Rockwave Festival 2009 - 28/6: The Killers, Duffy, Dinosaur jr etc

Ναι μπει ο Λώρης να κάνει ποστ-κατάθεση ψυχής όπως έκανε ο κλώνος του ο Αλτεργκράου!

Μπρινγκ ιτ ον!

παντως εγω στη θεση του θα κοιτουσα να τα εχω καλα με αυτους τους 3 γτ απο οτι βλεπω φερνουν βροχες, καταιγιδες, ανεμοθυελες,εχουν κονε κ στα αεροδρομια κ εξαφανιζουν μηχανηματα κ εξομπλισμους κ τωρα τελευταια προκαλουν κ γαστρεντεριτιδες με τασεις προς καρκινο…μπρρρρρρρρ

Επίσης παρέλειψα να πω ότι ίδια συγκυρία ήταν και πριν 2 περίπου χρόνια όταν μαίνονταν οι μεγάλες φωτιές στην Αττική (εκεί δεν είχαν φυσικά τότε είχαν καμία ευθύνη) ακυρώθηκε το Terra Vibe Festival με Smashing Pumkings, Manic Street Preachers και Kasabian.

Βρήκαν όμως την ευκαιρία και τότε λόγω της τρομακτικά χαμηλής προπώλησης και του γεγονότος ότι υπήρχε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (και πάλι ασφαλιστικές δεικλίδες) βγήκε από τη δύσκολη θέση και ακύρωσε το live.

Κάτι που αποδείχθηκε μερικές βδομάδες αργότερα όταν έφερε μόνους τους Manics (αφού απαλλάχθηκε από τα συμβόλαια των άλλων δύο συγκροτημάτων και αφού είχαμε πάρει όλοι πίσω τα λεφτά μας) στις 6/10 δύο ημέρες μετά τους Muse.

Η συναυλία πήγε και πάλι άπατη (ούτε 1.500 άτομα) γιατί θα ήταν χοντρή ξεφτίλα δεύτερη ακύρωση του ίδιου συγκροτήματος μέσα σε διάστημα μικρότερο του ενός μηνός.

Οι διοργανωτές βρήκαν λοιπόν και τώρα τη χρυσή ευκαιρία να γλυτώσουν τη χασούρα και δεν την απώλεσαν, απλά πράγματα.

Ακόμη όμως και έτσι να μην ήταν, το αποτέλεσμα είναι ότι ο συνδυασμός ατυχίας και ανοικανότητας μας στέρησε χθες τη δυνατότητα να δούμε ένα φρέσκο μεγάλο όνομα ακριβώς τη στιγμή που συμβαίνει.

Φυσικά και έχουν γίνει στο παρελθόν συναυλίες με ανάλογη ή και μικρότερη προπώληση (ενδεικτικά Franz Ferdinand Rokwave 2006, Muse 2007 και φυσικά η σημερινή μέρα).

Η μεγάλη διαφορά όμως είναι ότι δεν ήταν τόσο ακριβές για τους διοργανωτές.

Όλο το χειμώνα οι Killers έπαιζαν σε μεγάλα κλειστά στάδια, στους ίδιους χώρους που παίζουν τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου σε sold out βραδιές.

Εδώ φορτώθηκε η μέρα με support που δεν μεγάλωσαν το ενδιαφέρον, ίσα -ίσα που αφορούσαν ετερόκλητο κοινό και το μόνο που κατάφεραν ήταν να ανεβάσουν περισσότερο το κόστος (με πληστιριασμούς τύπου Duffy) χωρίς να υπάρχει αντιστοιχία στην ανταπόκριση του κοινού.

Και η ιστορία συνεχίζεται…

Ανακοινώσεις didi και φράσεις-ατάκες όπως “ακραία καιρικά φαινόμενα” και “απόλυτη πραγματικότητα” απλά ξεπερνούν σε κωμικό μεγαλείο τον Woody Allen.

Powered by Woody Lwren

Απλά ΛΟΛ.

Προσωπικά, στο εξής, θα μαζεύω τα ωραία μου λεφτάκια και θα κανονίζω να δω τα αγαπημένα μου συγκροτήματα στο εξωτερικό.
Δεν πα να φέρει τον Springsteen την ίδια μέρα με Depeche Mode και με σαπόρτ τους Killers και τους Arcade Fire ντουέτο, δεν ξαναπάω ούτε για πλάκα.

“Ο στρατηγός άνεμος” έστειλε την καταιγίδα στη Μαλακάσσα.

Δεχόμαστε “ασύμμετρη απειλή” από 3 δημοσιογράφους.

Βλέπετε τίποτα κοινό?

Guys, πήγα εξωτερικό ρε φέτος και βρήκα την - συναυλιακή - υγειά μου. Και πιστεψτε με, αν τα εδώ καιρικά φαινόμενα χαρακτηρίστηκαν “ακραία” απο την didi, δε τολμώ να σκεφτώ πως θα χαρακτήριζε την 15ωρη ασταμάτητη παγωμένη μπόρα του nova rock. Κατακλυσμό του Νώε μήπως? Συντέλεια του κόσμου?

Φυσικά έξω δε μασάνε απο αυτά και η οργάνωση εξελίχτηκε μια χαρά. Τα συγκροτήματα έπαιζαν όλα, με ή χωρίς βροχή (υπήρχαν όλα τα μέτρα προφύλαξης), ο κόσμος το διασκέδαζε, και όσοι δεν άντεχαν το κρύο απλά έφευγαν.

So much with rockwave festival!

http://www.youtube.com/watch?v=N0sUK1Tkdig

Στο βίντεο ένα παιδί περιγράφει τι γινότανε χθες μιλώντας στη μάνα του. Ίσως βέβαια να μη το πιάσετε, έχει πολλές μεταφορές.

Πχ στολή=αδιάβροχο, επίθεση=ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ

Τα αποτελέσματα αυτής της επίθεσης δυστυχώς θα τα δούμε όλοι μας στο μέλλον και τότε δεν θα υπάρχει χώρος για ειρωνείες και χαμόγελα?
*

Καλα ρε παιδια μας απειλει εδω??:lol::lol::lol:
Και καλα μη μας πολεματε γιατι δεν θα σας φερνουμε ονοματα?
Αμα δεν πολεμουσαν τα μμε και φυσικα η ιδια η εταιρια νεες εταιριες διοργανωσης μια χαρα συναυλιακο τοπιο θα υπηρχε και σε λογικοτατες τιμες…
Απιστευτη ανακοινωση…Εδωσε ρεστα παλι…:lol::lol:
Δε ξερω εχω σκαλωσει ασχημα με την απειλη…Πως την εχει δει δηλαδη??[-X

Ε βγαλε κι εναν αλγοριθμο για να βαζουμε τα δεδομενα πριν καθε συναυλια να ξερουμε αν θα γινει ή οχι ντε…:frowning:

αλγοριθμο εννοεις μαλλον :stuck_out_tongue:

Δε χρειάζεται. Αρκεί να μην ευχηθεί κανείς από τους δυο μας “καλή συναυλία” στους υπόλοιπους. :slight_smile:

Εσυ μαλλον κατι εκαμες γιατι πηγες στις Ελβετιες, βλεπεις ονοματα και δεν σε νοιαζει τι θα απογινουν οι ανθρωποι εδωχαμω στα ροκγουεηβζ.:frowning:

Είναι όντως απίστευτο. Ρε, μη μιλάτε ρε, δεν θα ξανάρθουν οι Placebo, πάλι.

Τρου στόρυ: στο Ροκγουεηβ του 98 ή 99 (Immortal, Mercyful Fate, Sodom κτλ στον Αγ. Κοσμά) είχα πηδήξει τα κάγκελα να μπω. Και, αν είναι δυνατόν, έπεσα ακριβώς δίπλα στον Λώρη με 2-3 σεκιουριτάδες. Λοιπον, ο τύπος άρχισε να φωνάζει “Πιάστε το ρε το αρχίδι” δείχνοντας με και στέλνωντας οσάν άλλος Magneto τα τσιράκια του κατά πάνω μου. Δεν λέω, δίκιο είχε στην τελική, αλλά το ύφος, οι φωνές και ο τρόπος υποδήλωναν πολλά. Ο τύπος με κυνήγησε ο ίδιος (!!!), και εγω καθώς χανόμουν στο πιτ με “Blashyrkh” φώναζα “δεν θα το πάρεις το δεκαχίλιαρο ρεεε”. Και τι μου είπε? “Καλά καλά…” ΧΑ, είναι απειλητικός τύπος.

Την ώρα που προσπαθούμε όλοι να κρατήσουμε τα προσχήματα και να μετριάσουμε την οργή μας έρχεται αυτή η … ωραία εταιρία να βγάλει αυτή την αηδιαστική ανακοίνωση για να εκτεθεί ακόμη περισσότερο.

Φυσικά και όσοι έχουμε πάει στο εξωτερικό αντιλαμβανόμαστε ότι δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης απλά την πατήσαμε για μια τελευταία φορά λόγω της αγάπης μας για την μουσική και το αγαπημένο μας συγκρότημα των τελευταίων ετών, το πιο σημαντικό αυτής της δεκαετίας στο χώρο του.

Την ίδια στιγμή που ακυρώνονται οι Killers λόγω… βροχής οι James βγάζουν τρίτη μέρα στη Θεσσαλονίκη, νομίζω ήμαστε για τα πανηγύρια γενικώς.

Μέχρι της 12 του Μάη θεωρούσα υπερβολικούς, περίεργους, στημένους, εγκάθετους αυτούς που καταφερόταν με τόσο μένος κατά μιας εταιρίας διοργάνωσης συναυλιών, τώρα έπαθα και μάλιστα 3 φορές και έμαθα.

Άσε μας ρε Λώρη να ηρεμήσουμε που μας βάζεις ημέρα Τρίτη τους Franz Ferdinand, εν μέσω εξεταστικής, χωρίς support, με το ακριβότερο εισιτήριο στην Ευρώπη στο χωράφι (ήρθε η ώρα να υιοθετήσω και εγώ τον όρο) μόνο και μόνο για να μη νοικιάσεις ένα χώρο στην Αθήνα και μετά σου φταίνε οι βαλίτσες που δεν προλαβαίνουν να έρθουν από την εξωτική Ολλανδία σε 2 μέρες!!!

Και τελος κατι κλεμμένο απο αλλο blog: Αν σε μια υποθετική περίπτωση είχε αναλάβει η DIDI Music τις συναυλίες του Michael Jackson θα το είχαμε μάθει άραγε ότι πέθανε ή θα το κρατούσαν κρυφό μέχρι την ώρα της συναυλίας???

Ο ένας αρρώστησε ο άλλος έχασε τον εξοπλισμό του και μετά… εβρεξε!!!

Ω ναι :p:lol:

Επειδη ειμαι και λιγο περιεργος, ξερει κανεις ποιοι ειναι αυτοι οι απαραδεκτοι “δημοσιογραφοι” που θελουν το κακο της αγαπημενης μας εταιρειας;

Τι ρωτάς? Αφού “καταγγέλλουμε τους κύκλους που υποκινούν αυτές τις ανήκουστες επιθέσεις και στέλνουμε ένα μήνυμα σε αυτούς , που όλοι μας ξέρουμε πολύ καλά ποιοι είναι?”. Χο. Και παλι χο.

Αλήθεια, ποιοι είναι? Οι Μασώνοι?

Μπα, μάλλον οι “Ελ”. Να ρωτήσουμε τον Χαρδαβέλλα και τον Λιακό. :lol: