μονο στην ελλαδα αυτα…ακους εκει να ακυρωθει συναυλια/φεστιβαλ λογω καιρικων συνθηκων…
προφανως παγκοσμια πρωτοτυπια:-s:roll::-s
εχει ξαναγινει ποτε κατι τετοιο???
νομιζω οτι οι φωτος τα λενε ολα…
μονο στην ελλαδα αυτα…ακους εκει να ακυρωθει συναυλια/φεστιβαλ λογω καιρικων συνθηκων…
προφανως παγκοσμια πρωτοτυπια:-s:roll::-s
εχει ξαναγινει ποτε κατι τετοιο???
νομιζω οτι οι φωτος τα λενε ολα…
Βλεποντας και τις φωτογραφιες να πω το εξης…
Απο τις φωτογραφιες φαινεται πως τα ‘‘φαινομενα’’, οπως τα αναφερει η ντιντι, ηταν αρκετα ισχυρα, αλλα ΟΚ, επιτρεψτε μου, εγιναν συναυλιες και σε χειροτερα…Και με αποδειξεις πλεον δεν μπορω να θεωρησω λογικη την ακυρωση…
Θελω να πω οτι μπορει τα περιπτερα να κατερρευσαν, να μην λειτουργουσαν τα μπαρ, να υπαρχει πολυ λασπη και νερο, αλλα η συναυλια θα μπορουσε να γινει και οπως προειπα θα ηταν στην διακριτικη ευχαιρεια του πελατη το αν θα την παρακολουθησει…
Το νοημα απο ολα αυτο ειναι οτι η ντιντι θα ηταν ενταξει στις υποχρεωσεις της και κανενας ΛΟΓΙΚΟΣ, και το τονιζω, ανθρωπος, δεν θα μπορουσε να της ζητησει ευθυνες…
Σόρρυ, αλλά οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν απλώς αυτό που λέμε τόση ώρα:
Ότι δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ φροντίδα από την πλευρά της Didi να αποτρέψει αυτήν την κατάσταση.
Δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι οι φωτος λειτουργούν υπέρ της.
φιλε rasputin αυριο τι προτεινεις να κανουμε εμεις που ειμαστε απο επαρχια…να φυγουμε 5 το πρωι απο εδω πανω ι οχι???
Τι να σου πω δεν ξερω…Δεν κρινεται απο μενα ουτε ο καιρος, ουτε το αν θα ακυρωθει η συναυλια…
Εγω παντως (Αθηνα μενω) θα ανεβω κατα τις 18.00…Τωρα αν εχει ακυρωθει πιο πριν αλλαζει, πντως θα ανεβω…
Τωρα μην σε παρω στο λαιμο μου κανε οτι νομιζεις καλυτερο…
εγώ συμφωνω με nihilist , καθώς και με όσα περιέγραψε ο mandrake. Πόσοι θα γουστάρανε να παίζανε οι Κιλλερς και να ήταν λάσπη κάτω κλπ? Ακόμα και στην περιπτωση που θα μπορούσε να γίνει η συναυλία κλπ οι περισσότεροι από το κοινό θα φεύγανε. Εγώ τουλάχιστον αν πήγαινα στην μαλακάσα και έβλεπα λάσπες και βροχές σιγά μην καθόμουν να δω συναυλία.
παυλο κατα την προσωπικη μου εκτιμηση ξεκινα το ταξιδι αλλα παρε κ ενα μαγιο μαζι σου ετσι ωστε αν δεν γινει η συναυλια σταματηστε κατα κατερινη μερια κ καντε κανενα μπανακι:D
ο ενας σας ειπε οτι σταματησαν τ αμαξια στην ακρη του δρομου γιατι δεν μπορουσαν να προχωρησουν απο την βροχη…ο αλλος που ηταν εκει σας ειπε οτι ηταν κατι παραπανω απο βροχη…φωτος ειδατε αλλα…
Ωραία, παιδιά, ας μην πηγαίνατε.
Εγώ και άλλοι 5-6 που ξέρω θα πήγαιναν και με την βροχή.
Λέτε να καθιερώσουν οι εταιρείες γκάλοπ και βασει των αποτελεσμάτων να ακυρώνουν/να πραγματοποιούν τις συναυλίες?
Κάτι σαν εκλογές ένα πράγμα.
Α, επίσης, εγώ δεν γουστάρω συναυλίες όταν έχει πάνω από 22 βαθμούς κελσίου και αν το προηγούμενο πρωί είχε καύσωνα στην Ομόνοια.
Προτείνω να ακυρώνονται και σ’αυτήν την περίπτωση.
ε ρε παιδι μου κοιτα τωρα…τι να πω ελεος…θα αναμενω νεοτερα…
Anyway, δεν νομιζω οτι βγαζει πουθενα να καθομαστε να διαφωνουμε μεταξυ μας…
Η συναυλια ακυρωθηκε, ελπιζουμε αυριο να διεξαχθει κανονικα…Αυτο…
Ο καθενας ειπε την αποψη του…Δεν εχει νοημα να συνεχιζουμε…
Τα λεμε αυριο και στο περιπτερο απο κοντα…ελπιζω…
μαγιο εχεις δικιο η καλυτερη λυση…χαχα
Δυστυχώς οι γνώσεις μου στη φωτογραφία δεν είναι και τόσο προχωρημένες για να μπορέσω να καταγράψω με ακόμα μεγαλύτερη “πιστότητα” τα όσα συνέβαιναν στο Terra Vibe, αλλά θεωρώ κι εγώ πως είναι διαφορετικό το να μιλάμε για βροχή και διαφορετικό για χαλάζι.
Και Παρασκευή απόγευμα προς βράδυ που είχαμε πάει στο Terra Vibe για να στήσουμε το περίπτερο μας έριχνε ψιλόβροχο και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, οι σκηνές στήνονταν κανονικά και κάπως έτσι πιστεύω ότι θα γινόταν και σήμερα αν μιλούσαμε απλά για βροχή (ακόμα και για μπόρα). Εντελώς άλλο πράγμα όμως το χαλάζι.
Ας ελπίσουμε μόνο να γίνουν οι επόμενες 2 μέρες…
ε κοντος ψαλμος αλληλουια…
Σιγα τα ακραια καιρικα φαινομενα . . . .
Παιδια να παρετε γαλοτσες αυριο…
Αα και για τα αλλα φεστιβαλ που λετε πανε 150000 κοσμος και ας ειναι βουρκος, στην Ελλαδα δεν ξερω ποσοι θα πηγαιναν…
Είναι εμφανές ότι δεν ήσουν εκεί. Επειδή εγώ ήμουν λέω πως, όπως θα συνομολογήσουν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί, η καταιγίδα και το χαλάζι που έπεσαν και η διάρκειά τους αποτελούν πράγματι ακραία καιρικά φαινόμενα. Φυσικά και πρέπει να ακυρώνεται η συναυλία όταν ο χώρος βρίσκεται στην κατάσταση που είδα με τα μάτια μου.
Εγώ πάλι, ξέρω πολλές συναυλίες που ακυρώθηκαν λόγω κακού καιρού στο εξωτερικό και εύχομαι να μη χάσω Springsteen για αυτό το λόγο τη Τρίτη. Δεν καταλαβαίνω από που απορρέει αυτή η σιγουριά σας πως στο εξωτερικό αυτό δε συμβαίνει ποτέ στα ακραία καιρικά φαινόμενα. Μέσα σε όλα, η σκηνή είναι μια μεταλική κατασκευή (καλός αγωγός ρεύματος), με μηχανήματα υψηλότατης ισχύος (και πανάκριβα) και όταν όλα αυτά είναι και βρεγμένα γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνα για τον καλλιτέχνη. Και τα καλώδια δεν πάνε μόνο από τον ηχολήπτη στη σκηνή, αλλά και από τη σκηνή στα εξωτερικά ηχεία και περνάνε και κοντά από κόσμο (αν θυμάμαι καλά, μιας και δεν έχω εικόνα, η Didi τα κάλυπτε με πλαστικό, αλλά όταν τα πάντα είναι βρεγμένα, αλλάζει και το πράγμα).
Τέλος, εκπλήσσομαι όταν βλέπω τόσο κόσμο που δικαίως γκρινιάζει για τις συναυλίακές συνθήκες στην Ελλάδα και εξυμνεί το εξωτερικό, να χαλιέται που μια διοργανώτρια αποφάσισε να ακυρώσει συναυλίες, γιατί δε μπορούσε να προσφέρει τις συναυλιακές συνθήκες που η ίδια επιθυμούσε! Και συγγνώμη, αλλά οποιοδήποτε γκάλοπ ανάμεσα στο κοινό των Killers και της Duffy, θα σας έλεγε πως οι περισσότεροι δε θα χαίρονταν να έχουν πληρώσει τόσα λεφτά για να γυρίσουν σπίτι του μέσα στις λάσπες και την επόμενη μέρα να έχουν πνευμονία. Εδώ πέρσι όλοι μαζί λέγαμε εγκληματικό το χώμα που σηκωνόταν και έστειλε κόσμο στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα. Τώρα θεωρούμε εγκληματικό που δεν έγινε μια συναυλία με συνθήκες που μόνο ευχαρίστηση δε θα προκαλούσαν και πάλι κόσμος θα είχε προβλήματα;
στο meteo.gr παντως γραφει οτι αυριο στις 3 το μεσημερι θα ριχνει βροχη…
Φυσικά (ας πούμε).
Δηλαδή στις άλλες χώρες (όπου η “κατάσταση” είναι κάπως έτσι- και χειρότερα) οι εταιρείες αφήνουν τους χώρους στην τύχη τους?
Μήπως εκεί φροντίζουν να ΜΗΝ βρεθούν οι χώροι σε αυτήν την κατάσταση, και άρα να μην καταστεί αδύνατη η πραγματοποίηση της συναυλίας?
Όχι ότι θα μου απαντήσει κανείς, αλλά λέω.
@KARVOU,
η σιγουριά απορρέει από το ότι το έχουμε δει με τα μάτια μας στο εξωτερικό.
Όπως έχουμε δει και τα χάλια του τέρρα βάιμπ- πάλι με τα μάτια μας.
Δυστυχώς δεν έχω κάποιο παράδειγμα ακυρωμένης συναυλίας (στο εξωτερκό) λόγω καιρού, αν έχεις εσύ, θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να το ακούσω, χωρίς καμία ειρωνική διάθεση το λέω.
Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να χάσεις τον Μπρους.
Με ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ έπαιξε στη Σουηδία λέμε.
Τρεις μέρες συνεχόμενες.
Τέλος, η συναυλία δεν ακυρώθηκε γιατί η didi ανησύχησε για την …διασκέδαση και την υγεία του κόσμου (λολ), αλλά γιατί ο χώρος είχε γίνει σκατά και γιατί είχε τεχνικά προβλήματα λόγω καιρού από το πρωί (κάτι που, για χιλιοστή φορά το λέμε, ΔΕΝ θα έπρεπε να συμβεί).
Δε νομίζω να αμφιβάλεί κανείς, ότι αν τα αντιμετώπιζε εγκαίρως, η συναυλία θα γινόταν, παρά τη λάσπη (εξάλλου υποτίθεται μέχρι τις 6 ψάχνανε να δούνε πώς θα βγάλουν έστω τους Κίλλερς μόνο).
Σιγά που την έκαιγε ξαφνικά το ναι …'αψογες οι συνθήκες! ΛΟΛ
Αυτό σε απάντηση της 2ης παραγράφου του ποστ σου.