Μα ποιος τα γράφει τα δελτία τύπου της didi?? Ο Αντώναρος?? :blink:
Πωωω…ακριβώς αυτό σκεφτόμουνα όμως!
Μηδαμινή εκτίμηση βλέπω για τους ανθρώπους που μας έφεραν τόσα αγαπημένα συγκροτήματα στην Ελλάδα, τους ανθρώπους που άλλαξαν τον πολιτισμικό χάρτη της χώρας. Μόνο γκρίνια, η ατελείωτη γκρίνια και αχαριστία του Έλληνα.
Ρε, αυτοί για ΣΑΣ ενδιαφέρονται. Και αν χθες ακυρώθηκε το λάιβ, το έκαναν για το δικό ΣΑΣ καλό. Φαντάζεστε να γυρνάγατε χθες βράδυ σπίτι σας και να είχατε πάθει κάποιο… κρύωμα? Φαντάζεστε να αρρωσταίνατε?..
Ο Λώρης κλαίει. Αυτή τη στιγμή, κλαίει και οδύρεται. “Ήθελα τόσο να δω τα χαρούμενα τους προσωπάκια να χαίρονται το λάιβ, αλλά η μοίρα μου παιξε σκληρό παιχνίδι!”, φωνάζει. Ήταν άτυχος. Τα χθεσινά ακραία, πρωτόγνωρα για συναυλιακά δεδομένα, φαινόμενα ήδη κάνουν τον γύρο του κόσμου. Και ο Λώρης, σαν ήρωας τραγωδίας, ο άνθρωπος που ό,τι έκανε το έκανε για το καλό, και παρολ’ αυτά δέχεται τόσες επιθέσεις.
Αχαριστία παντού. Λυπάμαι για σας.
νομιζω οτι ολα αυτα θα μπορουσαν να ειχαν αποφευχθει εαν εβαζαν μουσαμε στην σκηνη…
εννοω να ‘‘ντυσουν’’ την σκηνη με μαυρο πανι,μουσαμα …αυτο που εχουν τελως παντων στο εξωτερικο
αν δειτε σε ολες τις συναυλιες οι σκηνες καλυπτονται απο παντου…εκτος απο μπροστα…και ειναι και οπτικα καλυτερες ετσι…οι δικες μας ειναι πολυ κακομοιρικες…σαν γυμνες…
οποτε γιατι δε το κανουν???
και γω θελω να παω slipjnot αυριο αλλα με ξενςρωνει η ιδεα να τρεχω εκει…κ αντε βρες παρκινγκ…κ αντε μετα μην γινει καμια μανουρα κ τρακαρω…μποτιλιαρισμα…
γενικα η μαλακασα ειναι πολυ ακταλληλος χωροσ…στην μεση του πουθενα , με φωτιες πλημυρεε κτλ…
μακαρι να βρεθει καποιος αλλος να φερνει τα ιδια ονοματα…αλλα καπου εντος αθηνων…να πας με μετρο κ να μην σε νοιαζει τιποτα…ηδη μ την σπαει που του χρονου που θα ερθουν οι μεταλλικα παλι θα πρεπει να ξανατρεχουμε εκει…
Ξεχασες το οτι μαζευει για να βαλει κι απτην τσεπη του για να φερει τις μπαντες!
χαχαχαχα
κοιτα μαπες και οι 2 ομως!
Ενταξει ρε φιλε ποιο παρκινγ μου λες τωρα τοσο καυλωμενος που θα φυγεις στο τελος του λαιβ… και ενταξει σε συναυλια πας οχι σε ξενοδοχειο για συνεδριο αμα δεν εχει και λιγοι μανουρα γιατι ελληνας = κανιβαλος …αμα ειναι να σκεφτεσαι ολα αυτα και να μην σκεφτεσαι τι θα σου προσφερει το λαιβ γαμησετο μην το αναφερεις καν…αμα εισαι καυλωμενος θα φας και βροχη και ταλαιπωρια αλλιως κατσε σπιτι τι να πουμε τωρα…
Εμεις οι συντακτες γεγονοτα αναφερουμε που τα ζησαμε και απο πρωτο χερι, διοτι πολλοι ειμασταν εκει η καθ’οδον… Αν η παραθεση γεγονοτων ειναι αβανταρισμα οκ… και λιγες σελιδες πισω, θα δεις πως εχω γραψει σε 2-3 ποστς για τις ευθυνες τις εταιριας που ηταν υποχρεωμενη να εχει προνοησει για τον καιρο και την προστασια των μηχανηματων… + mods οπως ο Ellanor που εχει ξεσκισει την didi… αβανταρισμα κανει και αυτος ε?
Τα ειχαμε πει και παλιοτερα πως εσυ εισαι μαγκας και λεφτας και πας στο εξωτερικο να δεις οτι θελεις… ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ και εγω στερουμαι πραγματα για να βλεπω καθε χρονο εστω μια συναυλια εξω… αλλα επειδη το λεφτοδεντρο δεν ευδοκιμει στα μερη μου χαιρομαι που μπορω να τα σκασω για να δω καποια συγκροτηματα και εδω…οποτε μην περνας για ΜΑΛΑΚΕΣ ατομα που δεν εχουν την δυνατοτητα να πανε στο εξωτερικο να τα δουνε ΟΛΑ εκει… Ο κοσμος δουλευει και παιρνει αδεια 2 εβδομαδες τον χρονο , δεν εχει λεφτα για ξοδεμα, αλλα γιατι να παει Slipknot στην Μαλακασα αφου οι Slipknot παιζουν στο Μιλανο και το Μιλανο ειναι διπλα βρε…?
Α και αποψε ριξε ενα πανερακι λουλουδια και για παρτη μου στο μπουζουκομαγαζο, αλλα μην ερθεις την επομενη μερα να γκρινιαξεις πως δεν δουλευε ο εξαερισμος και απο το στριμωξιδι εκανες μιση ωρα να πας για κατουρημα… (βρηκες και εσυ παραδειγμα…)
Α και επισης μια και το παιζεις θιασωτης του εξωτερικου και οτι ολα πανε ρολοι εκει (απο την Ελλαδα σαφως και πανε καλυτερα, αλλα και εκει εχει αναποδιες)… επειδη οπως σου ειπα δεν ειμαστε χθεσινοι και εμεις, εχουμε δει καμμια 10αρια συναυλιες εξω, αν ανατρεξεις παλι σε παλαιοτερα ποστς μου θα διαπιστωσεις πως για τον ιδιο λογο (σφοδρη χαλαζοπτωση) δεν ειδα ενα φεστιβαλ στην Βενετια (Ιταλια, Ευρωπη…) προπερσυ και εκει ειχε και τραυματισμους κιολας…
Δεν το λεω για να δικαιολογησω την didi… αλλα για να δειξω και οτι εκει υπαρχουν κακες διοργανωσεις και ατυχιες
ΥΓ. Τα λουλουδια μην ξεχασεις αποψε!
Πες τα ρε Γιαννη εδω θα δουμε Ανσελμο και Σλιπκνοτ και αλλος μου γραφει που θα παρκαρει θα παιξει ξυλο στο δρομο απο που θα φαει βρομικο ελεος… Αφου μονο αυτοι διοργανωνουν τετοια στην Ελλαδα τι να κανουμε δεν θα παμε επειδη ειναι εκεινοι ? ελεος …Σπιτι του οποιος δεν θελει…
Ναι, κι εσυ λες για 1 αναποδια που ετυχε σε φεστιβαλ εξωτερικου στα 20 χρονια ξερω γω, ενω εδω μιλαμε για 300 αναποδιες στην ιδια διοργανωτρια σε 5 χρονια. Κι αλιμονο αν δεν σιγονταρατε ολιγον την εταιρια και δεν της ψιλοχαιδευατε τα αυτια(ο ellanor ειναι mod οχι editor) αφου ειστε χορηγοι κι εχετε και περιπτερο. Αλλα να μην το παιζουμε και ταχα αυστηροι, ολοι ξερουμε πως λειτουργουν οι δημοσιες σχεσεις.
Deathsoul πιστευω τα λες ειρωνικα αυτα.
Εκπλήσσομαι πάντως, που μερικοί δεν έχουν πρόβλημα να δούνε μια συναυλία των 50? μέσα στις λάσπες και τη βροχή, αλλά ενοχλούνται από το περπάτημα για να φτάσεις και να φύγεις από τη Μαλακάσα…#-o
Didi Music - Θεατές , 1-0.
Η τσαμπατζής.
Σε ποιο σημειο πες μου οτι μιλαω ειρωνικα ??
Απλα ηλπιζα να τα λες ειρωνικα και να μην το εννοεις οτι αυτους εχουμε, αυτους θα λουστουμε.
:lol3: :lol2: :lol: :lol3: :lol2: :lol:
Nαι Σοφία. Εγώ ειδικά τη Didi περίμενα για να ζήσω και να με βάζει τζάμπα στις συναυλίες της στην Ελβετία…
[spoiler]εγώ ήδη φέτος δεν είδα 2 καλλιτέχνες για τους οποίους είχα κλείσει εισιτήριο να δω και τις 2 φορές για τεχνικούς λόγους. Επίσης, τη χειρότερη διοργάνωση της ζωής μου την έζησα στη συναυλία των Slipknto φέτος, όπου έπαιζαν οι Children Of Bodom και ο κόσμος ακόμα δεν είχε μπει μέσα.
Όλοι ξέρουμε πως λειτουργούν αυτά! Ε; Το πιάσαμε το υποννούμενο! Παιάαααανες μου!:lol:[/spoiler]
Τον ellanor τον ανεφερα γιατι ο κυριος xxxloko θεωρει πως και οι mods αβανταρουν. Και προς Θεου μην νομισει ο ellanor πως τον κριτικαρω για αυτα που λεει, δικαιωμα του να λεει οτι θελει και με μερικα συμφωνω… αλλα τουλαχιστον αυτος δεν περναει για ΜΑΛΑΚΕΣ οσους πληρωνουν ενα εισιτηριο εδω περα για να δουνε καποιο αγαπημενο συγκροτημα οπως κανει xxxloko
Καρβου εσυ εισαι νεος συντακτης και ζεις αλλου, στην ομορφη Ελβετια, δεν σ’αγγιζουν αυτα.
Παντως δεν αναφερομουν ειδικα σε σενα, δεν ξερω πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα, μην εισαι τοσο εγωκεντρικος.
Man, i’ m just stating my opinion, from my own point of view, as i always did.
γιατί μιλάω στ’ αγγλικά? :-s
Σοφι ?? γουσταρεις την μουσικη ? γουσταρεις τα συγκροτηματα που θα δεις ? τι καθεσαι και ασχολεισαι τωρα με το ποιος ειναι ο διοργανωτης ? θα τον παντρευτεις? η τωρα καθεσαι και λες ποιος γλυφει ποιον ? τι δουλεια εχουν αυτα με την συναυλια ? δεν γουσταρεις το μερος ή τον διοργανωτη δεν πατας και καθεσαι σπιτι σου … τι καθομαστε και γκρινιαζουμε δεν μπορω να καταλαβω…