δεναιζ μοουντ…τι θα κανουμε ρε???
Βασικα δειχνει και για αλλες ωρες και στης 3 το μεσημερι δειχνει ασθενης βροχη:!::!::!:
Καταντιες ρε :lol::lol::lol::lol:
χα I was there…Η σημερινη μερα με δικαιωσε όμως…Οι killers είναι οι γκαντεμηδες…οχι εγω…!!Τελικά χσλάζι και Killers πάνε μαζί…
Εντάξει η Didi απλά δεν παίζεται…
Καλά μην πνιγούμε κιόλας για μια συναυλία. Ας την κάνουν άλλη μέρα
και τα γραφεια ακομα μιλανεε:blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow::blow:
Παιδια δεν εχω καμμια διαθεση να υπερασπιστω τους διοργανωτες, ειμαι και εγω στεναχωρημενος με την ακυρωση αλλα ξαναλεω πως αλλο πραγμα η βροχη και αλλο πραγμα αυτο που εγινε σημερα… οσοι δεν το ζησατε δεν παει το μυαλο σας… στο αμαξι φοβηθηκα πραγματικα, μεχρι να φτασω στον κομβο της Μαλακασας οπου και εκει οταν παρκαρα παρεμεινα 20 λεπτα μες στο αυτοκινητο, γιατι αμα εβγαινα, τετοιο λεπτο παιδι που ειμαι:p θα με επαιρνε νερο και αερας
Φυσικα η εταιρια επρεπε να ειχε προετοιμαστε για τα χειροτερα, ειδικα εν ετη 2009 που ο καιρος ειναι γνωστος 2 εβδομαδες πριν σχεδον…
Ρε παιδια έχουν γίνει καταστροφές στην σκηνή?? Αν είναι πως θα γίνει η αυριανή μέρα? :-s
ρε τι ας το κανουνε αλλη μερα??..εσεις στα αρχιδια σας οποτε και να γινει διπλα ειστε πατε…εγω αν φυγω αυριο 4 ηωρα το πρωι απο εδω πανω ναι ι οχι???..αντε πες μου εσυ…
απ’ότι βλέπω πάλι γράφονται διάφορα.
μόλις μπήκα από terravibe. έβρεξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, λάσπη παντού. θα το δείτε κ στις φώτοζ που θα ανεβάσουμε. οι τελευταίες πληροφορίες μας μας λένε ότι οι επόμενες συναυλίες θα γίνουν κανονικά.
-To φεστιβαλ θα διεξαχθει με οποιεσδηποτε καιρικες συνθηκες.
:lol2::lol2::lol2::lol3::lol3:
Στο Glastonbury, στο Hard Rock Callin χθες, στη Στοκχόλμη προ ημερών και σε άλλα 24937 φεστιβάλ,
δεν είδα κανέναν να πνίγεται.
Το “να την κάνουν άλλη μέρα” δε νομίζω ότι χρειάζεται απάντηση, προφανώς είναι επιστημονική φαντασία.
Και ξαναλέω, από τη στιγμή που υπάρχει όρος στο εισιτήριο ότι θα γίνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες,
να κανονίσει η DIDI να φτιάξει το χωράφι έτσι ώστε να μπορεί πράγματι να γίνει υπό οποισσδήποτε συνθήκες.
Αυτη τη μαλακια αληθεια γιατι τη βαζουν πισω απο τα εισητηρια…??..Αφου δεν ισχυει…
Γαμω τις συναυλιες στην Ελλαδα, γαμωωωω…
Ουτε αυτα για τα βιντεο και για το αλκοολ που γραφει πισω ισχυουν,αλλα δε σε χαλαει:p
Γενικα αυτα που γραφει πισω το εισιτηριο δεν υπαρχουν.
Ναι γιατί αυτά τα φεστιβάλ είναι οργανωμένα. Θα δούμε και φωτογραφίες σε λίγο και θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας αν μπορούσε η συναυλία να γίνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν πρόκειται να γίνει άλλη μέρα αλλά τουλάχιστον να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας
αφτοι τωρα αντι να βγαζουνε νερο θα βαζουνε με αντλιες για ν δικαιολογηθουνε…
Δηλαδή αν γινόταν το φεστιβάλ με χαλάζι να πέφτει στο κεφάλι σας και αντί για πιτ να κάνετε λασπομαχίες δεν θα γκρίνιαζε κανείς. Θα λέγατε “μπράβο ΝτιΝτι που έγινε το φεστ υπό οποιεσδηποτε καιρικες συνθηκες”. Αυτό θέλετε να μας πείτε τώρα. Σοβαρευτείτε επιτέλους.
για τις 2 επομενες μερες να φανταστω οτι θα το μαθουμε απο αυριο? οσοι πηγατε εκει το βλεπετε πιθανο να γινεται ή εχει γινει βουρκος τελειως?
Aν αυτο το χαλαζι επεφτε την ωρα που επαιζαν πχ οι Killers, δεν υπηρχε περιπτωση να συνεχιστει η συναυλια, ακομη και προστατευμενο να ηταν το συγκροτημα, το κοινο δεν θα αντεχε με τπτ… θα τρεχαν ολοι προς πασα σκεπασμενη κατευθυνση… οχι οτι εκει θα ηταν καλυτερα… ακομη και στο περιπτερο του site με τον αερα και με τον ογκο του νερου, λουτσα γινοσουν απ’οτι μου ειπαν τα παιδια που βρισκονταν εκει εκεινη την ωρα
Το θεμα ομως δεν ειναι τι θα γινοταν αν επεφτε τοτε χαλαζι… το θεμα ειναι οτι την ωρα που επεσε δεν επρεπε να κανει ζημια στα μηχανηματα
Μια χαρά έχω δει φεστιβάλ με βροχή.
Αν δεν σου αρέσει,Nihilist, μπορείς να μην πας, αλλά αυτό δεν θα είναι δικό μας πρόβλημα, ούτε της Didi ούτε κανενός άλλου.
Μιλάμε για νομικό ζήτημα (όροι που αναγράφονται στο εισιτήριο- άρα σε σύμβαση που γίνεται με το κοινό - και την αθέτηση τους), όχι για το αν γουστάρεις εσύ το χαλάζι ή όχι.
Ακόμα χειρότερα, δεν μιλάμε καν για βροχή ΤΗΝ ΩΡΑ της συναυλίας.
Μιλάμε για τις προφυλάξεις που θα πρεπε να έχει πάρει η εταιρεία ώστε να μην καθίσταται αδύνατη η πραγματοποίηση της συναυλίας επειδή έβρεξε 10 ώρες πριν.